Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3378 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Csak azt hinnék, hogy én vagyok már megint...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
annyit azért kibír ez a keret, hogy elgördüljek boltba, nem ? Mert ma veszem meg az 520-asomat, és nekem is kell ez a keret arra, hogy városon belül ne kelljen az SPD, mert így ha becsattogok a teszkóba , azt hiszik, megjött Terminátor, de minimum a Robotzsaru :D.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

nem mindegyik 520ashoz jár keret!!!

a feketéhez jár, az ezüsthöz nem, legalábbis bikediscount-on :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
semmilyen alkatrészen nincs feltüntetve semmi. mármint a monók ug 51 néven fut. pl amelyik. annak a teljes kódja abbun51c13x pl. mármint a teljes neve. ebben szinte minden infó bennevan. de mivel a kedves usernek csak az számít hogy 51-es így csak így hívják minden oldalon. így lesz az apd-m520rs-bõl pd-m520. mert sem a csomagolás módja, sem a vége nem jelentõségtelejs. fekete 520as pedál.
113/68-as 51-es monó.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

nem
hanem 520 xx
xx= rs, rl etc.

egyikhez van, másikhoz nem. ár diferencia is van, szín is különbözik, etc.

Megnéztem a dobozt, semmilyen plusz jelzést nem tartalmaz. SPD M520. (A testet nem néztem meg..)
A leírásában sem szerepel, hogy van másféle is, pedig nem csak az 520, hanem másik két típus is szerepel benne..

Mindegy, van bulk válzozat, aztán kész.. Valahol láttam képen 520-as dobozt, ami nagyobb és szebb volt, a színe is más volt, mármint a doboznak, mert a pedálból csak feketét és ezüstöt láttam..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem
hanem 520 xx
xx= rs, rl etc.

egyikhez van, másikhoz nem. ár diferencia is van, szín is különbözik, etc.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem lehet hogy dobozos vs oem ? /bár pl ugye konán láttam mûanyagot, az meg biztos oem pedál volt/

szerk : aha, kösz Thez....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
raycoon:
Az enyémhez adták. A gyári csomagolásban volt (kék és piros feliratú zacsik).
Akkor sorry, de ez most nekem fura?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem mindegyik 520ashoz jár keret!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lehet külön is kapni, van raktáron, szóval lehet naponta újat feltenni:)

ebike meg legalább olyan szakértõje a tech dolgoknak, mint amilyen egyszerüen érvényesíteni lehet a garit is náluk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Most olvastam a shimanot meg e-bike-ot és kiderült, hogy ez arra való, hogy utcai cipõvel tudd "taposni" a pedált.

majd ha +próbáltad, azért gondolkodj el rajta hogy tényleg arra való-e ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Azt adják az 520-ashoz.

Hmm, az enyémhez nem adták..

onbo@axelero.hu

onbo@axelero.hu

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Most olvastam a shimanot meg e-bike-ot és kiderült, hogy ez arra való, hogy utcai cipõvel tudd "taposni" a pedált.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
majd kiderül;)
krúzingolást csak bírja, de bringázni komolyan nem érdemes vele.

onbo@axelero.hu

onbo@axelero.hu

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Arra cézok, hogyha el kell bicózni mondjukegy rövid 3 km-et közértbe arra nem fogok más cipõt felvenni. Szal erre jó?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az továbbra is csak fényvisszaverõ keret, taposást fõleg hirtelen erõket nem bír.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Azt adják az 520-ashoz.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

onbo@axelero.hu

onbo@axelero.hu

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Lenne egy kérédésem az spd pedálokkal kapcsolatban. Kinéztem egy Shimano 520-as pedált, de néha jó lenne sima cipõvel használni. Láttam már ilyen pedálra pattintaható kis mûanyag lapot amitõl lehetne használni. Ilyet lehet valahol kapni külön? Platform és SPD mixet nem karok venni.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
SIDI cipõkkel van valakinek tapasztalata? A méretezésük érdekel leginkább. 46-os lábam van. A régi 47-es MTB Diadorát kinõttem egy fél számmal. A mostani 47-es Gaerne tökéletesen passzol a lábamra. Régebben egy másik kölcsönkapott 47-es, már nem emlékszem milyen márka, országúti cipõ is jó volt. Merjek venni neten egy Energy-t?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sh m021es cipõ, talán még akciós a bringavilágban és egy 520as vagy 515ös (anyagiak döntik el) pedál, és megvagy 20-22ezerbõl. és ezek jók, használom õket rendesen, hóban sárban, de semmi bajuk.