Mazlista. Az enyem fel utan kezdte.
ez az egyik legolcsóbb shimano cipõ
Mennyi idos?
en meg mar azon gondolkodtam, hogy lecserelem specire lehet nem is a stopli nyekeg, hanem a talp illesztese pl. van nyekegesmentes cipo?
Tényleg ti álitottatok rajt vagy a gyári beálitáson használjátok?
en meg mar azon gondolkodtam, hogy lecserelem specire lehet nem is a stopli nyekeg, hanem a talp illesztese pl. van nyekegesmentes cipo?
akkor megnyugodtam, a speci is nyikorog
shimano. probaltam olajozni, zsirozni, szilikonozni, meg gyurmaragasztot is tettem a stopli meg a cipo koze, de elobb utobb ujra nyiszog. idegesito olyan hangokkal menni a bringan, mintha egy elgyotort, nem karbantartott cuccot tekernek.
Speci cipõd van?
ezt a kurva ciponyiszogast hogy lehet megszuntetni? en mar probaltam mindent...
az elso egy evben (kb tavaly ilyenkor vettem) egyszer doltem el spd miatt, az is kb nyolc-kilenc honap utan, es a sajat hulyesegem miatt. meredeken kiporgott a kerek, es olyan pozicioban volt a labam, hogy nem tudtam lelepni mar. persze epp sziklara doltem, ahogy lenni szokott
ezt a kurva ciponyiszogast hogy lehet megszuntetni? en mar probaltam mindent...
Tényleg embere válogatja. A haveri körömbõl 1 csóka nem esett csak az spd-re váltás után, mindenkinek volt néhány gyönyörû esése kezdetben. De ha hozzászoksz, akkor már függõ leszel, nem is akarsz spd nélkül tekerni.