Jelentkezz be Regisztrálj

Kelly's
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 27. - 23:51

Elkészült és sokan már használjuk is az új fórumunkat! Kérünk minden kelly's-est hogy regisztráljon és írjon ezek után ott!
Külön szeretném megkérni Bikertiggert mindennyiunk nevében hogy regisztráljon ott is és fórumozzon velük tovább és jöjjön velünk túrázni!
Tigger: Nagyon szeretnénk ha fórumoznál velünk!
Az új fórum a klubb oldalán keresztül érhetõ el, és a gyorsabb elérésért csináljoatok könyvjelzõt neki a böngészõben ahogy gondolom ezzel a fórummal is tettétek...
Új fórum: http://kellysklub.uw.hu/
Kedves moderátorok!
Az aktív kelly's klubb fórumosok már regisztráltak nálunk és az itteni kelly's-es topikokat nem fogják használni, de másokat valószínüleg igen. Kérek vkit hogy zárja be ezzel a hsz-szel bezárólag a topikokat, hogy ne legyen kavarodás, illetve azok akik tõlünk várnának tanácsot azoknak tudjunk segítenk!
Írta 2006. május 25. - 21:15

a meridát ilyen árban emg nem erõltetném, jó gépek, de sztem túl sokat fizetsz a névért. a kalahari sport 500 volt hasonló felszeretségû 160-ért mint a Salamander. Najó jobb volt, de nem ennyivel...
én amúgy még a tavalyi polarisen gondolkoznék, ha most vennék.
Írta 2006. május 25. - 20:29

A lényeg, hogy tavalyit próbálj meg keresni, mert jó akciókat adnak rá és így sokkal jobban megéri, mint az idei hasonló árú..
Láttam Magic-et is 109900-ért, az talán eggyel magasabb felszereltség..
De 100-ért, ha még találsz, akkor akár a tavalyi Salamander is szóba jöhet, talán az is több, mint a Spider..
De ha jól tudom a lubon van valakinek Spider talán majd ír, ha idetalál..
Nem hiszem, hogy azzal befürödnél..
Írta 2006. május 25. - 17:47

Nem tudom, hol laksz, de én tudnék ajánlani egy nagyon jó bringát egy veszprémi boltban, ha érdekel. Ez egy 2005-ös Kelly's Magnus lenne, amit most 129.900 Ft helyett 109.000 Ft-ért adnak. Ha nem tavaly vettem volna bringát, most egy ilyet tutira vennék! Nagyon jól néz ki (van zöld és bordó is), s a felszereltsége ezért az árért nagyon tuti! Ha érdekel, szólj, elküldöm a bolt lapján találhatóakat róla! Nem tudom, hogy ezt itt is lehetne-e, vagy csak privátban, úgyhogy inkább ott küldöm!
Írta 2006. május 25. - 17:06

Ötletekért, tanácsokért fordulok hozzátok. Szeretnék egy jó kis mtb-t, sajna a buksz véges, úgyhogy 100e van rá. nézelõdtem mindenféle márka felé de elég tanácstalan vagyok. Az esélyes befutóm kelly's spider, de szóbajött a merida kalahari 590tõl kezdve elég sok minden. Kinek mi a véleménye? Hegyrõl módjával azért de le tudjon jönni, meg városban is használnám. Várom mindenkinek a tanácsait. Elõre is köszönöm
Írta 2006. május 22. - 21:54

Írta 2006. május 22. - 21:45

Írta 2006. május 22. - 21:36

Volt szerencsém Dantéval és a gépével találkozni. Bár jobbára csak a hátát láttam, de azt sem sûrûn... Úgy hallom, pusztítja a gépet rendesen...
Írta 2006. május 22. - 21:12

Karbon váz/nyeregcsõ problémában keresd Dante-t, majd elmondja a frankót.Ha Kbix carbon nyeregcsõ van benne, légy vele óvatos... Az enyém 6 hónapja csúszkál lefelé. A tisztogatás nem segített. Nagyon óvatosan szorítgattam a bilincset egyre beljebb, de így is tönkrement A fala elvékonyodott, a szénszálak kirojtosodtak a gyantából. A napokban dõl el, hogy a forgalmazó vállalja-e a garit....
Írta 2006. május 22. - 21:06

Sziasztok!
A milyen bringat vegyek topicban mar kerdezoskodok, hogy milyen bicajt vegyek.
Gondoltam ide is megirom az egyik kiszemelt aldozatomat, ami egy Kelly's Madman, ha jol emlexem a 2005-os verzio.
Van valakinek ilyen bringaja vagy esetleg tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban?
Ha igen, kerlek ne kimeljetek, kivancsian varom a velemenyeket.
Koszi!
Udv.
Zino
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 22. - 20:46

http://forum.bikemag...read.php?t=2332
ITT!
Írta 2006. május 22. - 20:40

Írta 2006. május 22. - 17:44

Sziasztok!
Szombaton megvettem Kelly' S Salamander 06 típusú bringámat. A gyöngyösi bolt volt a pénzem boldog nyelõje. A gép saját lábán ment haza (Kisterenye 54km.) De nem tudtam kihagyni, hogy megmutassam kellysemnek a Kékest. Kicsit esett az esõ, de nagyon jól esett a bringázás. Hazafelé megszáradtam.
Képet majd rakok föl késõbb.
Gratula a bicóhoz...
Remélem élvezni fogod a kétéltûvel a tekerést:)
Jó kis gép az!!!
Dsc ugye?
vendég_avus_*
Írta 2006. május 22. - 11:28

Sziasztok!
Szombaton megvettem Kelly' S Salamander 06 típusú bringámat. A gyöngyösi bolt volt a pénzem boldog nyelõje. A gép saját lábán ment haza (Kisterenye 54km.) De nem tudtam kihagyni, hogy megmutassam kellysemnek a Kékest. Kicsit esett az esõ, de nagyon jól esett a bringázás. Hazafelé megszáradtam.
Gratula! Szert tettél egy Kelly's-re, mi meg szert tettünk a jövendõbeli mátrai túránk vezetõjére

Irány a Szabadonfutó > Kelly's Klub topik!
Írta 2006. május 22. - 11:18

Írta 2006. május 18. - 20:01

Írta 2006. május 18. - 19:25

vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 19:20

Ha tényleg 2005ös akkor nagy engedménnyel adják biztos, és pláne megéri ha van rá pénzed.
Írta 2006. május 18. - 19:11

A milyen bringat vegyek topicban mar kerdezoskodok, hogy milyen bicajt vegyek.
Gondoltam ide is megirom az egyik kiszemelt aldozatomat, ami egy Kelly's Madman, ha jol emlexem a 2005-os verzio.
Van valakinek ilyen bringaja vagy esetleg tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban?
Ha igen, kerlek ne kimeljetek, kivancsian varom a velemenyeket.
Koszi!
Udv.
Zino
Írta 2006. május 16. - 00:04

Én Pécsrõl írok, és az itteni boltokban kerestem menetrögzítõt, és TF2-t, de negatív. Hol lehetne ezeket megvásárolni? A menetrögzítõ az ugye egy spray?
régebben pedig volt a Pedálba rendesen.. (rákoczi út)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda