Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
Posted 2006. March 24. - 22:34

Amúgy láttam ma egy Imagine-os srácot suhanni.
Posted 2006. March 24. - 22:29

Csak egy "kicsit" kilóg az 50-60-as keretbõl... Meg városi használatra én már féltenék egy Szalamandrát.
Miért félted?
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 24. - 22:26

Csak egy "kicsit" kilóg az 50-60-as keretbõl... Meg városi használatra én már féltenék egy Szalamandrát.
Hát ezzel én pont így vagyok!

Posted 2006. March 24. - 22:24

Nekem Viper sfem van, meg vagyok vele elégedve, de sztem költs egy kicsit többet a bringára és inkább quartzot vagyél, könnyebb és job cuccok vannak rajta.
Azt szögezzük még le, h. én 16 éves vagyok és a véleményem nem mérvadó, inkább nézz körül a boltokban sztem...
Én is ezt mondtam!!!:mad:
Posted 2006. March 24. - 21:14

Azt szögezzük még le, h. én 16 éves vagyok és a véleményem nem mérvadó, inkább nézz körül a boltokban sztem...
vendég_avus_*
Posted 2006. March 24. - 21:09

Csak egy "kicsit" kilóg az 50-60-as keretbõl... Meg városi használatra én már féltenék egy Szalamandrát.http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/964
Ez most nagyon megéri.Szerintem mindenképppen megéri.
vendég_avus_*
Posted 2006. March 24. - 21:07

Természetesen megfelel, sõt még talán sok is. Ha nagyobb részt városban mész, és tényleg csak enyhébb terepre merészkedsz (pl földutak, erdei ösvények) akkor lehet érdemes lenne a Kelliz crossbringái között szétnézni. Sajnos a 06-os választékban 50 és 70 ezer között semmi nincs, de a tavalyi Saphix 62 eFt volt. A villája merev (mint a kiszemelt Viperé), de a kereke 28-as, kicsit vékonyabb (de elegendõen erõs a pesti utakhoz), és a tömege 19-es méretben csak 12.6 kiló. Fõleg a vékonyabb 28-as kerék miatt városban sokkal jobban tudsz vele hasítani.
Ha esetleg szimpi a Saphix, akkor nézz szét a Ride Bike-ban vagy a Big Bike-ban, ez utóbbi szép kedvezményekkel adja a tavalyi bringákat.
Posted 2006. March 24. - 20:57

hi mindenki!
axioma1: karirulez (vagyis en) 3 eve nem is ult biciklin
axioma2: karirulez 2 eve dolgozik gubokent egy irodaban
axioma3: karirulez a ter-ido kontinuum szerves reszeve kivan valni es ezt kerekparral kivanja megtenni
axioma4: kariruleznek lovese sincs a bicokrol
axioma5: karirulez kinezett maganak egy Kelly's Viper-t
axioma6: karirulez 50-60k HUF-nal tobbet nem kivan jelenleg kezdokent kerekparra szanni (megjobb lenne 45-50k HUF-ba belesuriteni)
feladat: kerem a tisztelt hallgatosagot, hogy a fenti axiomak ismereteben adjak meg a valaszt az alabbi kerdesekre
kerdes1: megfelelo-e ez a bico varosi esetleg neha kisebb terep celokra
kerdes2: amennyiben axioma5 ismereteben axioma6 nem teljesitheto, akkor van-e valami mas modellre javaslat
koszonettel
karirulez, lelkes-amator, totalis-kezdo-kerekparos
u.i.: azert tudok tekerni! tudjatok ez olyan mint mondjuk a biciklizes, sohasem lehet elfelejteni (mondjak)
http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/964
Ez most nagyon megéri.Szerintem mindenképppen megéri.
Posted 2006. March 24. - 20:34

axioma3: karirulez a ter-ido kontinuum szerves reszeve kivan valni es ezt kerekparral kivanja megtenni
axioma6: karirulez 50-60k HUF-nal tobbet nem kivan jelenleg kezdokent kerekparra szanni (megjobb lenne 45-50k HUF-ba belesuriteni)
feladat: kerem a tisztelt hallgatosagot, hogy a fenti axiomak ismereteben adjak meg a valaszt az alabbi kerdesekre
kerdes2: amennyiben axioma5 ismereteben axioma6 nem teljesitheto, akkor van-e valami mas modellre javaslat
Ha csak városihasználatra használod akkor jó (kezdõ vagy elég ennyi is)
de ha terepre mész akkor inkább a viper sf-et válaszd nincs nagy rugóutja de könnyebb lesz terepen menni, terepen sokat segít.
AMúgy ha komolyabbanszeretnál foglalkozni a cangázással akkor inkább egy quartz-ot válaszz 100 ezer ft.Viszont a kellyseknél jobb ár-érték arányú cangákatnem találsz.
Posted 2006. March 24. - 20:06

koszonettel
karirulez, lelkes-amator, totalis-kezdo-kerekparos
u.i.: azert tudok tekerni! tudjatok ez olyan mint mondjuk a biciklizes, sohasem lehet elfelejteni (mondjak)

Posted 2006. March 01. - 19:34

pillanatragasztó segíthet neki...KCC- 13: (km h)
-
...hatalmas gáz a mágnes téma, de amúgy nagyon tetszik! Remélem pontosan mér, de ezt majd hamarosan letesztelem ha meggyógyultam...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Posted 2006. March 01. - 19:19

- Na hát szép nagy a kijelzõje, uh. még a nagyaqnyám is látná... Hatalmas pozitívum h az odo beállítható külön is... viszonylag nehéz, de nem lehetetlen viszont nullázni.
- A MÁGNES RÖGZÍTÉSE EGY NAGY KAKI!! Túl lehet túzni a menetet és akkor lötyög és nagyon finoman kell meghúzni mikor feszül h ne ugorjon a menet... sztem el fogom hagyni...
- A rögzítése nagyon klassz! 3 áttétellel csavarokkal rögzíthetõ a kományra így dõlésszög meg a stucni formálához is lehet illeszteni.
...hatalmas gáz a mágnes téma, de amúgy nagyon tetszik! Remélem pontosan mér, de ezt majd hamarosan letesztelem ha meggyógyultam...
Posted 2006. February 25. - 23:24

hogy az enyém láncának záró láncszeme miatt eléggé meglepõdtem(fordulatonként ugrott 1-et) de
jókora mennyiségû szilikonspray és oldalirányú mozgatás segít rajta.
vendég_rainman_*
Posted 2006. February 21. - 21:55

Posted 2006. February 21. - 20:26

Posted 2006. February 21. - 16:48

Hello,ha valaki tud olyan boltot,ahol még árulnak 2005-s Wandalt 17,5-s vázzal,légyszi írja meg,mert mindenhol csak nagyobb vázzal lehet kapni,elõre is köszi!
bigbike ot gondolom megkérdezted?
ridebike on 196k ft de nem irná hogy lenne 17,5" -os

Posted 2006. February 17. - 18:41

Posted 2006. February 15. - 16:38

Végre

Ezekszerint Õk is rájöttek, hogy a Kinex nemigazán vált be a legtöbb embernek.
A shimano jobb választás a részükrõl.
ui:
Az idei szín nekem bejönne, de elég rendesen próbálják hangsúlyozni, hogy Kelly's bringán ûlsz.
Tele van Kelly's felírattal.
Én láttam élõbe õket de szerintem nem vészesek szerintem picit a képek csalnak.
Amúgy nagyon szép a Disc-es változat nekem is olyan lesz.
vendég_avus_*
Posted 2006. February 15. - 13:23

Nem baj. Alkalom adtán nem kapunk össze azon, hogy kié legyen a zöld Magnusnekem meg az tetszik.....hehe ízlések....

Posted 2006. February 15. - 13:16

nekem meg az tetszik.....hehe ízlések....A genyózöld Magnus szerintem rém ronda. És akkor nem is beszéltem arról, hogy az ára (az áfacsökkenést is figylembe véve) cirka 20%-kal magasabb a 05-ösnél...
A honlapon meg nem ártana szétnéznie egy korrektornak. SR Shuntour nevû gyártóról sosem hallottam, mint ahogy vézméret szóról sem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való