Sajna nekem nem jó.
Én vasárnapra tervezek egy kört.
Ha valakineke van kedve írjon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. szeptember 19. - 09:10

Írta 2003. szeptember 18. - 13:16

Gyere nyugodtan.
Aki még csatlakozni akar az jöjjön szombat este 9-kor a Nagytemplom elé. Remélem leszünk egy páran...
Aki még csatlakozni akar az jöjjön szombat este 9-kor a Nagytemplom elé. Remélem leszünk egy páran...
Írta 2003. szeptember 17. - 22:47

Sziasztok...
Lehet a hétvége nekem is jó lenne ergy kis éjszakai bicózáshoz...
Szóval a részleteket itt beszéljétek már mrg mert lehet egyel többen lennétek, ha nem zavarnék...
Hebry.
Lehet a hétvége nekem is jó lenne ergy kis éjszakai bicózáshoz...
Szóval a részleteket itt beszéljétek már mrg mert lehet egyel többen lennétek, ha nem zavarnék...
Hebry.
Írta 2003. szeptember 17. - 19:45

Egy gyors bejelentkezés:
Ha Tekerünk, akkor szombat, vagy vasárnap este menjünk.
Ha Tekerünk, akkor szombat, vagy vasárnap este menjünk.
Írta 2003. szeptember 16. - 18:07

Én egyszer nyomtam olyat, hogy 22 óra (ergo tök sötét), pilács nélkül, persze a pallagi erdõben.... kicsit gáz volt megtalálni az utat (bár szerencsére a többsége egyenes

Szóval Misi, nem kell ehhez lámpa, anélkül jobb!!

ui
mindez önszántunkon kívül történt ;D egyszerûen csak elkavartunk kicsit és be is sötétedett

Írta 2003. szeptember 16. - 09:04

Nagybúb!
Mi éppen festünk,de DVD helyett jöhetnél csiszolni a falat! A plafon a legjobb, gyere esetleg kipróbálhatod!
Éjszakai túra!!! :
Remélem lesz is belõle valami, tavaly voltam utoljára... Még jönne egy ember (R. Misi). Idõpontot kék eggyeztetni!!! Csütörtök v. péntek. 8)
Napszemcsit ne hozzatok,felesleges!
Mi éppen festünk,de DVD helyett jöhetnél csiszolni a falat! A plafon a legjobb, gyere esetleg kipróbálhatod!
Éjszakai túra!!! :

Remélem lesz is belõle valami, tavaly voltam utoljára... Még jönne egy ember (R. Misi). Idõpontot kék eggyeztetni!!! Csütörtök v. péntek. 8)
Napszemcsit ne hozzatok,felesleges!

Írta 2003. szeptember 15. - 19:22

Írta 2003. szeptember 15. - 15:52

Hi!
Felvetõdött bennem az ötlet, hogy valamelyik hétvégén (ebbe a péntek is beleértendõ) kéne ejteni egy esti túrát. Gyengébbek kedvéért ez nem délutáni tekerést jelent, hanem sötétben, erdõben kerékpározást.
Jelentkezzen, aki benne van (és az is, aki tudna lámpát kölcsönadni ;D ).
Felvetõdött bennem az ötlet, hogy valamelyik hétvégén (ebbe a péntek is beleértendõ) kéne ejteni egy esti túrát. Gyengébbek kedvéért ez nem délutáni tekerést jelent, hanem sötétben, erdõben kerékpározást.
Jelentkezzen, aki benne van (és az is, aki tudna lámpát kölcsönadni ;D ).
Írta 2003. szeptember 15. - 09:25

Sziasztok!
Baliba hétvégén eltünt, hiába hívta de nem vette fel.
Így hát Zolival mentünk egy 52 km-es kört, szép nyugi tempóban.
Sámsón - Martinka ( a sámsont és martinkát összekötõ földutat legyalulták + esõ, így most egészen járható volt ) - Panoráma út - Bánk - Vekeri - és vissza a mikepércsi úton.
Ennyi volt.
A hétköznap déli idõpont az elég lehetetlen, esetleg délután 3, aziscsak éppenhogy.
Baliba hétvégén eltünt, hiába hívta de nem vette fel.
Így hát Zolival mentünk egy 52 km-es kört, szép nyugi tempóban.
Sámsón - Martinka ( a sámsont és martinkát összekötõ földutat legyalulták + esõ, így most egészen járható volt ) - Panoráma út - Bánk - Vekeri - és vissza a mikepércsi úton.
Ennyi volt.
A hétköznap déli idõpont az elég lehetetlen, esetleg délután 3, aziscsak éppenhogy.
Írta 2003. szeptember 14. - 23:03

Sziasztok.Én is hazajöttem.Kérdem elsõsorban Röfitõl, de ha más is ráérne eme idõpontban(jó lenne) tekerni kellene egy kicsikét.Mikor?Kedd,szerda dél körül.Tudom egy kicsikét lehetetlen az idõpont, de hát...Disorder 3-at is jöhetsz nézni Röfi!
Írta 2003. szeptember 14. - 20:35

Írta 2003. szeptember 13. - 11:33

Írta 2003. szeptember 12. - 19:51

Privike mendegélt!!!! Hogy oda ne rohanjak!! ;D
Csak úgy szálldogálnak.
Midjár én is írkálgatok priviket.
Vasárnap, ha jó idõ lesz mehetünk. Nekem elvileg jó.
Részletek késõbb.
Üdv,
Baliba
Csak úgy szálldogálnak.
Midjár én is írkálgatok priviket.

Vasárnap, ha jó idõ lesz mehetünk. Nekem elvileg jó.
Részletek késõbb.
Üdv,
Baliba
Írta 2003. szeptember 12. - 10:20

Írta 2003. szeptember 12. - 09:51

Írta 2003. szeptember 12. - 08:47

Elég rossz lett az idõ. :'(
Szombatra egész nap esõ. :-\
De vasárnapra jó idõ lessz. 8)
Mit szolnátok a vasárnaphoz?
Szombatra egész nap esõ. :-\
De vasárnapra jó idõ lessz. 8)
Mit szolnátok a vasárnaphoz?
Írta 2003. szeptember 10. - 12:03

Hát akkor gratulálok magunknak és mindenki másnak, akik végigcsinálták. 8)
Remélem azért hétvégére, szombatra lessz jelentkezõ. :
Remélem azért hétvégére, szombatra lessz jelentkezõ. :

Írta 2003. szeptember 10. - 10:33

Én az 50 kilcsit 2:50 alatt tettem meg! Tavaly a hosszú távon indultam,de most biztos elvéreztem volna...
A hétvége nekem sem jó. (konferencián leszek Pécsett,biztos éhezni fogok és nagyon rossz lesz!) ;D
Nagybub: majd gondolj rám,mikor a mozdonyban szalonnát karikázol paradicsommal!!!
A hétvége nekem sem jó. (konferencián leszek Pécsett,biztos éhezni fogok és nagyon rossz lesz!) ;D
Nagybub: majd gondolj rám,mikor a mozdonyban szalonnát karikázol paradicsommal!!!

Írta 2003. szeptember 10. - 10:17

Sziasztok!Hát igen,megcsináltuk sikerült leküzdeni a KÖVES Mátrát is.Én a 84-esen indultam,a célba pedig 4 óra húszegynéhány perc alatt érkeztem.Mondták,hogy köves lesz,de ennyire?Erre csak a Szárazvölgyben(bükk sipálya után)lehetne edzeni!Vannak jó kipek az http://exseven.freeweb.hu oldalon.Jó nektek,hogy szombaton tudtok majd tekerni(Baliba,Nkarcsik).Hajrá,csak keményen.

Írta 2003. szeptember 10. - 07:15

Hello!
Szombat nekem is jobb.
Szerintem olyan 1-2 óra körül kellene menni, hogy a végén nehogy ránksötétedjen.
Szombat nekem is jobb.
Szerintem olyan 1-2 óra körül kellene menni, hogy a végén nehogy ránksötétedjen.