Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 15. - 21:58

Írta 2006. május 15. - 21:08

Szia hemp!Közben felkutattam a menetrögzítõt. Tényleg nem gyengén drága. TF2-rõl viszont még senki se hallott, de a bringaboltban ajánlottak teflontartalmú láncspray-t.
Én is pécsi vagyok.tf-2-t tudsz venni a pécsi vásártérnél a Megyeri úton
a Lóki Zolinál a Veloki bringabolt és szervízben.Én is nála vettem.
Üdv Gyuri
Írta 2006. május 12. - 19:15

Írta 2006. május 10. - 22:22

nem spray, tubus....csavarboltban, barkácsáruházban van.....loctite, viszont nem olcsó.....Én Pécsrõl írok, és az itteni boltokban kerestem menetrögzítõt, és TF2-t, de negatív. Hol lehetne ezeket megvásárolni? A menetrögzítõ az ugye egy spray?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 10. - 22:19

ide is íejatok, bár ti mindig tech-es dolgokat írtok ált. :
http://forum.bikemag...read.php?t=2332
A rögzítõ sztem autós, vagy barkács, vízszerelõ boltokban is kapható. A wd40 ellensége

Írta 2006. május 10. - 20:08

Na megkérdeztem a szervizben, aztmondta a szaki, hogy gyárilag ilyen kiképzésû a fogaskoszorú, sõt találok rajta több ilyen bevágást is, ami a lánc könnyebb felkapaszkodását hivatott segíteni. A fogvég egyenesítése is ezért ilyen, sõt állítólag van olyan gyártó, aki kihagy egy fogat a koszorún.
Szóval úgytûnik nem hibás, hanem gyárilag ilyen
Írta 2006. május 10. - 18:51

vendég_rainman_*
Írta 2006. május 10. - 16:26

Nem volt és nincs is Kelly's bicajom. Author bicajokon nyomulok.
Viszont jó néhány barátomnak van Kelly's bicaja.
És miért nem küldöd õket a klub topikba, h jöjjenek túrázni meg csevegni velünk? Te is jöhetnél meg bárki! személyszerint szivesen megismernék pár fórumozót akiket eddig csak olvastam...
Írta 2006. május 10. - 13:57

Nekem 9-es Deore van, nem csalódás, mert sose volt elõtte ilyen kategóriájú váltóm, a 7 sebességes TX-30-hoz meg inkább nem mérem (ami amúgy 5 éve pepecül mûxik, 3-szor kellett állítgatni).
Nekem is 9-es Deore van és én nagyon megszerettem...

Írta 2006. május 10. - 13:10

ultio: Asszem te vagy a legrégebbi tag ebben a topikban, a még aktívak közt. Van /volt Kelly's-ed?
Nem volt és nincs is Kelly's bicajom. Author bicajokon nyomulok.
Viszont jó néhány barátomnak van Kelly's bicaja.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2006. május 09. - 22:41

(Eddig nekem is gyengébb cuccaim voltak, de ezt az LX-et mindegyik überelte... Altus C10, STX RC, Altus, Acera, Alivio)
Jut eszembe: Állványon és aszfalton pontos, mint egy svájci óra. De ez ugyebár egy MTB...
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 22:31

Írta 2006. május 09. - 22:27

vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 22:24

Szia! A Big Bike oldalán (bigbike.hu) láttam egy Magic-et 110-ért, az nagyjából a Magnus, de LX váltóval. Plusz lehet 1-2 apróság jobb rajta. Tavalyi Magnust már nem láttam, de azért érdemes megereszteni 1-2 telefont. A Kelly's-zel foglalkozó boltok listáját megtalálod a www.kellys-bicycles.com oldalon.Hali!
Én is szeretnék csatlakozni a Kelly's tulajok táborába. Kinéztem magamnak néhány napja egy Magnust de ma megdöbbenve láttam h a neten sehol sincs. Ha esetleg tud valaki olyan boltot Budapesten ahol van még az akciós 100e forintos áron az feltétlenül szóljon. Egyébként ha nincs akkor megéri a 2006-os Quartz 96e-ért?
Bár tavalyhoz képest kicsit romlott a Kelly'sek ár/érték aránya, de azért szerintem így is az egyik legjobb ebbena tekintetben. Egy Quartz-felszereltségû bringáért nevesebb gyártók 10-30 rugóval többet kérnek. Azt hiszem, bár idén még nem bújtam annyi katalógust.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 09. - 22:04

A Magnusom eredeti Suntour hajtómûvén is megvolt ez a jelenség, néhány fog mintha kicsorbult volna. Végig azt hittem hogy odacsaptam õket valahova (oedig nem), aztán láttam md88 Magnusának Suntour hajtómûvét, és ott ugyanígy nézett ki a nagytányér. Szóval ez valszeg gyárilag ilyen.Hali
Ma tekertem egyet a környékbeli dombokon és hazafelé menet vettem észre, hogy mintha a középsõ fogaskoszorún két helyen is mintha repedés lenne, és mintha két fog vége "eltûnt" volna.
Lehetséges ez, vagy anyaghibás a fogaskoszorú, vagy gyárilag van ez a két repedés rajta?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 09. - 21:56

Linkelj be képet rõla ha tudsz vagy vidd szervízbe...
Írta 2006. május 09. - 21:11

Azért mutasd meg egy szakinak...
Hali
Ma tekertem egyet a környékbeli dombokon és hazafelé menet vettem észre, hogy mintha a középsõ fogaskoszorún két helyen is mintha repedés lenne, és mintha két fog vége "eltûnt" volna.
Lehetséges ez, vagy anyaghibás a fogaskoszorú, vagy gyárilag van ez a két repedés rajta?
Írta 2006. május 09. - 20:38

Írta 2006. május 09. - 20:34

Én is szeretnék csatlakozni a Kelly's tulajok táborába. Kinéztem magamnak néhány napja egy Magnust de ma megdöbbenve láttam h a neten sehol sincs. Ha esetleg tud valaki olyan boltot Budapesten ahol van még az akciós 100e forintos áron az feltétlenül szóljon. Egyébként ha nincs akkor megéri a 2006-os Quartz 96e-ért?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 09. - 12:38

hepm: már nem tom mi alapján írtam, de vmi tényleg nem stimmel. nézd el csak ma érettségiztem matekból, még nem tudok számolni