Én úgy vélem hogy csak sprintnél jön ki a hatása,valamiért nem tudok hosszútávon(5-10 km-en túl)folyamatosan körkörösen pedálozni.
Azért az SPD-nek nem csak az az elõnye, hogy körkörösen tudsz tekerni (ezt meg lehet tanulni platform-mal is.
Én úgy vélem hogy csak sprintnél jön ki a hatása,valamiért nem tudok hosszútávon(5-10 km-en túl)folyamatosan körkörösen pedálozni.
írják ezt a Time-ról, szóval a time pedálhoz elvileg jó lesz a shimano patent.. (kb fél perc míg kiprobálod :chin:Cipõ kompatibilitás: SPD furatokra
eggbeather
a sár semmit se jelent neki.
Igen a sárgumim is ezt mondta mielõtt elindultam. az agyag abba is beleragadt volna ezt biztosra állíthatom!!! Majdnemhogy a vizes szappanra is tapad, de ha gondolod egyszer elviszlek arra tekerni téli olvadás után aztán meglátjuk
A belekevert fûszálakat nem is említettem. (a gumi márkáját sem, direkt mert ezen kívül egyszer sem hagyott cserben. NA jó: swampthing)
Ride everywhere.
.
De a patenttal tudsz felfelé is húzni és az nagyon jó dolog:)
Meg nemhiszem, hogy essõben sárban is úgy tapad a cipõd a plattformhoz mint egy patenttpedál.
Hidd el, hogy 360°-ból 300-at biztosan ki tuok plattormmal is használni tekerésnél ha akarok. Sprinteknél szoktam is. Ugyanis itt is lehet húzni, lásd az ugrásokat, amiknél szintén húzom a pedállal az egész gépet. Esõben nem csúszik, mert nem mûanyagról beszélek, és használtam már akkora agyagos sárban, hogy nem fordult el a kerék, de a pedál eszembe sem jutott. Viszont nem tudom mit tettek volna a patentpedálok ilyen esetben, ugyanis sárgumik voltak fenn. Az agyag mindenhez és mindenbe beletapad. (nem csak a talpamhoz )
Ride everywhere.
.
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába. Jó nekem is ki van dekorálva a sípcsontom, de ezek a kopott, vagy puha talpú cipõk miatt vannak, a szögek, meg egy idõ után széteszik a talpat, de sohasem cserélném le ezt a pedált klattyantgatósra. Ezzel jobb ugrálni a helyezkedés miatt
.
No meg sose felejtem egyik barátom elsõ 737-esével száraz idõben hogy dõlt bele egy pocsojába
Amit meg Greg Herboldt kitalál az mindig tökéletes (pl. eggbeater), az az ember egy vén zseni.
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába.
Szerintem plattformmal is ugyanúgy lehet menni mint patenttel. Ha a szögek acélból vannak, a cipõ talpa meg nem puha gumiból, és nem totál sima akkor sohasem csúszik le róla az ember lába. Jó nekem is ki van dekorálva a sípcsontom, de ezek a kopott, vagy puha talpú cipõk miatt vannak, a szögek, meg egy idõ után széteszik a talpat, de sohasem cserélném le ezt a pedált klattyantgatósra. Ezzel jobb ugrálni a helyezkedés miatt .
No meg sose felejtem egyik barátom elsõ 737-esével száraz idõben hogy dõlt bele egy pocsojába
Amit meg Greg Herboldt kitalál az mindig tökéletes (pl. eggbeater), az az ember egy vén zseni .
Ride everywhere.
.