Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Amúgy ma voltam a szervízbe a szalamandrámmal de valami gond van az elsõ kerékaggyal talán hétfõre megjavítják.

Amúgy láttam ma egy Imagine-os srácot suhanni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Csak egy "kicsit" kilóg az 50-60-as keretbõl... Meg városi használatra én már féltenék egy Szalamandrát.

Miért félted?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Csak egy "kicsit" kilóg az 50-60-as keretbõl... Meg városi használatra én már féltenék egy Szalamandrát.

Hát ezzel én pont így vagyok! :) de mivel nem futárkodok így a kényelem megér annyit h ezzel tekergek mindenhova... számolgattam és arra jutottam h ha a már említett result-ot megveném akkor azt is javítani kéne majd de ha nem akkor is az árárból 2 évig újítom a salamanderemet, legalábbis a jelenlegi mérlegembõl saccolva ha nem jön közbe semmi... És megnéznek a csajok!! :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Nekem Viper sfem van, meg vagyok vele elégedve, de sztem költs egy kicsit többet a bringára és inkább quartzot vagyél, könnyebb és job cuccok vannak rajta.
Azt szögezzük még le, h. én 16 éves vagyok és a véleményem nem mérvadó, inkább nézz körül a boltokban sztem...

Én is ezt mondtam!!!:mad:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nekem Viper sfem van, meg vagyok vele elégedve, de sztem költs egy kicsit többet a bringára és inkább quartzot vagyél, könnyebb és job cuccok vannak rajta.
Azt szögezzük még le, h. én 16 éves vagyok és a véleményem nem mérvadó, inkább nézz körül a boltokban sztem...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/964

Ez most nagyon megéri.Szerintem mindenképppen megéri.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
karirulez:

Természetesen megfelel, sõt még talán sok is. Ha nagyobb részt városban mész, és tényleg csak enyhébb terepre merészkedsz (pl földutak, erdei ösvények) akkor lehet érdemes lenne a Kelliz crossbringái között szétnézni. Sajnos a 06-os választékban 50 és 70 ezer között semmi nincs, de a tavalyi Saphix 62 eFt volt. A villája merev (mint a kiszemelt Viperé), de a kereke 28-as, kicsit vékonyabb (de elegendõen erõs a pesti utakhoz), és a tömege 19-es méretben csak 12.6 kiló. Fõleg a vékonyabb 28-as kerék miatt városban sokkal jobban tudsz vele hasítani.

Ha esetleg szimpi a Saphix, akkor nézz szét a Ride Bike-ban vagy a Big Bike-ban, ez utóbbi szép kedvezményekkel adja a tavalyi bringákat.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

hi mindenki!

axioma1: karirulez (vagyis en) 3 eve nem is ult biciklin
axioma2: karirulez 2 eve dolgozik gubokent egy irodaban
axioma3: karirulez a ter-ido kontinuum szerves reszeve kivan valni es ezt kerekparral kivanja megtenni
axioma4: kariruleznek lovese sincs a bicokrol
axioma5: karirulez kinezett maganak egy Kelly's Viper-t
axioma6: karirulez 50-60k HUF-nal tobbet nem kivan jelenleg kezdokent kerekparra szanni (megjobb lenne 45-50k HUF-ba belesuriteni)

feladat: kerem a tisztelt hallgatosagot, hogy a fenti axiomak ismereteben adjak meg a valaszt az alabbi kerdesekre

kerdes1: megfelelo-e ez a bico varosi esetleg neha kisebb terep celokra
kerdes2: amennyiben axioma5 ismereteben axioma6 nem teljesitheto, akkor van-e valami mas modellre javaslat

koszonettel
karirulez, lelkes-amator, totalis-kezdo-kerekparos

u.i.: azert tudok tekerni! tudjatok ez olyan mint mondjuk a biciklizes, sohasem lehet elfelejteni (mondjak) :D

http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/964

Ez most nagyon megéri.Szerintem mindenképppen megéri.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
[quote name='karirulez']hi mindenki!

axioma3: karirulez a ter-ido kontinuum szerves reszeve kivan valni es ezt kerekparral kivanja megtenni
axioma6: karirulez 50-60k HUF-nal tobbet nem kivan jelenleg kezdokent kerekparra szanni (megjobb lenne 45-50k HUF-ba belesuriteni)

feladat: kerem a tisztelt hallgatosagot, hogy a fenti axiomak ismereteben adjak meg a valaszt az alabbi kerdesekre

kerdes2: amennyiben axioma5 ismereteben axioma6 nem teljesitheto, akkor van-e valami mas modellre javaslat

Ha csak városihasználatra használod akkor jó (kezdõ vagy elég ennyi is)
de ha terepre mész akkor inkább a viper sf-et válaszd nincs nagy rugóutja de könnyebb lesz terepen menni, terepen sokat segít.
AMúgy ha komolyabbanszeretnál foglalkozni a cangázással akkor inkább egy quartz-ot válaszz 100 ezer ft.Viszont a kellyseknél jobb ár-érték arányú cangákatnem találsz.

karirulez

karirulez

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
hi mindenki!

koszonettel
karirulez, lelkes-amator, totalis-kezdo-kerekparos

u.i.: azert tudok tekerni! tudjatok ez olyan mint mondjuk a biciklizes, sohasem lehet elfelejteni (mondjak) :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

KCC- 13: (km h)

-
...hatalmas gáz a mágnes téma, de amúgy nagyon tetszik! Remélem pontosan mér, de ezt majd hamarosan letesztelem ha meggyógyultam...

pillanatragasztó segíthet neki...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
KCC- 13: (km h)

- Na hát szép nagy a kijelzõje, uh. még a nagyaqnyám is látná... Hatalmas pozitívum h az odo beállítható külön is... viszonylag nehéz, de nem lehetetlen viszont nullázni.
- A MÁGNES RÖGZÍTÉSE EGY NAGY KAKI!! Túl lehet túzni a menetet és akkor lötyög és nagyon finoman kell meghúzni mikor feszül h ne ugorjon a menet... sztem el fogom hagyni...
- A rögzítése nagyon klassz! 3 áttétellel csavarokkal rögzíthetõ a kományra így dõlésszög meg a stucni formálához is lehet illeszteni.

...hatalmas gáz a mágnes téma, de amúgy nagyon tetszik! Remélem pontosan mér, de ezt majd hamarosan letesztelem ha meggyógyultam...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
A tegnap átvett salamanderemmel kapcsolatban jegyzem meg,
hogy az enyém láncának záró láncszeme miatt eléggé meglepõdtem(fordulatonként ugrott 1-et) de
jókora mennyiségû szilikonspray és oldalirányú mozgatás segít rajta.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
írtam privit a múltkor nézd meg!!

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
A ridebikeban sincs raktáron és már a gyártótól sem lehet 17,5-t rendelni,uh úgy néz ki bukta.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Hello,ha valaki tud olyan boltot,ahol még árulnak 2005-s Wandalt 17,5-s vázzal,légyszi írja meg,mert mindenhol csak nagyobb vázzal lehet kapni,elõre is köszi!

bigbike ot gondolom megkérdezted?

ridebike on 196k ft de nem irná hogy lenne 17,5" -os
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Hello,ha valaki tud olyan boltot,ahol még árulnak 2005-s Wandalt 17,5-s vázzal,légyszi írja meg,mert mindenhol csak nagyobb vázzal lehet kapni,elõre is köszi!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Az idei Salamandereket már shimano monoblokkal hozzák forgalomba.
Végre :rolleyes:
Ezekszerint Õk is rájöttek, hogy a Kinex nemigazán vált be a legtöbb embernek.
A shimano jobb választás a részükrõl.

ui:
Az idei szín nekem bejönne, de elég rendesen próbálják hangsúlyozni, hogy Kelly's bringán ûlsz.
Tele van Kelly's felírattal.

Én láttam élõbe õket de szerintem nem vészesek szerintem picit a képek csalnak.

Amúgy nagyon szép a Disc-es változat nekem is olyan lesz.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

nekem meg az tetszik.....hehe ízlések....

Nem baj. Alkalom adtán nem kapunk össze azon, hogy kié legyen a zöld Magnus :).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A genyózöld Magnus szerintem rém ronda. És akkor nem is beszéltem arról, hogy az ára (az áfacsökkenést is figylembe véve) cirka 20%-kal magasabb a 05-ösnél...

A honlapon meg nem ártana szétnéznie egy korrektornak. SR Shuntour nevû gyártóról sosem hallottam, mint ahogy vézméret szóról sem.

nekem meg az tetszik.....hehe ízlések....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való