Baliba mentek a videók, szóllj ha nem stimmol vmi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. december 27. - 12:10
Hát hó már nemigen lesz.... de ha lesz FELTÉTLENÜL 
Írta 2003. december 27. - 11:53
Jaj, mennyi kérdés ;D
éccakai fotózás- IGENIGENIGEN, bár álványom nincs
, de kreatívkodhatok majd :
Árusok már nincsenek...
Képeket máris lesem
najó a képeid nézve...majd próbálkozom :
idõpont: ma este kivételével sztem jó 30-ig bármely nap
éccakai fotózás- IGENIGENIGEN, bár álványom nincs
Árusok már nincsenek...
Képeket máris lesem
najó a képeid nézve...majd próbálkozom :
idõpont: ma este kivételével sztem jó 30-ig bármely nap
Írta 2003. december 27. - 11:02
Írta 2003. december 27. - 08:56
Írta 2003. december 27. - 00:43
Ors:
Éccakai fotózás??
Vmikor?
Ott vannak még az árusok a téren??
Meddig lesz még kivilágítva??
Menni kéne v.mikor.
A régebbi éccakai képeim fent vannak a galériámban.
Üdv,
Baliba
Éccakai fotózás??
Vmikor?
Ott vannak még az árusok a téren??
Meddig lesz még kivilágítva??
Menni kéne v.mikor.
A régebbi éccakai képeim fent vannak a galériámban.
Üdv,
Baliba
Írta 2003. december 26. - 18:21
Írta 2003. december 26. - 17:48
Mindenhol leállt az élet....
Karcsi köszönöm a részletes részeket....kalkulálok osztok szorzok ...közben kicsit becsavarodok :-\ aztán jelentkezem
ja, fotózás most ugrott - de majd szólok
Írta 2003. december 25. - 19:32
Debrecenben megállt az élet?
Vagy mindenki a karácsonyra kapott új alkatrészek instalálásával van elfoglalva.
Vagy mindenki a karácsonyra kapott új alkatrészek instalálásával van elfoglalva.
Írta 2003. december 23. - 18:24
Írta 2003. december 23. - 18:21
Írta 2003. december 23. - 16:04
Írta 2003. december 23. - 10:38
Írta 2003. december 23. - 02:02
Halihó!
Nektek is minden boldogat!!
Igen,mehetnénk hóba Karesz!Moldjuk egy jó kis látóképi túra?!? ;D
Nektek is minden boldogat!!
Igen,mehetnénk hóba Karesz!Moldjuk egy jó kis látóképi túra?!? ;D
Írta 2003. december 22. - 16:11
Sziasztok!
Hóban, ha lesz idén, van kedve valakinek tekerni.
Amúgy mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket!
Hóban, ha lesz idén, van kedve valakinek tekerni.
Amúgy mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket!
Írta 2003. december 22. - 12:45
Írta 2003. december 21. - 00:47
Írta 2003. december 21. - 00:32
Tisztelt érdekeltek!
A tejcsiszámom holnaptól:702910142 8)
A régi szám,telefon temetése tegnap volt, köszönöm a megjelentek részvételét. :'(
A tejcsiszámom holnaptól:702910142 8)
A régi szám,telefon temetése tegnap volt, köszönöm a megjelentek részvételét. :'(
Írta 2003. december 19. - 21:44
Halihó
Olvastátok,hogy 1(csak egy)emberke mehet az olimpiára montizni kis hazánkból.
Most lesz csak nagy versengés(egymás emlegetése)!!!
Olvastátok,hogy 1(csak egy)emberke mehet az olimpiára montizni kis hazánkból.
Most lesz csak nagy versengés(egymás emlegetése)!!!
Írta 2003. december 19. - 17:52
Gratulálok a túrázóknak, láttam a képeket. A táv tényleg nem egetverõ, de volt már versenyem ahol 12 km pont elég volt aznapra.
[glow=red,2,300]H I R D E T M É N Y ![/glow]
A Pótkerék KSZE évadzáró taggyûlése december 20-ról elhalasztva december 29-re, mert néhányak holnap nem értek rá. Ha valaki még nem tag és szeretne jelentkezni akkor szívesen várjuk, de csak akkor vehet részt a gyûlésen ha még akkor be is lép.
Olvasgattam, hogy a BMFT-t egyesületté alakítanátok és hogy ez micsoda nehézség! Hát azért nem olyan nehéz. Néhány éve sok embertõl hallottam, hogy kellene egy egyesületet alapítani, meg ilyenek. Furcsa, de most, hogy a Pótkerék KSZE megalakult és jól mûködik, azok akik ezt javasolták szinte sehol sincsenek. Sokan vannak akik meg valamiért idegenkednek a dologtól, de egyetlen érvet sem tudnak mondani. Mások meg csak a pénzt keresik benne. Minden tiszteletem a jelelegi tagoknak! Szóval ez a debreceni helyzet. Tudtommal mi vagyunk az egyetlen olyan debreceni (nem csak)montis egyesület ahova bárki, korlátozás nélkül beléphet!!! Na ezt most nem azért írtam, hogy most mindenki lépjen be, csak a kétkedõknek egy kis tényfeltárás.
Várom a reakciókat!!!
[glow=red,2,300]H I R D E T M É N Y ![/glow]
A Pótkerék KSZE évadzáró taggyûlése december 20-ról elhalasztva december 29-re, mert néhányak holnap nem értek rá. Ha valaki még nem tag és szeretne jelentkezni akkor szívesen várjuk, de csak akkor vehet részt a gyûlésen ha még akkor be is lép.
Olvasgattam, hogy a BMFT-t egyesületté alakítanátok és hogy ez micsoda nehézség! Hát azért nem olyan nehéz. Néhány éve sok embertõl hallottam, hogy kellene egy egyesületet alapítani, meg ilyenek. Furcsa, de most, hogy a Pótkerék KSZE megalakult és jól mûködik, azok akik ezt javasolták szinte sehol sincsenek. Sokan vannak akik meg valamiért idegenkednek a dologtól, de egyetlen érvet sem tudnak mondani. Mások meg csak a pénzt keresik benne. Minden tiszteletem a jelelegi tagoknak! Szóval ez a debreceni helyzet. Tudtommal mi vagyunk az egyetlen olyan debreceni (nem csak)montis egyesület ahova bárki, korlátozás nélkül beléphet!!! Na ezt most nem azért írtam, hogy most mindenki lépjen be, csak a kétkedõknek egy kis tényfeltárás.
Várom a reakciókat!!!
Írta 2003. december 18. - 23:21
Köszi a válaszokat!
valszeg az úszás mellett maradok, mert nekem az nagyon óccssó, s mert a vtálkapacitásomat is fejleszti, azon túl, hogy mindenemet megmozgatja.
Futó cipõm még csak-csak lenne, de mire a belvárosból kilyutok v.hova, lemegy a nap.
Majd lesz v.hogy.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Gratuláljak a Mátra túra debreceni résztvevõinek, hogy hõsiesen végigküzdötték a kökemény 29 Km-et, ami elsõ hallásra nem egy egetverõ táv, de...
Karcsi: Mikor dolgozol? Küld már el légyszi privibe, mert a stucniemelõ FSA-csészét, már vissza szeretném adni, és itt is +köszönném az akkori gyors segítséget.
Üdv,
Baliba
valszeg az úszás mellett maradok, mert nekem az nagyon óccssó, s mert a vtálkapacitásomat is fejleszti, azon túl, hogy mindenemet megmozgatja.
Futó cipõm még csak-csak lenne, de mire a belvárosból kilyutok v.hova, lemegy a nap.
Majd lesz v.hogy.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Gratuláljak a Mátra túra debreceni résztvevõinek, hogy hõsiesen végigküzdötték a kökemény 29 Km-et, ami elsõ hallásra nem egy egetverõ táv, de...
Karcsi: Mikor dolgozol? Küld már el légyszi privibe, mert a stucniemelõ FSA-csészét, már vissza szeretném adni, és itt is +köszönném az akkori gyors segítséget.
Üdv,
Baliba

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére