Gratulálok a túrázóknak, láttam a képeket. A táv tényleg nem egetverõ, de volt már versenyem ahol 12 km pont elég volt aznapra.
[glow=red,2,300]H I R D E T M É N Y ![/glow]
A Pótkerék KSZE évadzáró taggyûlése december 20-ról elhalasztva december 29-re, mert néhányak holnap nem értek rá. Ha valaki még nem tag és szeretne jelentkezni akkor szívesen várjuk, de csak akkor vehet részt a gyûlésen ha még akkor be is lép.
Olvasgattam, hogy a BMFT-t egyesületté alakítanátok és hogy ez micsoda nehézség! Hát azért nem olyan nehéz. Néhány éve sok embertõl hallottam, hogy kellene egy egyesületet alapítani, meg ilyenek. Furcsa, de most, hogy a Pótkerék KSZE megalakult és jól mûködik, azok akik ezt javasolták szinte sehol sincsenek. Sokan vannak akik meg valamiért idegenkednek a dologtól, de egyetlen érvet sem tudnak mondani. Mások meg csak a pénzt keresik benne. Minden tiszteletem a jelelegi tagoknak! Szóval ez a debreceni helyzet. Tudtommal mi vagyunk az egyetlen olyan debreceni (nem csak)montis egyesület ahova bárki, korlátozás nélkül beléphet!!! Na ezt most nem azért írtam, hogy most mindenki lépjen be, csak a kétkedõknek egy kis tényfeltárás.
Várom a reakciókat!!!