Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ja a lokál témába be kellett vna nézned, fõleg a pécsi az ami nagyon pörög ha nem tévedek. sokat tudnak segíteni a helyiek, nekem az egriek segítettem vmiben...

KMGyuri

KMGyuri

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Közben felkutattam a menetrögzítõt. Tényleg nem gyengén drága. TF2-rõl viszont még senki se hallott, de a bringaboltban ajánlottak teflontartalmú láncspray-t.

Szia hemp!
Én is pécsi vagyok.tf-2-t tudsz venni a pécsi vásártérnél a Megyeri úton
a Lóki Zolinál a Veloki bringabolt és szervízben.Én is nála vettem.
Üdv Gyuri

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Közben felkutattam a menetrögzítõt. Tényleg nem gyengén drága. TF2-rõl viszont még senki se hallott, de a bringaboltban ajánlottak teflontartalmú láncspray-t.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Én Pécsrõl írok, és az itteni boltokban kerestem menetrögzítõt, és TF2-t, de negatív. Hol lehetne ezeket megvásárolni? A menetrögzítõ az ugye egy spray?

nem spray, tubus....csavarboltban, barkácsáruházban van.....loctite, viszont nem olcsó.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát te repedést írtál!! A repedés olyan h nem krómozott meg szabálytalan, ezek a bemélyedések meg szépen formáltak. Ha így írod egybõl mondjuk mi van...

ide is íejatok, bár ti mindig tech-es dolgokat írtok ált. :
http://forum.bikemag...read.php?t=2332

A rögzítõ sztem autós, vagy barkács, vízszerelõ boltokban is kapható. A wd40 ellensége :)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Hali !

Na megkérdeztem a szervizben, aztmondta a szaki, hogy gyárilag ilyen kiképzésû a fogaskoszorú, sõt találok rajta több ilyen bevágást is, ami a lánc könnyebb felkapaszkodását hivatott segíteni. A fogvég egyenesítése is ezért ilyen, sõt állítólag van olyan gyártó, aki kihagy egy fogat a koszorún.
Szóval úgytûnik nem hibás, hanem gyárilag ilyen

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Én Pécsrõl írok, és az itteni boltokban kerestem menetrögzítõt, és TF2-t, de negatív. Hol lehetne ezeket megvásárolni? A menetrögzítõ az ugye egy spray?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Nem volt és nincs is Kelly's bicajom. Author bicajokon nyomulok.
Viszont jó néhány barátomnak van Kelly's bicaja.

És miért nem küldöd õket a klub topikba, h jöjjenek túrázni meg csevegni velünk? Te is jöhetnél meg bárki! személyszerint szivesen megismernék pár fórumozót akiket eddig csak olvastam...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nekem 9-es Deore van, nem csalódás, mert sose volt elõtte ilyen kategóriájú váltóm, a 7 sebességes TX-30-hoz meg inkább nem mérem (ami amúgy 5 éve pepecül mûxik, 3-szor kellett állítgatni).

Nekem is 9-es Deore van és én nagyon megszerettem...:)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

ultio: Asszem te vagy a legrégebbi tag ebben a topikban, a még aktívak közt. Van /volt Kelly's-ed?

Nem volt és nincs is Kelly's bicajom. Author bicajokon nyomulok.
Viszont jó néhány barátomnak van Kelly's bicaja.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Épp azon agyaltam, hogy talán a kilences rendszer miatt van az egész. De ezek szerint nem... Nem segítenek a beállítgatások, kenések, semmi... Lehet hogy átpakolom az egész hóbelevancot a gyerek-bölcsibehordós bicómra, az Imagine-re meg veszek nyolcas Deorét, azt viszlát...
(Eddig nekem is gyengébb cuccaim voltak, de ezt az LX-et mindegyik überelte... Altus C10, STX RC, Altus, Acera, Alivio)

Jut eszembe: Állványon és aszfalton pontos, mint egy svájci óra. De ez ugyebár egy MTB...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nekem 9-es Deore van, nem csalódás, mert sose volt elõtte ilyen kategóriájú váltóm, a 7 sebességes TX-30-hoz meg inkább nem mérem (ami amúgy 5 éve pepecül mûxik, 3-szor kellett állítgatni).

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Megjegyzem, nekem az LX hátsó váltó nagyon nagy csalódás. A hajtókar és fékkarok imádnivalók, de a hátsó váltó... Inkább lenne nyolcas Deore...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hali!

Én is szeretnék csatlakozni a Kelly's tulajok táborába. Kinéztem magamnak néhány napja egy Magnust de ma megdöbbenve láttam h a neten sehol sincs. Ha esetleg tud valaki olyan boltot Budapesten ahol van még az akciós 100e forintos áron az feltétlenül szóljon. Egyébként ha nincs akkor megéri a 2006-os Quartz 96e-ért?

Szia! A Big Bike oldalán (bigbike.hu) láttam egy Magic-et 110-ért, az nagyjából a Magnus, de LX váltóval. Plusz lehet 1-2 apróság jobb rajta. Tavalyi Magnust már nem láttam, de azért érdemes megereszteni 1-2 telefont. A Kelly's-zel foglalkozó boltok listáját megtalálod a www.kellys-bicycles.com oldalon.

Bár tavalyhoz képest kicsit romlott a Kelly'sek ár/érték aránya, de azért szerintem így is az egyik legjobb ebbena tekintetben. Egy Quartz-felszereltségû bringáért nevesebb gyártók 10-30 rugóval többet kérnek. Azt hiszem, bár idén még nem bújtam annyi katalógust.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Hali

Ma tekertem egyet a környékbeli dombokon és hazafelé menet vettem észre, hogy mintha a középsõ fogaskoszorún két helyen is mintha repedés lenne, és mintha két fog vége "eltûnt" volna.
Lehetséges ez, vagy anyaghibás a fogaskoszorú, vagy gyárilag van ez a két repedés rajta?

A Magnusom eredeti Suntour hajtómûvén is megvolt ez a jelenség, néhány fog mintha kicsorbult volna. Végig azt hittem hogy odacsaptam õket valahova (oedig nem), aztán láttam md88 Magnusának Suntour hajtómûvét, és ott ugyanígy nézett ki a nagytányér. Szóval ez valszeg gyárilag ilyen.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha felpattant egy nagy kõ akkor sem biztos h letört a fog mert avusnak is csak kicsit meghajlott a múltkor és visszakalapálta. Ha sokat vagy keresztbe vátva akkor lesmirglizheted, de h eltûnjön... háát...

Linkelj be képet rõla ha tudsz vagy vidd szervízbe...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A fogvég-eltûnés gyanús! A hajtómûvek némelyikén vannak pl. repedésre hasonlító dolgok, melyek gyárilag vannak ott, és a lánc könnyebb felkapaszkodását hivatottak segíteni. (Régebben legalábbis voltak ilyenek.) Ezeket azonban mindig a belsõ oldalon találod.
Azért mutasd meg egy szakinak...

Hali

Ma tekertem egyet a környékbeli dombokon és hazafelé menet vettem észre, hogy mintha a középsõ fogaskoszorún két helyen is mintha repedés lenne, és mintha két fog vége "eltûnt" volna.
Lehetséges ez, vagy anyaghibás a fogaskoszorú, vagy gyárilag van ez a két repedés rajta?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Hali

Tesus

Tesus

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali!

Én is szeretnék csatlakozni a Kelly's tulajok táborába. Kinéztem magamnak néhány napja egy Magnust de ma megdöbbenve láttam h a neten sehol sincs. Ha esetleg tud valaki olyan boltot Budapesten ahol van még az akciós 100e forintos áron az feltétlenül szóljon. Egyébként ha nincs akkor megéri a 2006-os Quartz 96e-ért?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ultio: Asszem te vagy a legrégebbi tag ebben a topikban, a még aktívak közt. Van /volt Kelly's-ed?

hepm: már nem tom mi alapján írtam, de vmi tényleg nem stimmel. nézd el csak ma érettségiztem matekból, még nem tudok számolni :)