Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:00
Írta 2005. május 09. - 13:03
azt a koktélt én is kipróbáltam párom gépén és érezhetõen jobb. mozgás miatt meg ne akarj olajat. régi black is szépen mozgott, pedig.
Írta 2005. május 09. - 12:49
attól h olaj fürdõssé teszed nem lesz sokkal gyorsabb a mozgása csak nehezebb lesz vagy 200g-mal. csináld azt ami a bikemagban volt a sherman tuningolós résznél. vegyél 10W vagy vmi sûrû olajat(lehetõleg telóolajat) telózsírt keverd a kettõt 1:1 rányban és ezt kend a perselyekhez+szimeringekhez/közé.
Írta 2005. május 09. - 12:46
egyik szár rugó, másik elasztomer.
helyeseben mindkét szárban rúgó és elasztomer kb 55/45% arányban.
plusz még a rúgó belselyében is van egy elazstomer ami kb 2cm út után kapcsol be. ezt én kivettem belõle.
Írta 2005. május 09. - 12:43
Igen a sajátomat, nem a csillapítás, hanem a gyorsabb mozgás miatt szeretném nyílt olajfürdõssé tenni.meg:
na jó, teszel bele olajat. az még nem csillapítás. kell bele vmi szelep is ami mozog az olajban. szerûség.
szedtél te már szét teleszkópot? vagy bármit? tudod hogy mûködik? tudod mi az a csillapítás, egyáltalán milyen részei kell, hogy legyenek?
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. május 09. - 12:39
felül szimering
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 09. - 12:38
Alul, fölül annyira nem lehet nehéz, mert szerintem elég egy gumi tömítés, de középpen lehet, hogy tényleg nehéz lesz megoldani.
Írta 2005. május 09. - 12:36
meg:
na jó, teszel bele olajat. az még nem csillapítás. kell bele vmi szelep is ami mozog az olajban. szerûség.
szedtél te már szét teleszkópot? vagy bármit? tudod hogy mûködik? tudod mi az a csillapítás, egyáltalán milyen részei kell, hogy legyenek?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. május 09. - 12:31
ahol ki tud folyni az olaj, mondjuk alul, felül, középen? O gyûrûk, szimering, stb.? nem olyan egyszerû ez. ha az lenne nem sok zsíros marzo lenne.
Írta 2005. május 09. - 12:19
Írta 2005. május 09. - 12:17
ööö
és a tömitések? meg ilyesmi?
és a tömitések? meg ilyesmi?
Írta 2005. május 09. - 12:15
Lenne még egy kérdésem. Nyílt olajfürdõssé szeretném tenni az mz compomat, elég annyit csinálnom, hogy kitörlöm a zsírt és feltöltöm olajjal, meddig kell kb. feltölteni.
Írta 2005. május 09. - 12:00
Írta 2005. május 09. - 11:52
egyik szár rugó, másik elasztomer.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. május 09. - 10:05
Írta 2005. május 09. - 09:08
Írta 2005. május 06. - 16:38
Írta 2005. május 06. - 16:23
állítsd fejjel lefelé, azt a két csavart meg csak néhány mm -rel lazítsd ki, és így vmi puhával üsd meg a két csavar fejét. szét fog jönni .szépen
edit: a puha az nem paradicsom v ilyesmi.
kalapács
edit: a puha az nem paradicsom v ilyesmi.
kalapács
Keep hands on bike at all times....
Írta 2005. május 06. - 16:16
húzd erõsebben
Írta 2005. május 06. - 16:14
Lenne egy kérdésem.
A telómat szeretném szétszedni és nem tudom hogy az alsó 2 csavaron kivül tartja-e még egyben valami, mert kicsavartam a 2 csavart, de nem lehetett széthúzni (nem húztam túl erõsen). Egyébként ez egy marzo mz comp teló.
A segítséget elõre is köszönöm.
A telómat szeretném szétszedni és nem tudom hogy az alsó 2 csavaron kivül tartja-e még egyben valami, mert kicsavartam a 2 csavart, de nem lehetett széthúzni (nem húztam túl erõsen). Egyébként ez egy marzo mz comp teló.
A segítséget elõre is köszönöm.
Írta 2005. május 06. - 15:09
ha jól tudom, ZSírosmacska csinált ilyet..keresd õt.
Van állásom...:bananadan