Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Milyen markolatot?

- - - - -

• Please log in to reply
529 replies to this topic

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Eltelt egy hónap és még mindig nem tudtam megszokni. Úgy döntöttem, markolatcsere lesz.

Esetleges tapasztalatok a BBB bõr marcsiról (XC, maraton felhaszn.)? Ára is érdekelne...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ez mék szensz! Rá nem jöttem volna... De nem nagy kedvem van lecserélni a Kbix-et.

Azért köszi!

JA, más szögben áll a kormány, mármint a feléd hajló része/íve vagy hogy lehet ezt leírni.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
JA, más szögben áll a kormány, mármint a feléd hajló része/íve vagy hogy lehet ezt leírni.

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

EZ MOST HOGY VAN?????????????

Évek óta használtam az Author ergonómikus markolatát (szürke-fekete) a Kona Dew-mon. Esküdtem rá, hogy a legjobb markolat a földön! Most vettem egy Kelly's Imagine-t varacskolni, még a boltban ledobattam az eredeti marcsikat és felrakattam a jól bevált Authort. És rendszeresen szétba***a a kezemet 5 km után!!! Keresem a szöget, de nem lelem. Blikkre olyan, mint a Konámon. Mi a difi?

sak egy tipp:
a villa ugyan olyan?
de függhet esetleg a kormánytól is

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
EZ MOST HOGY VAN?????????????

Évek óta használtam az Author ergonómikus markolatát (szürke-fekete) a Kona Dew-mon. Esküdtem rá, hogy a legjobb markolat a földön! Most vettem egy Kelly's Imagine-t varacskolni, még a boltban ledobattam az eredeti marcsikat és felrakattam a jól bevált Authort. És rendszeresen szétba***a a kezemet 5 km után!!! Keresem a szöget, de nem lelem. Blikkre olyan, mint a Konámon. Mi a difi?

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
lehet kicsit parás vagyok, de a vázas + a meghajtásos topic után már óvatos az ember:)
a lényeg: van egy ultra szar szivacsmarkolatom:(
az említett szert fröccsszerszámok és környezetének tisztítására használják, a mûanyagok, gumik nagy részét "oldja".
Sorry a félreértésért!!!!!!!!!!!!

tényleg ez a para az írásos ironizációval, komoly félreértéseket eredményez, még egyszer bocs, majd igyekszem jobban szelektálni és grimaszolni.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Miva? Mit gondoltam komolyan?

Ride everywhere.

.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
várj-várj!!! lehet, hogy kicsit bezavarodtam, van itt egy két topic ahol nem olyan egyszerû eligazodni. komolyan gondoltad???

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Nem a peszgésa lényeg hanem az, hogy valahogy leszedjem a kemény réteget. HA egy kicsit is mintás a markolat már az is zavar, ez jó is volt tapadt is, de mostmár csúszik le róla a kezem... Amúgy az a szer mit csinál? MAx kimegyek érte gödre.

Ride everywhere.

.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
nekem van egy pár a pincében, szívesen elküldöm, de a postaköltséget sajnos neked kell állnod, vagy HASCO 928, bármilyen mûanyag vagy gumi felület esetén garantált pezsgés...:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Valaki látott mostanában valahol habosított gumi markolatot? Már nem emlékszem a nevére. Nekem olyanom van de a felületete kemény lett és csúszós :( . Sárga/zöld papíron árulták, ugyanez volt fékkarra húzható vékony változatban.
Nekem az is jó ha valaki tud gumipuhítóról, vagy valami ilyesmi...

Ride everywhere.

.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

hát én nekem negatív tapasztalatom van az említett típussal kapcsolatban.
Nálam forgott (hiába volt hajlakozva), az én kezemnek még kényelmetlen is, valamint elkezdett foszlani.

Feltöltött kép

endrooné bringáján a géles változat volt. kb addig bírta ki amíg felraktam. 1 hét után kettéhasadt mind a két mancs alatt :mad:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nekem a lakk teljesen jól bejött, bár nekem a kormányom is R. biztos azért:)
foszlik-foszlik, de pont emiatt tapad jól!!!
lehet kicsit csavargatni és akkor a "menet" felveszi a tenyered vonalát.

áá köszi a tanácsot, de hálisten váltottam. erre: http://pix.bikemag.h...0_0250.jpg.html
és ezzel maximálisan meglennék elégedve, ha nem forogna szintúgy...

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
nekem a lakk teljesen jól bejött, bár nekem a kormányom is R. biztos azért:)
foszlik-foszlik, de pont emiatt tapad jól!!!
lehet kicsit csavargatni és akkor a "menet" felveszi a tenyered vonalát.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ált: szerintem vmi enyhén alakos, puha keverékû gumi markolat a nyerõ. nekem spec. a Ritchey True Grips II. a kedvencem, sokadikat nyúzom. nagyon kényelmesen beállítható a helyzete és egy kicsit bekopva konkrétan kicsit ragad, lecsúszásveszély nulla. felrakáskor szereti a hajlakkot maga alatt, így könnyen felkúszik és utána el sem forog, még esõben sem (bikemag tipp anno....):) elég vékony, így lányoknak is ideális.

hát én nekem negatív tapasztalatom van az említett típussal kapcsolatban.
Nálam forgott (hiába volt hajlakozva), az én kezemnek még kényelmetlen is, valamint elkezdett foszlani.

Feltöltött kép

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
bill: szerinted tényleg az a legfontosabb egy markolat esetén, hogy mennyire világít és mennyi ideig? Fogás, kényelem, elforgás, tartósság...

ált: szerintem vmi enyhén alakos, puha keverékû gumi markolat a nyerõ. nekem spec. a Ritchey True Grips II. a kedvencem, sokadikat nyúzom. nagyon kényelmesen beállítható a helyzete és egy kicsit bekopva konkrétan kicsit ragad, lecsúszásveszély nulla. felrakáskor szereti a hajlakkot maga alatt, így könnyen felkúszik és utána el sem forog, még esõben sem (bikemag tipp anno....):) elég vékony, így lányoknak is ideális.

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

még 3 helyen kérdezd meg légyszíves...

legközelebb elég egy helyen is.. köszi

Bocs...............

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
még 3 helyen kérdezd meg légyszíves...

legközelebb elég egy helyen is.. köszi
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
enegem a kona uv-s markolata érdekel (Kona Pseudopod uv). mostani bikkmakkban találtam rá a hirdetésre.. 2900 huf. (105. oldalon van a hirdetés akit érdekel:) ) nos erröl szeretnék véleményt aki találkozott már vele és hogy mennyire világit meg mennyi ideig?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ha nektek pro rájdereknek 2 év, tündérhuncutnak 8...
még ha be isdurvul közben 1 év markolatkõccsége 400Ft... valahogy kibirjuk.
legutóbb mikor menõ ricsi markolatom vót 1700 péz körõl, minidg olyan hülye körülményesen támasztgattam a biciglim :-))