Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

ami ugye nem a bovden nyúlik

a bovden is nyúlik.....

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
buddha: Te látsz vmi logikus magyarázatot h miért ilyen az Imagine váza? Arra gondolok h minden csöve más szinte. Hátul négyszög kersztmetszetû, az elsõ 3szög alsó csöve jó nagy kör átmérõjú, a felsõ meg kis kör... Egyszerûen csak dizájn, és egy tervezõ azt mondta h na ez jól néz ki, vagy van vmi funkcionális, fizikai magyarázata a dolognak? Igazából nem tûnt vna fel ha az alsó csõ nem ilyen vastag, de érdekel hátha nem csak dizájn...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
OFF

Jagwire bowden és ház. Nekem másfél éve nem kellett állítani semmit a bowdenen, csak egyszer, egy nagyon-nagyon szerencsétlen váltás miatt (igen, én ilyet is tudok :) ).

ON
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az a hónapos átvizsgálás igazából arra lenne hivatott, hogy megnézzék mennyit nyúlt a bovden (ami ugye nem a bovden nyúlik, hanem a ház helyezkedik el), utánállítják, hogy a váltás megint pöpec legyen. meg tán még a látványosabb csavarokat meghúznák, hajtómû, fejcsapágy, ilyesmi. érdekes a hozzáállás, hogy van valami gondod? nincs? akkor kész :rolleyes: de ez megint egy másik topik témája ;)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Az én Imagine-met is visszakérték "just in case" egy hónap múlva. Hál' Istennek feleslegesen.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nekem soha nem tûnt érzékelhetõnek a mozgása. Mondjuk valamennyit biztos megy menet közben, mert a gyûrû ahogy letolja a koszt, abból látszik valami.. Más kérdés, hogy akkor sem érzem, hogy mozogna..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát ha a teleszkópod zéró mozgására gondolok akkor igen. Fõleg h szted sosem mozgott a mostaninál látványosan jobban.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Gondolom, boltja válogatja, de nekem az egy hónapos szervíz annyi volt, hogy megkérdezték van-e valami baj. Mondtam nem érzékeltem semmi gondot. Pecsét és kész. Talán jobb lett volna, ha nem ennyi..

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ja tényleg olyan is van! Lehet h azért is felejtettem el mert én egy hónap után már a monoblokkot cseréltettem és ez a "hozd vissza átnézésre 1-2 hónap múlva" akkor megtörtént egy úttal. :)

Szegény haverom állandóan visszajár a bringájával a szervízbe (nem kelly's), mert a bovdeneken mindig állítani kell meg hol a teló, hol a h.tag nyekereg, nem mozog stb... De az én bovdeneim (gondolom a kelly's egy fajtát használ) eddig nem nyúltak és egyszer vot váltó állítás de az sztem inkább csak egy esés miatt volt h elállítódott.
Uh. ha nem érzel semmit (pl.: lapos a hátsó :) ) akkor hagyd az ingyen szervízet még egy darabig mert ha elmúlik ez a mocskos idõ akkor egy kis átkenés meg hasonlók ha beleférnek akkor az nem a tárcád rovására megy. Ha kisebb probléma van akkor azt meg sztem te is meg tudod csinálni.
Neked nem kell monoblokkot cserélni! :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hát azondták vigyem vissza az elsõpárszáz kilónál hát énmár beleraktam az elsõt és a második se várat magára

Mit kell szervizelni? Most vetted nem rég!

Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mit kell szervizelni? Most vetted nem rég!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
lassan ideje van az elsõ szervíznek majd megcsinálják õk :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

hmm minden esetre kifuratom a lyukat majd szervízben. remélem nem vesz el a gari, (bár nem kéne hisz szaki csinálja?) és belerakatok a mi jódrága és öreg barátunkat az autószelepes belsõt :D

hát igen van rajta mit cserélgetni

ezt nyugodtan +csinálhatod sk.....szerelõ is így csinálja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
hmm minden esetre kifuratom a lyukat majd szervízben. remélem nem vesz el a gari, (bár nem kéne hisz szaki csinálja?) és belerakatok a mi jódrága és öreg barátunkat az autószelepes belsõt :D

hát igen van rajta mit cserélgetni

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vole: Köszi! Mát tom mi a neve a szelepnek. Utánaolvasok, ha találok vmit h mi is ez...

Cuki:Van benne vmi igazság mivel az Imagen-nek LX hajtúmûve van és onnan a mi gyenge minõségû monoblokkunkat is kispórolták! :)

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Valamin kell nekik is spórolni...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A konnyu belsoket szoktak vekony ( presta ) szeleppel gyartani. Nem sok elonye van, viszont konyebben tonkremegy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
igazából semmi nem indokolja, hogy vékonyszelep legyen benne. valszeg ilyen volt nagyobb mennyiségben a gyárban amikor készítették.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
kmax: Megkérdeztem a gumi topikban és van állítólag átalakító a szelepedhez h bkútnál is lehessen fújni!

Sztetek mi a pláne abban h vékonyszelepes belsõvel szerelik az Imagen-t? Még a felni sem tûnt olyan vékonynak h ne férne bele egy nagyobb furat az autószelepnek!
Mondjuk ha extra cékony felni lenne akkor megérteném, meg h az outik vékony kerekéhez vékony szelep kell meg hasonlók... De ez se nem outi, se nem vmi vékony felni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A mondat elejét olvasva gondoltam h rákérdezek h ekkorát tudsz-e ugrani és h dirt jump-ra is jó-e a salamander... :)

A 177cm-emhez abszolút kényelmes nekem a kisebb és így nem verem be a *** ha lehuppanok róla mondjuk satuzásnál.
Nézegettem két eltérõ méretû salamandert egymás mellett és nálam a nyaregcsõ és a hásó macskaszem tartója közt hullámos a kis háromszög két szára, de a nagyobbnál (asszem raycoon bringáján is így van) már egyenes a kis 3szög a nyújtottsága miatt h a szélessége ne nõljön meg.
Amúgy a kerékagyak távolsága és a fordulékonyság is eltér vázmérettõl függõen.