Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nem járok versenyre!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Gyári konstrukciótól az a minimum elvárás h ne csúszkáljon hanem passzoljon. (nem csúszkál mindenkinek)

Okokok sok az okos ember ugy látom akkor csak üssetek rá nagyot majd belemegy, noh meg majd húzgáld ki maratonon amikro becsúszik majd, kellemes lesz...;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem nem csúszkál, meg nem is szorul, csak 1 picit. de vhogy nem foglalkoztat, ha mondjuk a hátsókerék kiesne, vagy valami, az jobban izgatna.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Gyári konstrukciótól az a minimum elvárás h ne csúszkáljon hanem passzoljon. (nem csúszkál mindenkinek)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Ezzel szerelték eleve kb. 1 éve, amikor összeszerelték nemtomhol.

ez csak azt bizonyítja h vannak még hülye emberek a világon:S
nem kerül semmibe egy megfelelõ nyeregcsõ..sztem...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ezzel szerelték eleve kb. 1 éve, amikor összeszerelték nemtomhol.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
rainman és kosina szilárd, mé nem vesztek megfelelõ méretû nyeregcsövet????
Bonyolult?Akkor nem csúszkálna se nem szorulna.

emberek...gondokodni!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Az én Viperemben olyan szoros, hogy a nyeregcsõrõl a festéket már 3szor szedte le, 3szor szedtem ki eddig. 2szer lefestettem, most már nem foglalkozom vele. :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
tegyél a nyeregcsõ és a szorító közé valami csiszpapír réteget jó durvát a csövet meg vízszintesen karcolgasd be biztos megállítja

vagy vegyél nagyobb átmérõjû csövet
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A salamanderen akkor se lehet megszorítani ha bent van a csõ! Nekem mindig szép lassan csúszkál és egy isõ múlva érezhetõen és láthatóan becsúszik pár cm-t...

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hali!

Hát hogy konkrétan mitöl repedt el azt nem tudom, de 2,5 év elég kemény használat után azért nem lepõdtem meg nagyon. (Ha jól emlékszem ez egy 2002-es évjárat volt 7005-ös Duble Butted aluból) Szóval a monoblokkház és a láncvilla találkozásánál volt egy repedés :-( De mivel a garanciából még volt pár hónap, ezért simán kicserélték.
És egy jótanács: Ha nincs bent a nyerecsõ akkor ne szoritsd meg a bilincset! Ugyanis itt volt a második repedés.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát 2 mperc volt mire rájöttem h nem kék hanem fék...

Jupiter írta priviben h jelenleg nincs kelly's-e már mert megrepedt az Imagine-e. Nem tom hogy csinálta, de írtam h írja be ide mert 2töknek is van.
Ennyit írt nekem arra a kérdésemre h milyen kelly's-e van:
"Nekem már nincsen, mert elrepedt az Imagine!"

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
áá már nem tudom módosítani az ott nem kék hanem fék bocs :D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
az szép esés volt :D

igen kellys bowdenház repedt három fele :) utánna a kék akadt egy kicsit

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A bovdenház (de lehet h másik is törött vna mert fagyos volt) pont ma törött el kmax bringáján...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

buddha: Te látsz vmi logikus magyarázatot h miért ilyen az Imagine váza? Arra gondolok h minden csöve más szinte. Hátul négyszög kersztmetszetû, az elsõ 3szög alsó csöve jó nagy kör átmérõjú, a felsõ meg kis kör... Egyszerûen csak dizájn, és egy tervezõ azt mondta h na ez jól néz ki, vagy van vmi funkcionális, fizikai magyarázata a dolognak? Igazából nem tûnt vna fel ha az alsó csõ nem ilyen vastag, de érdekel hátha nem csak dizájn...

most nem látom azt a vázat de alunál az alsó általában mindig nagyobb átmérõjû, ennél a szintnél meg a 4 szög csak dízájn....sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én is hadd OFF!

A Jagwire Hyper elõfeszített. Nekem is ilyen van, és én nem vagyok nagy csapat. :argue:

ON
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tudom, hogy nem mind ss ;)

Pre-stretching reduces elongation for superior braking responsiveness and precise shifting performance

mégha a kelly's bringák mindegyikét nem is jagwire bovdennel szerelik, de nem csak a profi csapatok sajátja az elõfeszített bovden. de most már nagyon elkanyarodtunk a topik eredeti címétõl ;)

ptamás: azért idéztem a http://www.jagwire.com.tw/-ról ;)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
az idehaza fellelhetõ 6db bringa küzül csak 3 ss van, a többi váltós (igaz egyik sem Kelly's :) )... s csak azért bátorkodtam megnyilvánulni, mert véleményem szerint nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy a bovden nem nyúlik ;) (nem véletlen, hogy a nagy csapatoknál elõre nyújtják a bovdeneket)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ezt a singlespeed bringán hol tapasztaltad? ;) jó akkor legyen neked és nyúlik a bovden is, de a váltó elállítódását lényegében akkor is a bovdenház "összezömülése" okozza. még a kelly's bringákon is. :)