emberek az ugye igaz hogyha kevesebb olajat teszek a teloba akkor puhábban fog moccanni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:00
Írta 2002. augusztus 27. - 04:55
Írta 2002. augusztus 25. - 16:51
Most ez nagyon off lesz. De aki akar, az holnap reggel 8-ra jöjjön a nyugatiba a nagy kijelzõ alá, bringával, és megyünk veresre ökörködni. Délután meg jános lesz
ON
ON
Írta 2002. augusztus 25. - 15:40
Írta 2002. augusztus 25. - 15:11
Írta 2002. augusztus 25. - 15:10
zolle. te csak az en bicomat tudod szidni.
szoval. 10 cm-t be tudja mozogni, ha vagy hozza eleg nehez...(vagy megterheled annyira.. par meteres letores, stb) es nem 4 kilo, hanem 3.
teljesitmenyileg is egesz jo. az enyem jol mozog...
elegge nagy eseseket tul el... egy asztal tulszallva csorossel vizszintes talajra becsapodava.. sehol semmi serules... szal kul kis telo. ;D ;D
bye
szoval. 10 cm-t be tudja mozogni, ha vagy hozza eleg nehez...(vagy megterheled annyira.. par meteres letores, stb) es nem 4 kilo, hanem 3.
teljesitmenyileg is egesz jo. az enyem jol mozog...
elegge nagy eseseket tul el... egy asztal tulszallva csorossel vizszintes talajra becsapodava.. sehol semmi serules... szal kul kis telo. ;D ;D
bye
Írta 2002. augusztus 24. - 16:39
Jaja, mostaniban tesztelték: Ár/érték 10, teljesítmény: kula. Ismerek emberkéket, az egyik mozoja vajpuha, a másik beton. És azért 4 kilót cipelni 10 centiért... (amibõl mozog 8 se)
Írta 2002. augusztus 23. - 21:39
Írta 2002. augusztus 23. - 21:28
Segítséget várok MOZO telót szretnék vásárolni,de nem tudom ,hogy megfogja-e érni,már nem árilag hanem teljesítményileg.Nem is hallotam errol a márkárol szerintem elég jól néz ki külsoleg,de belsoleg?Segítségeteket elore is köszi!!
Írta 2002. augusztus 23. - 19:23
OK, kösz!
De tényleg nem kell sietni, mert holnap elutazok és csak hétfõn jövök haza.
Pter
De tényleg nem kell sietni, mert holnap elutazok és csak hétfõn jövök haza.
Pter
Írta 2002. augusztus 23. - 19:20
Ehhh...
Egy hajszállal megint le vagyok maradva. Holnapra szélesség/magasság is lesz.
Egy hajszállal megint le vagyok maradva. Holnapra szélesség/magasság is lesz.
Írta 2002. augusztus 23. - 19:14
Kösz rob!
Milyen átmérõjû az elasztomer?
Egyenlõre a rugó nem kell, de ha átalakítom csak rugósra (most rugó+elasztomer), te leszel az elsõ, aki megtudja! ;D ;D
Pter
Milyen átmérõjû az elasztomer?
Egyenlõre a rugó nem kell, de ha átalakítom csak rugósra (most rugó+elasztomer), te leszel az elsõ, aki megtudja! ;D ;D
Pter
Írta 2002. augusztus 23. - 19:06
Pter
Megnéztem, egy darab sárga elasztomert találtam (a többi szét van vágva egyéb célokra) és egy 22.5 cm-es acélrugót.
Valamelyikre benevezel?
Megnéztem, egy darab sárga elasztomert találtam (a többi szét van vágva egyéb célokra) és egy 22.5 cm-es acélrugót.
Valamelyikre benevezel?
Írta 2002. augusztus 23. - 00:53
Kislust: kell bele egy két rugóstopp, kupakot meg esztergáltass aluból.
Sajnos egyébként nekem is így mûködött a villa.
DH-zásra remek az ilyen beállítás, mert fincsi puha a villa és aktív. Ellenben ha brutálfrírájd/urbánkodsz, akkor lekoppanhat.
Ennek megakadályozására lenne az olaj kitalálva.
A Super-t is egy kicsit kemény nekem, de ugyanakkor ütöttem is már le, de az õ kupakja nem szakadt ki, szép is lett volna.
Sajna ez van az a villa ennyit tud, elég hamar elérted a határait.
Sajnos egyébként nekem is így mûködött a villa.
DH-zásra remek az ilyen beállítás, mert fincsi puha a villa és aktív. Ellenben ha brutálfrírájd/urbánkodsz, akkor lekoppanhat.
Ennek megakadályozására lenne az olaj kitalálva.
A Super-t is egy kicsit kemény nekem, de ugyanakkor ütöttem is már le, de az õ kupakja nem szakadt ki, szép is lett volna.
Sajna ez van az a villa ennyit tud, elég hamar elérted a határait.
Írta 2002. augusztus 22. - 18:50
Ennyire azért nem vészes a helyzet! ;D ;D ;D
Tehát 100-ból 75-öt, illetve 10-ból 7,5-öt.
Pter
Tehát 100-ból 75-öt, illetve 10-ból 7,5-öt.
Pter
Írta 2002. augusztus 22. - 18:47
Kösz, annyira nem sürgõs. 8)
Bár elõbb-utóbb mindenképpen kell (még) valamit puhítani, mert a 100-ból csak 7,5-et mozog. Gondolom ennyit nem fog puhulni késõbb sem. :
Pter
Bár elõbb-utóbb mindenképpen kell (még) valamit puhítani, mert a 100-ból csak 7,5-et mozog. Gondolom ennyit nem fog puhulni késõbb sem. :
Pter
Írta 2002. augusztus 22. - 16:30
Jajjjj
Bocs, de elfeledtelek. Ma mindenképp megnézem, ha hazaértem, és holnap elmondom, milyen, és mennyi van.
Színkódokról fogalmam sincs. Azt hiszem a kék a puha, a sárga a közepes, és a piros a kemény RSTnél, de ez nem 1000%
Bocs, de elfeledtelek. Ma mindenképp megnézem, ha hazaértem, és holnap elmondom, milyen, és mennyi van.
Színkódokról fogalmam sincs. Azt hiszem a kék a puha, a sárga a közepes, és a piros a kemény RSTnél, de ez nem 1000%
Írta 2002. augusztus 21. - 20:10
Kösz rob!
Tényleg, a színkódok kompatibilisek egymással?
Pl. a Manitou-nál:kék-piros-sárga sorrendben keményedik.
Ez igaz lehet a Suntour-ra is, mert abban gyárilag sárga van és az b....tt kemény.
És a többi márkánál? : : :
Pter
Tényleg, a színkódok kompatibilisek egymással?
Pl. a Manitou-nál:kék-piros-sárga sorrendben keményedik.
Ez igaz lehet a Suntour-ra is, mert abban gyárilag sárga van és az b....tt kemény.
És a többi márkánál? : : :
Pter
Írta 2002. augusztus 21. - 19:48
Keresek otthon Neked valamit.
Ha jól emléxem, van vagy 2-3 db elasztomerem, de elasztomeres villám nincs, és már nem is lesz!
Grátiszba átadók lesznek, ha megtalálom.
Szín: sárga és világoskék, típus: RST. Hogy kemények, vagy puhák: passz. Kipróbálod, és ha nem jó, akkor is megvan a tudat, hogy nem fizettél érte, legfeljebb kidobod.
Ha jól emléxem, van vagy 2-3 db elasztomerem, de elasztomeres villám nincs, és már nem is lesz!
Grátiszba átadók lesznek, ha megtalálom.
Szín: sárga és világoskék, típus: RST. Hogy kemények, vagy puhák: passz. Kipróbálod, és ha nem jó, akkor is megvan a tudat, hogy nem fizettél érte, legfeljebb kidobod.
Írta 2002. augusztus 21. - 19:36
Hol lehet elasztomert venni külön darabonként (már ha lehet :), mert nekem nem kéne egy egész sor.
Egyébként Suntour ULR-D-be kéne, 20 mm-es átmérõjû és puha (hátha van valakinek elfekvõben ;D). Kösz!
Pter
Egyébként Suntour ULR-D-be kéne, 20 mm-es átmérõjû és puha (hátha van valakinek elfekvõben ;D). Kösz!
Pter