Meg különben is nem a részvétel a fontos, hanem a gyõzelem!! ;D
A Mátrásoknak holnapra jó idõt, utat, stb.
Várjuk a képeket.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. december 13. - 12:45

Írta 2003. december 13. - 12:20

Cruxos: A lényegen nem változtat,hogy szerencsén "múlott-e" vagy "rontottál", Soma 2x hamarabb ért át azon a fránya vonalon és kész... 
(A többi csak önámítás!)
Ne csüggedj, akkor leszel bajban ha már Én is megelõzlek!!! ;D
Baliba:Várom a hívásod!

(A többi csak önámítás!)
Ne csüggedj, akkor leszel bajban ha már Én is megelõzlek!!! ;D
Baliba:Várom a hívásod!
Írta 2003. december 12. - 22:06

Dear Cruxos:
Köszönöm a válaszaid!
A sarat meg a rossz idõt én sem komálom igazán, de most is Para+ a csapat miatt megyek. Ezek a túrák nem minõsülhetnek edzésnek (bár ártani nem használ ;D).
Az SPD-n már régóta gondolkodom, de nekem a "DH" jobban felkszik, mint a felfele (természetesen azt is szeretem), és bár csak a pénztárcám miatt nem vettem még pedált+cipõt, KICSIT FOSOK IS TÕLE. de jövõre veszek, csak ált. inkább jobb, mint gagyi alkatrészeket veszek (bár ez mindenemre igaz), és csak azért, hogy legyen valami, nem veszek semmit. Mindent alaposan átrágok, és majd utánna dõntök. Bár ez a cselekedeteimre nem igaz. ;D
Futni nem szoktál járni?
Úszni?
Anything else?
Ember: Olyan, hogy kész egy Keró, SZVSZ nem létezik! Bár lehet, hogy azért mondom, mert még nem látom az alagút végén a fényt!!
Üdv,
Baliba
Köszönöm a válaszaid!
A sarat meg a rossz idõt én sem komálom igazán, de most is Para+ a csapat miatt megyek. Ezek a túrák nem minõsülhetnek edzésnek (bár ártani nem használ ;D).
Az SPD-n már régóta gondolkodom, de nekem a "DH" jobban felkszik, mint a felfele (természetesen azt is szeretem), és bár csak a pénztárcám miatt nem vettem még pedált+cipõt, KICSIT FOSOK IS TÕLE. de jövõre veszek, csak ált. inkább jobb, mint gagyi alkatrészeket veszek (bár ez mindenemre igaz), és csak azért, hogy legyen valami, nem veszek semmit. Mindent alaposan átrágok, és majd utánna dõntök. Bár ez a cselekedeteimre nem igaz. ;D
Futni nem szoktál járni?
Úszni?
Anything else?
Ember: Olyan, hogy kész egy Keró, SZVSZ nem létezik! Bár lehet, hogy azért mondom, mert még nem látom az alagút végén a fényt!!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. december 12. - 15:57

Már csak 1-2 dolog van hátra, és végleg kész lessz a kicsike ;D. Bár most se rosz a pénztárcámhoz mértenBár mostanában az észszerûség se olyan igaz már! EMBER még kb. tudja hol a határ, de õ is most kezdi átlépni!

Mindenkinek jó tekerést a hétvégére! Én tanulni fogok :'( :'( :'(
Írta 2003. december 12. - 14:27

Baliba:
"Miért szedted szét a bringád, és miért kupeckodod el??"
Mert rossz idõben (a versenyen lehet jégesõ is békákkal, akkor is megyek!) nem akarom széthajtani, ha csak tekerni akarok. Sárban meg nem nagyon szeretek. A másik meg, hogy van egy "belsõ hang", ami arra késztet, hogy a lehetõ legjobb cuccokkal legyen összerakva a gép az észszerûség keretein belül. Bár mostanában az észszerûség se olyan igaz már! EMBER még kb. tudja hol a határ, de õ is most keydi átlépni! Még sok van hátra a vegsõ felállástól
"A Maratonokon igen jó eredményeket érsz el. Mennyit szoktál edzeni?? Télen mit csinálsz mozgás gyanánt. Elég, ha csak áprilisban rakod össze a géped??"
Hát azért ez csak helyi szinten "igen jó"! Soma már 2× megvert. 1× szerencse, 1× én rontottam. Télen bringával közlekedem, és nem hízok fölöslegesen. Télen a fagyban nincs ember aki edzene (nem fun tekerés!) és csak márciusban kezdem a szabadban. Addigra meg lesz edzõgép is.
"Tényleg érdekelnek a részletek, mert vérmes terveim vannak jövõre!! "
Sok szerencsét. Az SPD sokat dobna a teljesítményeden!
"Miért szedted szét a bringád, és miért kupeckodod el??"
Mert rossz idõben (a versenyen lehet jégesõ is békákkal, akkor is megyek!) nem akarom széthajtani, ha csak tekerni akarok. Sárban meg nem nagyon szeretek. A másik meg, hogy van egy "belsõ hang", ami arra késztet, hogy a lehetõ legjobb cuccokkal legyen összerakva a gép az észszerûség keretein belül. Bár mostanában az észszerûség se olyan igaz már! EMBER még kb. tudja hol a határ, de õ is most keydi átlépni! Még sok van hátra a vegsõ felállástól
"A Maratonokon igen jó eredményeket érsz el. Mennyit szoktál edzeni?? Télen mit csinálsz mozgás gyanánt. Elég, ha csak áprilisban rakod össze a géped??"
Hát azért ez csak helyi szinten "igen jó"! Soma már 2× megvert. 1× szerencse, 1× én rontottam. Télen bringával közlekedem, és nem hízok fölöslegesen. Télen a fagyban nincs ember aki edzene (nem fun tekerés!) és csak márciusban kezdem a szabadban. Addigra meg lesz edzõgép is.
"Tényleg érdekelnek a részletek, mert vérmes terveim vannak jövõre!! "
Sok szerencsét. Az SPD sokat dobna a teljesítményeden!
Írta 2003. december 12. - 01:28

Írta 2003. december 12. - 00:01

Írta 2003. december 11. - 20:02

Baliba:-Bocs,de csak most tudok írni!
-99%-ban mennénk,de ha mégsem férek be az automobilba, akkor más programot szerveznék vasárnapra! Holnaptól CSAK telefonon vagyok elérhetõ!!!
-99%-ban mennénk,de ha mégsem férek be az automobilba, akkor más programot szerveznék vasárnapra! Holnaptól CSAK telefonon vagyok elérhetõ!!!
Írta 2003. december 11. - 17:22

Írta 2003. december 11. - 16:58

Írta 2003. december 11. - 14:42

Halihó!
Jaj elfelejtettem:megjelent a német Bike workshop,ha siettek és szerencsések vagytok még lesz az ujságosoknál!!
Jaj elfelejtettem:megjelent a német Bike workshop,ha siettek és szerencsések vagytok még lesz az ujságosoknál!!
Írta 2003. december 11. - 14:38

Halihó!
Jó túrázást nektek a nagy Mátrában.
Elszánt egy kis csapat vagytok,ebben a nem kifejezett biciklis idõben!
Most lett gépem,ezért egy pár dologgal lemaradtam.
Valaki jelezhetne ha videót tudna digitalizálni(forrásom elapadt)
Baliba:Röfi telszáma:20/387-4602
Eddzél sokat országúton,az megadja az alapot,kitartást és állóképességet a maratonokra!
Jó túrázást nektek a nagy Mátrában.
Elszánt egy kis csapat vagytok,ebben a nem kifejezett biciklis idõben!
Most lett gépem,ezért egy pár dologgal lemaradtam.
Valaki jelezhetne ha videót tudna digitalizálni(forrásom elapadt)
Baliba:Röfi telszáma:20/387-4602
Eddzél sokat országúton,az megadja az alapot,kitartást és állóképességet a maratonokra!
Írta 2003. december 11. - 01:50

Mindet értek.
Miért szedted szét a bringád, és miért kupeckodod el??
"Modjuk bringás cipõben még nem tekertem télen, és talánb most azt sem tudom hol kéne megkeresnem."
Nekem történetesen nincs is olyan, tehát még nyáron sem tekertem benne ;D , és e-miatt még keresnem sem kell.
A Maratonokon igen jó eredményeket érsz el. Mennyit szoktál edzeni?? Télen mit csinálsz mozgás gyanánt. Elég, ha csak áprilisban rakod össze a géped??
Tényleg érdekelnek a részletek, mert vérmes terveim vannak jövõre!! 8)
Röfi: Orsi szólt, hogy odafele jönne a tesója és a haverje, így 5-en lennénk, de vissza tsak 3-an.
Ez nem lenne gond, csak a kerók, nem tudom, hogy beférnek-e?? Ott helyben kiderül. Lehet, hogy ölbe kell venn 1-2 dolgot, de a cél szentesíti az eszközt.
Küld el légyszi a címed, és tel számodat. Az indulás részletei késõbb +beszéljük!
Üdv,
Baliba
Miért szedted szét a bringád, és miért kupeckodod el??
"Modjuk bringás cipõben még nem tekertem télen, és talánb most azt sem tudom hol kéne megkeresnem."
Nekem történetesen nincs is olyan, tehát még nyáron sem tekertem benne ;D , és e-miatt még keresnem sem kell.
A Maratonokon igen jó eredményeket érsz el. Mennyit szoktál edzeni?? Télen mit csinálsz mozgás gyanánt. Elég, ha csak áprilisban rakod össze a géped??
Tényleg érdekelnek a részletek, mert vérmes terveim vannak jövõre!! 8)
Röfi: Orsi szólt, hogy odafele jönne a tesója és a haverje, így 5-en lennénk, de vissza tsak 3-an.
Ez nem lenne gond, csak a kerók, nem tudom, hogy beférnek-e?? Ott helyben kiderül. Lehet, hogy ölbe kell venn 1-2 dolgot, de a cél szentesíti az eszközt.
Küld el légyszi a címed, és tel számodat. Az indulás részletei késõbb +beszéljük!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. december 10. - 20:50

Baliba:
Bocs, ha nem értetted!
Nem beszélünk túl gyakran egymással. Október eleje óta nem ültem a saját bringámon. Majd áprilisban lesz ismét összerakva! Bár ha addig tudok valami "gépet" keríteni akkor elmennék. Modjuk bringás cipõben még nem tekertem télen, és talánb most azt sem tudom hol kéne megkeresnem. Szóval egyelõre nem megyek!
Bruce:
Ja és most már felnim sincs mert éppen ma adtam el. Szerencsém volt mert már majdnem széttört az egész. Sikerült találnom egy balekot aki megvette. Á nem is igaz, nem volt semmi baja, csak Röfit húzom. ;D ;D ;D
Bocs, ha nem értetted!

Bruce:
Ja és most már felnim sincs mert éppen ma adtam el. Szerencsém volt mert már majdnem széttört az egész. Sikerült találnom egy balekot aki megvette. Á nem is igaz, nem volt semmi baja, csak Röfit húzom. ;D ;D ;D
Írta 2003. december 10. - 01:04

Köszi, így már gömbölyû a történet!
Ezzel az infóval nem rendelkeztem, hogy szét van szedve a technika. Bár ha jól emlékszem, a jó múltkori találkán is kölcsön géppel jött.
Sebaj, bár felcsillant a szemem és egy reménysugár, de most már botorkálok a tudatlanság szennyes árkában 4kézláb!! ;D
Ezzel az infóval nem rendelkeztem, hogy szét van szedve a technika. Bár ha jól emlékszem, a jó múltkori találkán is kölcsön géppel jött.
Sebaj, bár felcsillant a szemem és egy reménysugár, de most már botorkálok a tudatlanság szennyes árkában 4kézláb!! ;D
Írta 2003. december 09. - 23:15

Baliba:: úgy vélem Cukros arra gondolt, hogy nincsen egyben biciklije, így majd fogja a kisebb alkatrészeit, belepakolja a hátizsákjába, azt felveszi a hátára. Ezek után pedig a bal kezébe fogja mindkét felnijét, majd hogy az egyensúly meglegyen, jobb kezébe a vázát! (mindkettõ van vagy 2 gramm ;-)) És ezek után, feltéve, hogy a bicajosok gyorsabban haladnak, mint õ, kéri, hogy megvárjátok majd.
Hát úgy gondolom ez minden, amit mondani akart!
:-))
Hát úgy gondolom ez minden, amit mondani akart!
:-))
Írta 2003. december 09. - 22:56

Örülök, hogy felbolydítottam a méhkast, de remélem, nem csak lármát csaptam, hanem tettek is követik a mondatokat!!
Utazás: Opea Astra szgk, val, háztól házig, max 4fõ és kerékpár+cucc az ûrtartalma a Kombi csodának. Kb reggel 7-kor Start, és kényelmes energiatakarékos tempóban irány Gyöngyös!
Értelem szerûen minél többen vagyunk, annál olcsóbb.
Túra: Kényelmes, túrázós, laza baráti tempóban tekerjük végig az egészet, esetenkén improvizálva, módosítva az útvonalon, ahogy jólesik. Minden jelentõs elágazásnál +várjuk egymást, így nem lehet gond az erõnlét alacsony szintje, (vagy esetemben a tökéletes hiánya), mert nem lóverseny. Kivételt képeznek ez alól a lefelék, ahol ált. Para és én átváltunk észnélküli õrültekbe, és nem koptatva a fékeket, leszakítjuk a mezõny nagy részét. (Persze a völgybe szintén megvárunk mindenkit). ;D
Röviden ennyi.
Akit érdekel, jelentkezzen, DE CSAK AKKOR, HA BIZTOS!!!! Orsi és Én már adottak vagyunk, és már 2fõ (itt ismeretlenek) bizonytalan jeligére jelentkezett a kiadóban, ezért szervezzétek úgy, hogy ráérjetek. A csapat (aki ismeri annak kár bemutatni) kellõen "hülye", mindig nagyon jó hangulat szokott lenni.
Üdv,
Baliba
u.i: Cruxos: Kellõen fárat vagyok, hogy elõzõ írásodhoz elõkeressem az értelmezõ szótárat, ezért, nekem, mint gyengébb képességû srácnak kifejtenéd bõvebben a tartalmat, megköszönném!!
Utazás: Opea Astra szgk, val, háztól házig, max 4fõ és kerékpár+cucc az ûrtartalma a Kombi csodának. Kb reggel 7-kor Start, és kényelmes energiatakarékos tempóban irány Gyöngyös!
Értelem szerûen minél többen vagyunk, annál olcsóbb.
Túra: Kényelmes, túrázós, laza baráti tempóban tekerjük végig az egészet, esetenkén improvizálva, módosítva az útvonalon, ahogy jólesik. Minden jelentõs elágazásnál +várjuk egymást, így nem lehet gond az erõnlét alacsony szintje, (vagy esetemben a tökéletes hiánya), mert nem lóverseny. Kivételt képeznek ez alól a lefelék, ahol ált. Para és én átváltunk észnélküli õrültekbe, és nem koptatva a fékeket, leszakítjuk a mezõny nagy részét. (Persze a völgybe szintén megvárunk mindenkit). ;D
Röviden ennyi.
Akit érdekel, jelentkezzen, DE CSAK AKKOR, HA BIZTOS!!!! Orsi és Én már adottak vagyunk, és már 2fõ (itt ismeretlenek) bizonytalan jeligére jelentkezett a kiadóban, ezért szervezzétek úgy, hogy ráérjetek. A csapat (aki ismeri annak kár bemutatni) kellõen "hülye", mindig nagyon jó hangulat szokott lenni.
Üdv,
Baliba
u.i: Cruxos: Kellõen fárat vagyok, hogy elõzõ írásodhoz elõkeressem az értelmezõ szótárat, ezért, nekem, mint gyengébb képességû srácnak kifejtenéd bõvebben a tartalmat, megköszönném!!
Írta 2003. december 09. - 19:08

Megyek én is a hátiamon zsákban a sok alkatrész, bal kezemben felnik, jobb kezemben a váz. Remélem megvártok!!! ;D
Írta 2003. december 09. - 18:17

Írta 2003. december 09. - 16:58

Röfi ez a Paraferee túrHa -ami egyébként a Birngás lányok topicban szervezõdik-
álatlában 7 körül szoktunk indulni és Gyöngyösön van a atali. Indulás legkésöbb 10 órakor.
Itiner is a fenn említett topicban olvasható
álatlában 7 körül szoktunk indulni és Gyöngyösön van a atali. Indulás legkésöbb 10 órakor.
Itiner is a fenn említett topicban olvasható