Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás

Azért van pangás, mert aggódom a síelésem miatt (dec utolsó hete Csorba tó) és ez leköti minden idõmet.. Különben meg bicikli elmegy téli álmot aludni, nem fogok én egy órát takarítani minden használat után... talán majd ha szép tiszta hó lesz, nem pedig az a latyak ami most van...

És punnyadtul fogsz jövöre indulni a futamokon ?
koNa kuLa

My Bike :

koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Janiii! Bele ne zöldülj, csak mert Nokonod lesz! :) Persze a tapasztalatokra kiváncsi leszek! Mellékesen mikor méred le a cuccokat? :)

Deville! Ne izgulj, szerintem addigra rend lesz. De ha mész fotózz, mint állat! :)

Természetesen a Táborban mindenkinek lesz hely!
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Azért van pangás, mert aggódom a síelésem miatt (dec utolsó hete Csorba tó) és ez leköti minden idõmet.. Különben meg bicikli elmegy téli álmot aludni, nem fogok én egy órát takarítani minden használat után... talán majd ha szép tiszta hó lesz, nem pedig az a latyak ami most van...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Gyerekek Gyerekek :D :D
The Death .. Ha lesz pénzem számithatsz rám

Elõreláthatólag jövö héten érkezik a Nokon bowdenem.
Aztán csinálok képet nektek :)
koNa kuLa

My Bike :

koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Most én látok roszul vagy vki nevet cserélt?
Mellékesen mi ez a nagy pangás vazze?
Egyébként kezdjetek összeszedni márc 15. és április 30. közötti 1 hétnyi idõszakokra ráérõsséget egy edzõtáborba ami Sopronban lesz! (ezt most jólmegaszontam!) :)

Rusty eredeti neve Janiii volt és az új fórummotor csak az eredeti neveket kezeli ezért Janiii.
Majd akkor nem lesz pangás, ha megjön a bringám meg megjelennek a 2005-ös kellys-ek.

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Most én látok roszul vagy vki nevet cserélt?
Mellékesen mi ez a nagy pangás vazze?
Egyébként kezdjetek összeszedni márc 15. és április 30. közötti 1 hétnyi idõszakokra ráérõsséget egy edzõtáborba ami Sopronban lesz! (ezt most jólmegaszontam!) :)
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Majd csak jövöre..
Tehát, a jövö évi bicajom még csak megtervezve van.
Nincs meg minden alkatrész a felsoroltak közül.
Csak a kormány, komrányszár, pedál, elsõ- hátsó váltó van meg..
koNa kuLa

My Bike :

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
de a nokont már be is tesztelted, vagy csak a kövévi versenyeken használod? egyébként még szép, hogy baj! de csak, mert ha cool a cucc, akkor nekem még nincs... 8)

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Minek ? Minek ? ;D Baj ha van ?
FRM hajtómü nem érdekel.. Megfelelõ nekem az XT is ..
Rooxról meg annyit, hogy nekem bõven elég a Comp verzió

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
ne hagyd magad Rusty! ;D
mellékesen minek Neked nokon? bár, tudod mit? megnézem a gépedet egy rendes kis dagonya után, aztán majd eldöntöm, hogy kell-e nekem is ilyen...
súlyokat mikor mondasz? :-\
Rooxból miért csak comp-ot vettél? ;D
FRM hajtómûvet nem is néztél? engem érdekelt a 2 tányéros cc-sük, de jövõre még nem tudom kinek eladni a 2005-ös XT-met... :'(

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Lehet, hogy többe van, hiszen nekem idei Kellysem van, és eladtam a régi cuccokat, abból vásároltam az újjakat.
Természetesen meg tennem kell hozzá .. Hiszen nem tudom annyiért eladni az egyik cuccot amennyiért veszem a másikat..

És ha kamuzok, akkor majd csinálok képet, és meglátod, hogy igazat mondok-e vagy sem ?!
Vagy meglátod jövöre, valamely futamon.
Errõl ennyit..

Frodo6

Frodo6

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Tehát srácok összeállt a 2005-ös KELLYS MOBSTER versenygépem. Kicsit torz szülött lett de felismerhettek majd versenyeken vele :)
Tehát:
XTR fékek, elsõ, hátsó váltó,
XT hajtómû, fékváltókar,
MAVIC CROSSMAX SL kerekek,
FRM WEBSTEM WORLD CUP kormányszár,
ROOX DBS CROSS COMP kormány,
NOKON bovedenkülsõk

B***meg képes voltál ezeket a kerekeket megvenni,plussz a 32 ezres bovdenkészletet?
Lazán többe van mint a bringa.Szerintem te vagy kamuzol v. tiszta hülye vagy..

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
mármint a Kelly's Mobster a jobb! ;D
a Kona nekem inkább csak kultusz márka...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem vennék rá mérget, hogy súlyban jobb a kula. ::)Természetesen azonos méretben.
Ja, meg az Easton váz. Ami esetünkben azt jelenti, hogy 2 cső easton benne... ;)

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Szintén magán vélemény (bár ismerettségi tapasztalat is), hogy csak az árban más, és a súlya( :D)... de szerintem nem érdemes a csere...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Magánvélemény, de a mostani vázad semmivel sem rosszabb. Maximum olcsóbb...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás

Rusty!
Mi az, hogy 2 hét? Síelni akarsz vagy bringázni? ;D
Mellékesen mit akarsz azzal az xtr-rel az én X.0- mellett? ;D ;D ;D ;D
Egyébként hovávalósi is vagy? Nem akarsz beszállni a mi kis csapatunkba? Gyûjtöm a Kelly's-es tagokat... :)
A stucni-kormány (kbix) súlyát nem mérted le mielött eladtad? Kellene az adat!

TD a bérgyilkos bringás (lásd mai havas élmények)

Jajde menõ valaki az X.0-val ;D ;D ;D
Mellékesen Veszprémi vagyok, és ne is ringass olyan álmokat, hogy Kellys Teames leszek, ha törik ha szakad, beszerzek egy KONAKULA vázat :)
A cuccot majd lemérem :)

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás

Hi Rusty!

Most már csak azt mondd meg milyen kormánycsapágyat, nyerget és nyeregcsövet használsz és teljesen képben leszünk a bicóddal kapcsolatban.

thx

Amúgy így fejlesztésekkel együtt mennyibe van összesen a bringa? Az alap ugye a 2004-es mobster volt?

Kormánycsapágy, nyereg, nyeregcsõ marad.
Nyeregcsõnek egy USE Alien Carbon-t néztem ki magamnak. Egyébként még nincs minden cucc meg, de bízom benn, hogy december közepére meglesz minden ami kell :) Igyekszem, hogy ne csalódjatok bennem :)

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Rusty!
Mi az, hogy 2 hét? Síelni akarsz vagy bringázni? ;D
Mellékesen mit akarsz azzal az xtr-rel az én X.0- mellett? ;D ;D ;D ;D
Egyébként hovávalósi is vagy? Nem akarsz beszállni a mi kis csapatunkba? Gyûjtöm a Kelly's-es tagokat... :)
A stucni-kormány (kbix) súlyát nem mérted le mielött eladtad? Kellene az adat!

TD a bérgyilkos bringás (lásd mai havas élmények)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Hi Rusty!

Most már csak azt mondd meg milyen kormánycsapágyat, nyerget és nyeregcsövet használsz és teljesen képben leszünk a bicóddal kapcsolatban.

thx

Amúgy így fejlesztésekkel együtt mennyibe van összesen a bringa? Az alap ugye a 2004-es mobster volt?