Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Milyen markolatot?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
529 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Haro markolatok sem forognak el és nem csavarosak.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Azé' a kötegelõ elég puruttya megoldás, inkább valami ragasztó.
A Ritchey WCS nekem sem forog el, alig bírtam felrakni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nekem eddig nem volt csavaros markolatom és semelyik nem forog el. a 'titok' a hajlakk és a kötegelõ (utóbbit miután levágod reszeld le a kis bizbazát mert piszkálni fogja a kezed.)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ami nincs csavarral fogva az egy nem megfelelõ felületkezelésü kormányon, illetve helytelen felrakás mellett mind elforog.

ez alól egyedül a csavaros markolatok kivételek.
nem számít hova, és hogy teszed fel, illetve nem idõigényes.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Elforog, próbáltam.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Igen, ezzel tisztában vok, ennek ellenére tetszett, de ha hajlamos elforogni, akkor tényleg kiesett..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Vikto: õ nem csavaros, így kiesett...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
bocs töröljétek plíz
nem olvastam rendesen (szokás szerint)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
http://www.specializ...kolatok/enduro/

Használ vki ilyet? megfogadtam h nem veszek többé nem csavarost, de ezt egyszer markolásztam egy bighiten, és így elsõre bejött. nem kopik gyorsan, ill. nem forog el?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
vagy horgászboton :D amúgy biztos szép nekem is tetszik csak nem tûnik elsõre túl praktikusnak. A pecabotjaimon is parafa borítás van. A hátránya hogy esõben megszívja magát vízzel, mondjuk gyoorsan szárad és nem is málik szét, de akkor se jó vizesen, inkább valami gumi szilikon alapút!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ez a parafa markolat inkább valamilyen retró gépen nézne ki jól, szerintem könnyen sérül.

Van parafa is, de kepinges egy szürke színû szivacsmarkolatról írt, ami a fa erezetét majmolja. Nem túl szép, közepesen kemény és vastag.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez a parafa markolat inkább valamilyen retró gépen nézne ki jól, szerintem könnyen sérül.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
B+ famintás:D belül kemény kívül puha és nem is kopik!csak megláccik rajta a kosz...a súlyát nemtudom de az ára egy ezredes volt a marathonba(itt szolnok citybe)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én is a WCS-re szavazok. Szerintem nem kopik annyira, nagyon kényelmes. A fel\leszerelés kicsit macerás (leginkább wd40 befújással mûködik), de az ember nem szedi le a markolatot minden nap..…

Öhm... ez a Ritchey?

MJani:
A bringákon lévõ gyáriakat ki tudom, de azzal sokkal elõrébb nem vagyok, a 'legjobbat' akarom :D.
Egyébként pont azért ismerült fel bennem a markolat csere gondolata, mert kipróbáltam egy Gepida Sirmiumon lévõt, és kényelmesebb mint az enyém.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
De a legjobb az lenne, ha bemennél egy kerékpárüzletbe és kipróbálnád a bringákon lévõ markolatokat.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Én is a WCS-re szavazok. Szerintem nem kopik annyira, nagyon kényelmes. A fel\leszerelés kicsit macerás (leginkább wd40 befújással mûködik), de az ember nem szedi le a markolatot minden nap..…

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
B+ CLAMP, BBB FREEFIX, BBB FIX-IT, nekem az elsõdleges a tapadás és még sohasem éreztem markolatot kényelmetlennek, aszfaltozáskor sokszor nem is markolatot fogom és nem nyomja a kormány a kezem, szóval nem én vagyok a legjobb alany a kényelmesség megmondására.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

A legtöbb BBB-t forgalamzó boltban ott figyel a polcon, kb 1300 pénz...

Én nem ezt a Ritchey-t használom/használtam, szóval passz, de jók a tapasztalatok vele.

Most nézem asszimetrikus hossz, szal skipp.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nézek ilyet is, bár ilyet nem láttam itthon az online boltokban még...

A legtöbb BBB-t forgalamzó boltban ott figyel a polcon, kb 1300 pénz...

Én nem ezt a Ritchey-t használom/használtam, szóval passz, de jók a tapasztalatok vele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)