Én úgy vélem hogy csak sprintnél jön ki a hatása,valamiért nem tudok hosszútávon(5-10 km-en túl)folyamatosan körkörösen pedálozni.
Azért az SPD-nek nem csak az az elõnye, hogy körkörösen tudsz tekerni (ezt meg lehet tanulni platform-mal is.
Én úgy vélem hogy csak sprintnél jön ki a hatása,valamiért nem tudok hosszútávon(5-10 km-en túl)folyamatosan körkörösen pedálozni.
írják ezt a Time-ról, szóval a time pedálhoz elvileg jó lesz a shimano patent.. (kb fél perc míg kiprobálod :chin:Cipõ kompatibilitás: SPD furatokra
eggbeather
a sár semmit se jelent neki.
Igen a sárgumim is ezt mondta mielõtt elindultam. az agyag abba is beleragadt volna ezt biztosra állíthatom!!! Majdnemhogy a vizes szappanra is tapad, de ha gondolod egyszer elviszlek arra tekerni téli olvadás után aztán meglátjuk
A belekevert fûszálakat nem is említettem. (a gumi márkáját sem, direkt mert ezen kívül egyszer sem hagyott cserben. NA jó: swampthing)
Ride everywhere.
.
De a patenttal tudsz felfelé is húzni és az nagyon jó dolog:)
Meg nemhiszem, hogy essõben sárban is úgy tapad a cipõd a plattformhoz mint egy patenttpedál.
Hidd el, hogy 360°-ból 300-at biztosan ki tuok plattormmal is használni tekerésnél ha akarok. Sprinteknél szoktam is. Ugyanis itt is lehet húzni, lásd az ugrásokat, amiknél szintén húzom a pedállal az egész gépet. Esõben nem csúszik, mert nem mûanyagról beszélek, és használtam már akkora agyagos sárban, hogy nem fordult el a kerék, de a pedál eszembe sem jutott. Viszont nem tudom mit tettek volna a patentpedálok ilyen esetben, ugyanis sárgumik voltak fenn. Az agyag mindenhez és mindenbe beletapad. (nem csak a talpamhoz )
Ride everywhere.
.
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába. Jó nekem is ki van dekorálva a sípcsontom, de ezek a kopott, vagy puha talpú cipõk miatt vannak, a szögek, meg egy idõ után széteszik a talpat, de sohasem cserélném le ezt a pedált klattyantgatósra. Ezzel jobb ugrálni a helyezkedés miatt .
No meg sose felejtem egyik barátom elsõ 737-esével száraz idõben hogy dõlt bele egy pocsojába
Amit meg Greg Herboldt kitalál az mindig tökéletes (pl. eggbeater), az az ember egy vén zseni .
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába.
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába. Jó nekem is ki van dekorálva a sípcsontom, de ezek a kopott, vagy puha talpú cipõk miatt vannak, a szögek, meg egy idõ után széteszik a talpat, de sohasem cserélném le ezt a pedált klattyantgatósra. Ezzel jobb ugrálni a helyezkedés miatt .
No meg sose felejtem egyik barátom elsõ 737-esével száraz idõben hogy dõlt bele egy pocsojába
Amit meg Greg Herboldt kitalál az mindig tökéletes (pl. eggbeater), az az ember egy vén zseni .
Ride everywhere.
.