odabasz meg vissza...
nem ér bele a Zútba minden kanyarban?

amúgy a mûanyag cumó a shimanókon az hivatalosan nem taposófelület,csak fényvisszaverõ!

nem fordul feltétlen lefelé, hozzá lehet szokni hogy annyit fordíts rajta amennyit kell..es figya, nincs szopinyali vele, mikor be akarsz dokkolni? merhogy gondolom a a sima felulet all be felulre, ugye a spd-s a suly miatt lefele nez... nem?
es kereteset nem probaltal?
én úgy oldottam meg hogy féloldas spd-t vettem, (324-es, megvan az a hátránya hogy q. nehéz de amúgyis 14 kilós bicajon nem az a 150-200 gramm számít) ismert terepen élvezem az spd elõnyeit, ismeretlen vagy "számomra"rázós részeken taposok...
én úgy oldottam meg hogy féloldas spd-t vettem, (324-es, megvan az a hátránya hogy q. nehéz de amúgyis 14 kilós bicajon nem az a 150-200 gramm számít) ismert terepen élvezem az spd elõnyeit, ismeretlen vagy "számomra"rázós részeken taposok...en terveztem montira spd-t, de elvetettem a dolgot.
egyszer direkt figyeltem, mit csinalok a labammal es sokszor kitamasztom vele magam, nem csak oldaliranyba
nem tudom mennyire akadalyozna pl egy patakon atkelve a nem latszo kovek miatti "tancbol" kifolyolag az spd, de azt gondolom, sok szituacioban jobb nelkule.
maradtam egy konnyebb platformnal inkabb. amibol meg hullanak a szegek, rohadjon meg
olvasgattam a topikot ,de nem igazan jutottam dulore.
Mennyivel masabb jobb spdzni mint sima pedallalal nyomni?
Kb mennyibe kerul "atallni" spd-re
Ha sokat tekersz kiállva, akkor nézd meg a Mallet-et, ha nem vagy elégedett a Candy-vel.
A sebesség mindent megold.
Ha sokat tekersz kiállva, akkor nézd meg a Mallet-et, ha nem vagy elégedett a Candy-vel.Én lassan leölöm az SPDmet, s érdekelne, hogy mit hallottatok az Eggbeater Candy-rõl. CC-re használnám, de hát az alap "habverõ" nekem túl apró, nem megy a tekerési stílusomhoz - soxor kiállva tekerek, s még az üvegszáltalpú cipõt is nyomja. (próbáltam) Ugye az a fõ dilemmám, hogy nem tudom, nem-e semmisíti meg az Eggbeater hatalmas sárelõnyét. (annyiban biztos, hogy 4 belépõhely helyett csak 2 van neki) Mert azt a pár gramm plusszt a taposófelület érdekében simán elviselem, csak nem tudom, hogy ez így, több-e, mint egy sima SPD rendszer.