Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's

- - - - -

• Please log in to reply
2151 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ill. miért 13 cm-es telo van benne stb... Valaki admin súgjon pls

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Azért ha megfigyeljük az új madman-en gyengébbek lettek a felszerelések ill. nõtt az ára eléggé szivás....mármint a vásárlóknak:(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
tessék a teljes paletta:
http://www.kellys-bi...9slqaabgm296hc1

Marchello 007

Marchello 007

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!

A http://www.ridebike.hu honlapon már nézegethetõ a 2007-es Kelly's modellek

Marchello

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

21,5 az erõsen 200+ kategória. 184 centi és eddig 17,5, most 16,5.

175 cm magasságomhoz 17-es vázam van, igaz ez is cross (Exquisite), ami pont kényelmes, ennél nagyobbra (magasabbra) nem férnék rá. :) A nálam 10 centivel magasabb barátomnak már határozottan kicsi ez a váz, montiból is legalább 19-eset tervez most venni. Hmm, talán bizonyos mértékig ízlés kérdése is, ki mekkora vázat választ...

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,703 posts

Én õszintén szólva nem is igen értem, miért pont a nyeregcsõ hosszával jellemzik a vázméreteket. Ez csak az átlépési magasságot jelenti, illetve hogy a nyeregcsövet mennyire kell majd kihúznod. oké, ezeknek is van értelme, de továbbra is tartom, hogy a váz hossza fontosabb paraméter.

a Kelly's cross bicóm 21-es vázzal van, a 19-esen ki sem tudtam addig húzni a nyeregcsövet, hogy kényelmes legyen.
igaz, MTB-knél kicsit máshogy alakulhat a geo, nem hasonlítottam még össze, meg Kelliz montival még nem is mentem, de továbbra is 180 centi vagyok.
Author MTB-m van emellett, 19-es vázzal, és kicsivel hosszabbnak érzem a Kelly's-nél.

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Nekem (180 cm) eddig bejött és igen kényelmes a 19,5. Igaz hobbybringás vagyok.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,703 posts

Meg ne vedd ezt a magicet, nehezebb ráülni, mint egy zsiráfra. Nem véletlenül nem vitte el senki :)

Erdõben, egyenetlen talajon kellemetlen lehet ha az ember lába közé kapja a vázat, szóval ott elfogadom, de amúgy érdemesebb szerintem a váz hosszára figyelni (tekerõs bicók esetén), és nem olyan zsiráf az a 21,5 coll. (180 vagyok)

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Meg ne vedd ezt a magicet, nehezebb ráülni, mint egy zsiráfra. Nem véletlenül nem vitte el senki :)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Szevasztok...
Vennék cangát...
Kelly's Salamander V-fék vs. Kelly's Quartz tárcsafékkel??
Ki nyer ma? Játék és bicikli öt percben...
A telefonnál...

Megmondtam, EZT vedd, PUNKTUM!!! Feltöltött kép :)

Big Bike (www.bigbike.hu) 1148 Örs Vezér Tér 18.

Feltöltött kép

Andrower

Andrower

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Sziasztok, nem tudtok egy olyan helyet, vagy vkit akinél, el tudnám adni a Kellys Quartz-om ? 2006-os és hibátlan állapotú.

Például nálam...:D

Andrower

Andrower

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Szevasztok...
Vennék cangát...
Kelly's Salamander V-fék vs. Kelly's Quartz tárcsafékkel??
Ki nyer ma? Játék és bicikli öt percben...
A telefonnál...

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Szia Palij!

Én most szeretnék új bringát venni és pont egy ilyen 05 Magic-et néztem ki, mert elég jól árba találtam...
De nem sok jót mondasz a típusról, így kicsit meginogtam...
Én kezdõ vagyok bringázásból, így nem sokat értek hozzá sajnos. Viszont te már tapasztaltál belõle,szóval szívesen fogadnám véleményed a vásárlás ügyében...:)
Amúgy ez milyen gyártmány?? Olvastam ilyet hogy szlovák, de amerikai oldalon is volt...

Elõre is köszi a válaszod! Vagy aki Válaszol....:)

Szia Spree,
mindenek elõtt ne inogj!, jó választás a Kelly's Magic, nekem bejött, és ahogy látom másnak (Marchello 007) is. Az említett bolti utánállítás - garanciában megcsinálták! - tegnap voltam vele az elsõ komoly megmérettetésen: Author Maraton középtáv. Nagyon jól összeállt a bringa, fékek tökéletesek, teleszkóp frankó - a remote lockout nagyon klassz és kényelmes!!!, a váltó is pontosan - ugrás nélkül - váltott minden alkalommal, geometria továbbra is kényelmes. Egy apróság, amit nem tudtam mire vélni: nagy sebességnél ha nagytányérról váltottam középtányérra másfél fordulat után elakadt a lánc, némi hátrateker után ment frankón. Kétszer csinálta ezt, de nem volt vészes. Szóval nekem ezúttal is jól vizsgázott a bringa, örülök, hogy ezt választottam. Lehet, hogy nem a leg"nevesebb" márka, de nálam ez nem volt cél. Egy jó, megbízható, árát megérõ bringát szerettem volna elsõsorban hétvégi erdei-terepi tekerésekre és évi 6-10 maratonra, ez egyelõre (800 km után) bejött.
Úgy tudom, hogy a cég eredetileg amerikai, de Szlovákiban van az európai gyára.
Üdv!

Marchello 007

Marchello 007

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hello Spree!

Én idén januárba vettem 05 Magic-et,már 2000 km köröl mentem vele,de nem bántam meg.Palij észrevételével egyetértek nekem is voltak hasonló problémáim,de állítás után megoldódott.Legutóbb a Mátra Maratonon voltam vele, és jól bírta a gyûrõdést.Egy szó mint száz:Nem bántam meg,hogy ezt vettem(Én is idén kezdtem komolyabban a bringázást)

Marchello

Spree

Spree

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Szia Palij!

Én most szeretnék új bringát venni és pont egy ilyen 05 Magic-et néztem ki, mert elég jól árba találtam...
De nem sok jót mondasz a típusról, így kicsit meginogtam...
Én kezdõ vagyok bringázásból, így nem sokat értek hozzá sajnos. Viszont te már tapasztaltál belõle,szóval szívesen fogadnám véleményed a vásárlás ügyében...:)
Amúgy ez milyen gyártmány?? Olvastam ilyet hogy szlovák, de amerikai oldalon is volt...

Elõre is köszi a válaszod! Vagy aki Válaszol....:)

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Szia,
szuper, jó tekerést, illetve tapasztalatok jöhetnek. Nekem a boltos állítások és újabb 100 km után minden frankó most. Hétvégi gyenesdiási maraton lesz egy újabb komoly megmérettetés, kíváncsi vagyok, hogy megy majd a bringa.

Gazvezír

Gazvezír

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Végre én is megvettem a Bicajom. Bazi jó vele tekerni. Bár még szívesen tovább húznám a nyeregcsövet, de ez nem olyan gáz. Szóval öszességébe király. Bár ma még nem volt idõm tekerni vele, csak Pestrõl hoztam haza a boltból.
Szóval végre tekerhetek kedvemre.

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
sziasztok....

örömmel értesítelek arrol benneteket, hogy sikerrel végre hajtottuk a kékestetõ meghódítását..éjfélkór indultunk Komáromból, és 17 órára el is értük a szállásunkat Mátrafüreden, majd másnap egy óra alatt feltekertünk a csúcsra..ez volt a cél.
Épp a maratzhon 2006-ot rendezték és sok embert megfogott a 2006-os Toxicom, majd letérve az útról erdõn át terepen ereszkedttünk alá a szállásunknak, ahol jóübarátzom alatt nyújtott nagyszerût a cajga..Matt barátunkat kõszegen a versenysrácokat pedig Kékesen tallózta le a cajgám..azt hiszem jol választottam..legyetek jók és tovább bringás ídõt..a hét még a mienk..sziasztok

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Helló
Igen én is láttam már irást amiben mondták, hogy a Shimano-nak rossz az Lx szériája. De azt mondod még az Xt-vel is baj van az már tányleg gáz. Na sebaj most fogom megvenni a gépet így is. Ha szemétkedik akkor lecserélem egy Sram-ra. Ja amúgy én is 180 cm vagyok, de én 17.5-öst fogok venni.
Üdv

Szia,
én visszavittem a boltba éskértem, hogy állítsák be a váltót rendesen. Simán megtették, valszeg nem én voltam az elsõ. Ezzel együtt nekem kb. 600 km után OK a gép.