Sziasztok!
Arra gndoltam, hogy engedve a hétvégére ígért szép idõnek, elmehetnénk biciklizni a Zemplénbe (okt.4.). Sárospatak-Sárospatak, kb 60-70km, és... tök jó lenne:)
Én megyek. Aki akar jönni, az jöjjön! (és szóljon is elõtte, ha lehet:))
Bruce
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. szeptember 30. - 23:14

Írta 2003. szeptember 30. - 20:09

Halihó!
Mennyire messze megyünk?Karakószörcsög?
Kaját,piát,nõt viszünk,vagy lessz utközben?Alma?
Mennyire messze megyünk?Karakószörcsög?

Kaját,piát,nõt viszünk,vagy lessz utközben?Alma?
Írta 2003. szeptember 30. - 19:53

Hali!
Azért késõi szvsz mert ott volt 4 hónap a szervezõknek a jói idõben és nem csináltak össz-vissz 3 versenyt.
A DH-Freeride kicsit más és szerintem nem sok kedvem lesz majd pl november fele lefele zúzni a 8 pulóverbe.
Ezért mondtam hogy gratulálok nekik,mert pl sátorral mentek és azért az már most se kellemes!
Azért késõi szvsz mert ott volt 4 hónap a szervezõknek a jói idõben és nem csináltak össz-vissz 3 versenyt.
A DH-Freeride kicsit más és szerintem nem sok kedvem lesz majd pl november fele lefele zúzni a 8 pulóverbe.
Ezért mondtam hogy gratulálok nekik,mert pl sátorral mentek és azért az már most se kellemes!
Írta 2003. szeptember 30. - 16:14

Igen. Elmegyünk jó messzire és onna pedig mindenféleképpen vissza kell jönnünk. ;D
Ha nem akarsz az erdõben éjjszakázni.
Ha nem akarsz az erdõben éjjszakázni.

Írta 2003. szeptember 30. - 16:08

Szerintem azért kellene korábban indulni, hogy elmegyünk jó messzire és sötétbe pedig megpróbálnánk visszatalálni. ;D
Ha sikerül.
Benne vagyok!
Írta 2003. szeptember 30. - 15:38

Írta 2003. szeptember 30. - 15:14

lehet atyámmal megyek Gyulára :
sajna két helyen egyszerre lenni még mindig nem megy

sajna két helyen egyszerre lenni még mindig nem megy

Írta 2003. szeptember 30. - 15:09

Írta 2003. szeptember 30. - 15:07

Írta 2003. szeptember 30. - 12:58

Írta 2003. szeptember 30. - 10:52

Shaggi:Mi a késõi idõpont!? Egy Freerider mindig teker,nem csak a nyári hónapokban... Lásd Zeusz!!! 
Boszorkánytúrázók:Szombat nekem is Yó!!!
Ha nem esik akkor Anya is jön velünk! Én csak egy polárt tudok adni,ha kell valakinek (+újraélesztést)!

Boszorkánytúrázók:Szombat nekem is Yó!!!

Ha nem esik akkor Anya is jön velünk! Én csak egy polárt tudok adni,ha kell valakinek (+újraélesztést)!

Írta 2003. szeptember 30. - 08:07

Szerintem azért kellene korábban indulni, hogy elmegyünk jó messzire és sötétbe pedig megpróbálnánk visszatalálni. ;D
Ha sikerül.
Ha sikerül.
Írta 2003. szeptember 29. - 21:04

Halihó!
A szombat 5-6 az jó.Ember ha kell mez kõcsön akkor van.Ha ilyen "korán"indulnánk többet is mennénk?Felkötök magamra egy elemlámpát.
A szombat 5-6 az jó.Ember ha kell mez kõcsön akkor van.Ha ilyen "korán"indulnánk többet is mennénk?Felkötök magamra egy elemlámpát.
Írta 2003. szeptember 29. - 16:14

Holnap (kedd) délután 3-4 óra körül menni kellene egy kört.
Szombaton ha olyan 5-6 óra körül indulnánk.
Szombaton ha olyan 5-6 óra körül indulnánk.
Írta 2003. szeptember 29. - 16:09

Hali!
Gratulálok a debreceni DH-soknak a szereplésükért és azért hogy az ilyen sz*r késõi idõpontba szervezett versenyen is ott voltak!
Ha Karcsinak nem esik le a lánca akkor megnyerhette volna a hobby-t(idõmérõn 3. volt)!
Rudinak a 8. helyért gratula,ne hagyd abba a kerózást azt tanácsolom!
Békának meg jobbulást,remélem nem súlyos annyira a sérülése!
Üdv:Shaggi
Gratulálok a debreceni DH-soknak a szereplésükért és azért hogy az ilyen sz*r késõi idõpontba szervezett versenyen is ott voltak!
Ha Karcsinak nem esik le a lánca akkor megnyerhette volna a hobby-t(idõmérõn 3. volt)!
Rudinak a 8. helyért gratula,ne hagyd abba a kerózást azt tanácsolom!
Békának meg jobbulást,remélem nem súlyos annyira a sérülése!
Üdv:Shaggi
Írta 2003. szeptember 29. - 14:54

Sziasztok!
Én most nem dolgozok (tanulok elvileg 8) ).
De egyébként nekem is nagyon bejött. Következõleg is megyek. Addig viszont kéne venni még egy termomezt. Ha valakinek van eladó, az szóljon légyszi (ha csak kölcsön (Nagybub
) az is jó). Viszont megint vennem kell elemet, mert a mostanival már kb 2 órát világítottam, és papír szerint 3-at bír
Én most nem dolgozok (tanulok elvileg 8) ).
De egyébként nekem is nagyon bejött. Következõleg is megyek. Addig viszont kéne venni még egy termomezt. Ha valakinek van eladó, az szóljon légyszi (ha csak kölcsön (Nagybub

Írta 2003. szeptember 29. - 10:16

Halihó
Úgy látom mindenki dolgozgat,a netközelbõl itélve.Úgy látom az éjszakai tekergés bejött mindenkinek mindennel eggyütt(almázás,sikitás).
Szombaton ismétlés?Ha persze az égiek is úgy akarják.Addigra megpróbálok valami lámpiont szerezni.
Úgy látom mindenki dolgozgat,a netközelbõl itélve.Úgy látom az éjszakai tekergés bejött mindenkinek mindennel eggyütt(almázás,sikitás).
Szombaton ismétlés?Ha persze az égiek is úgy akarják.Addigra megpróbálok valami lámpiont szerezni.
Írta 2003. szeptember 29. - 08:04

Írta 2003. szeptember 29. - 08:03

Írta 2003. szeptember 29. - 07:56

Az ijjesztgetés kinek az ötlete volt?
Ez egyébként teljesen Zolira vall (ijjesztgetés).
Az alma pedig annyira bio volt, hogy szerintem utánnunk jött volna. ;D
Ez egyébként teljesen Zolira vall (ijjesztgetés).
Az alma pedig annyira bio volt, hogy szerintem utánnunk jött volna. ;D