Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sziasztok!

Elkészült és sokan már használjuk is az új fórumunkat! Kérünk minden kelly's-est hogy regisztráljon és írjon ezek után ott!

Külön szeretném megkérni Bikertiggert mindennyiunk nevében hogy regisztráljon ott is és fórumozzon velük tovább és jöjjön velünk túrázni!
Tigger: Nagyon szeretnénk ha fórumoznál velünk!

Az új fórum a klubb oldalán keresztül érhetõ el, és a gyorsabb elérésért csináljoatok könyvjelzõt neki a böngészõben ahogy gondolom ezzel a fórummal is tettétek...

Új fórum: http://kellysklub.uw.hu/

Kedves moderátorok!
Az aktív kelly's klubb fórumosok már regisztráltak nálunk és az itteni kelly's-es topikokat nem fogják használni, de másokat valószínüleg igen. Kérek vkit hogy zárja be ezzel a hsz-szel bezárólag a topikokat, hogy ne legyen kavarodás, illetve azok akik tõlünk várnának tanácsot azoknak tudjunk segítenk!

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Hamár itt tartunk, a tavalyi quartz is itt van vhol ha jól emléxem, de ott sram váltó van meg marokváltó meg bütykös gumi, meg suntour hajtómû, habár leeht azzal jobban jársz... amúgy kezd cseszekedni a középcsapágyam, bár remélem inkább csak az én rögeszmém.... na mind1.
a meridát ilyen árban emg nem erõltetném, jó gépek, de sztem túl sokat fizetsz a névért. a kalahari sport 500 volt hasonló felszeretségû 160-ért mint a Salamander. Najó jobb volt, de nem ennyivel...
én amúgy még a tavalyi polarisen gondolkoznék, ha most vennék.
...And Justice For All

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Valami hasonlót akartam én is ajánlani.
A lényeg, hogy tavalyit próbálj meg keresni, mert jó akciókat adnak rá és így sokkal jobban megéri, mint az idei hasonló árú..
Láttam Magic-et is 109900-ért, az talán eggyel magasabb felszereltség..
De 100-ért, ha még találsz, akkor akár a tavalyi Salamander is szóba jöhet, talán az is több, mint a Spider..

De ha jól tudom a lubon van valakinek Spider talán majd ír, ha idetalál..
Nem hiszem, hogy azzal befürödnél..

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Szevasz maui!

Nem tudom, hol laksz, de én tudnék ajánlani egy nagyon jó bringát egy veszprémi boltban, ha érdekel. Ez egy 2005-ös Kelly's Magnus lenne, amit most 129.900 Ft helyett 109.000 Ft-ért adnak. Ha nem tavaly vettem volna bringát, most egy ilyet tutira vennék! Nagyon jól néz ki (van zöld és bordó is), s a felszereltsége ezért az árért nagyon tuti! Ha érdekel, szólj, elküldöm a bolt lapján találhatóakat róla! Nem tudom, hogy ezt itt is lehetne-e, vagy csak privátban, úgyhogy inkább ott küldöm!
Két keréken szép a világ...

maui

maui

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Ötletekért, tanácsokért fordulok hozzátok. Szeretnék egy jó kis mtb-t, sajna a buksz véges, úgyhogy 100e van rá. nézelõdtem mindenféle márka felé de elég tanácstalan vagyok. Az esélyes befutóm kelly's spider, de szóbajött a merida kalahari 590tõl kezdve elég sok minden. Kinek mi a véleménye? Hegyrõl módjával azért de le tudjon jönni, meg városban is használnám. Várom mindenkinek a tanácsait. Elõre is köszönöm

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
XT lesz ebbõl, csak sajnálom még kivágni az LX-et. (Pedig megérdemelné.) Talán át kellene raknom a gyereket-bölcsibe-hordós bicómra, de akkor meg az azon lévõ tökéletesen mûködõ nyolcas rendszert kellene cserélni...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Shimano XT vagy SRAM X9, de ahhoz új váltókar is, sajnos.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
VV: Öööö, kissé már késõ. De soha többé semmi karbont! Ezt sem akartam, de így volt gyárilag. (És még mindig nem akadt ember, akinek sikerült volna azt a qrva LX hátsó váltót rendesen behangolnia...:) )

Volt szerencsém Dantéval és a gépével találkozni. Bár jobbára csak a hátát láttam, de azt sem sûrûn... Úgy hallom, pusztítja a gépet rendesen...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ha Kbix carbon nyeregcsõ van benne, légy vele óvatos... Az enyém 6 hónapja csúszkál lefelé. A tisztogatás nem segített. Nagyon óvatosan szorítgattam a bilincset egyre beljebb, de így is tönkrement A fala elvékonyodott, a szénszálak kirojtosodtak a gyantából. A napokban dõl el, hogy a forgalmazó vállalja-e a garit....

Karbon váz/nyeregcsõ problémában keresd Dante-t, majd elmondja a frankót.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Ha Kbix carbon nyeregcsõ van benne, légy vele óvatos... Az enyém 6 hónapja csúszkál lefelé. A tisztogatás nem segített. Nagyon óvatosan szorítgattam a bilincset egyre beljebb, de így is tönkrement A fala elvékonyodott, a szénszálak kirojtosodtak a gyantából. A napokban dõl el, hogy a forgalmazó vállalja-e a garit....

Sziasztok!

A milyen bringat vegyek topicban mar kerdezoskodok, hogy milyen bicajt vegyek.
Gondoltam ide is megirom az egyik kiszemelt aldozatomat, ami egy Kelly's Madman, ha jol emlexem a 2005-os verzio.
Van valakinek ilyen bringaja vagy esetleg tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban?

Ha igen, kerlek ne kimeljetek, kivancsian varom a velemenyeket.

Koszi!

Udv.
Zino

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ez egy technikai topik!! avus mutatott egy linket azt nézd meg!! ott scevegjünk!

http://forum.bikemag...read.php?t=2332

ITT!

bbkellys

bbkellys

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Ma délután is felugrottam a Mátrába. Van egy köröm,(Kisterenye, Nemti, Szuha, Mátraalmás elágazó, Beckút, Szorospatak, Nagybátony, Kisterenye 38km aszfalt) amit a régi bringámmal két óra alatt tettem meg eddig. A Salamanderrel 1óra 48perc volt, de elõtte hazatekertem Salgótarjánból. Jó gép!!!. Ha szeretnétek tekerni egyet a Mátrában szóljatok, összehozunk egy jó túrát.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasztok!
Szombaton megvettem Kelly' S Salamander 06 típusú bringámat. A gyöngyösi bolt volt a pénzem boldog nyelõje. A gép saját lábán ment haza (Kisterenye 54km.) De nem tudtam kihagyni, hogy megmutassam kellysemnek a Kékest. Kicsit esett az esõ, de nagyon jól esett a bringázás. Hazafelé megszáradtam.
Képet majd rakok föl késõbb.

Gratula a bicóhoz...

Remélem élvezni fogod a kétéltûvel a tekerést:)

Jó kis gép az!!!

Dsc ugye?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sziasztok!
Szombaton megvettem Kelly' S Salamander 06 típusú bringámat. A gyöngyösi bolt volt a pénzem boldog nyelõje. A gép saját lábán ment haza (Kisterenye 54km.) De nem tudtam kihagyni, hogy megmutassam kellysemnek a Kékest. Kicsit esett az esõ, de nagyon jól esett a bringázás. Hazafelé megszáradtam.

Gratula! Szert tettél egy Kelly's-re, mi meg szert tettünk a jövendõbeli mátrai túránk vezetõjére :).

Irány a Szabadonfutó > Kelly's Klub topik!

bbkellys

bbkellys

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok!

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Mit mondjak, remek kerékpár, bátran merem ajánlani. Csodálkozom, hogy még kapható a tavalyi modell. A féken kívül másra nem lehet panaszom, arra is csak azért, mert nem tudtam róla, hogy a fékkar-állító csavar hajlamos kilazulni.

gyömrõi

gyömrõi

vendég

• fórumtag
  • 166 posts
zeee-nek is madman van, bár nem tudom az évjáratot.
www.montalk.net :matrix:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
hemp és Madman rendelkezik ilyennel. Madman csak olvassa a fórumot, hemp meg szétkapta a legkisebb zaj után is az egészet :)

Ha tényleg 2005ös akkor nagy engedménnyel adják biztos, és pláne megéri ha van rá pénzed.

Zino

Zino

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Sziasztok!

A milyen bringat vegyek topicban mar kerdezoskodok, hogy milyen bicajt vegyek.
Gondoltam ide is megirom az egyik kiszemelt aldozatomat, ami egy Kelly's Madman, ha jol emlexem a 2005-os verzio.
Van valakinek ilyen bringaja vagy esetleg tapasztalata ezzel a tipussal kapcsolatban?

Ha igen, kerlek ne kimeljetek, kivancsian varom a velemenyeket.

Koszi!

Udv.
Zino

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Én Pécsrõl írok, és az itteni boltokban kerestem menetrögzítõt, és TF2-t, de negatív. Hol lehetne ezeket megvásárolni? A menetrögzítõ az ugye egy spray?

régebben pedig volt a Pedálba rendesen.. (rákoczi út)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda