Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3378 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hallod ne már nem oviban vagyunk .
Kistesóm beszél így , na mind1
Én többet nem gyõzködök senki , látom nem kell a tuti.

ezt az elõzõ postod elõtt is végig gondolhattad vón. az eléggé alsótagozaosan hangzik

Gyerekek na ne már.

Aki erdóben teker azt tudhatja , hogy szükség van rá.

Aki nem tekert még vele csak az fikázza.

Amugy mostanság erdõbe ereszkedtem egy jot ( kólcsónbringán) és majd leestem a bringárol az spd-m nélkül.

Szoval csak 1szer kell megszokni aztán már nélkülözhetetlen.

Ja és a másik , lehet állítani az spd rugoján . Ha minre állítod akkor kónnyen old és már meg is van oldva a kezdók problémája.

mellesleg jó eséllel én már erdõben bringáztam mikor te még a csattogós lepkét tologattad szal hadd dönsem már el, nekem mi nélkülözhetetlen az erdei ekeréshez..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
6éve spdzem...
Mindhárom bringámon az van.

A városit probáltam, hogy na azt majd platformmal, kb 1 hónap múlva elkövettem a pedálcserét, azóta se akarom lecserélni..

Kis ugrálós streetes gépre viszont akarok majd nyárra valami jól tartó platformot.. megkéne tanulni egy két dolgot, ami spdvel hát hmm fájdalmas élmény lehet :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha drága akkor én megnézném még a CrankBrothers 5050-t.
meg az Xpedo-k szimpatikusak még nagyon.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
hello;
kellene nekem egy jó pedál a zúzós-bringára
felhozatal:
NS pancake
SPECIALIZED MAG-2
truva holzfeller
Syncros Meat Hook
extrém esetben hajlandó vagyok ~20k-t fizetni a pedálért, de akkor arra legyen jó indok...nagyon jó

kössz mindennemû segítséget
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
szerettem a platformot régen de mára csak spdm van illetve az eggyik ilyen spd/platform az spd-t én a hajtás hatékonyság miat kedvelem jobban már az elején rögtön gyorsabb voltam,tovább birtam mint elötte igaz volt perec ami platformmal elkerülhetö lett volna de semmit nem adnak ingyen akit érdekel az szerintem probáljon havertol kölcsönkérni pedált,cipöt pár napra és kiderül szeretni fogja vagy sem
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Kicsit gondolkodni kéne, mielõtt olyan dolgokról írsz, melyrõl fogalmad sincs.
Hogy ki és mit, mennyit és milyet használt arról fogalmad se lehet, ha nem ismered az illetõt. Én kapásból mondok két olyan embert innen a Fórumról, aki nem ma kezdte az ipart, nem egy vason ült már, kipróbálta, nem vált be.:chin: És semmi sem nélkülözhetetlen.
Akinek meg lecsúszik a lába a platformról, az cseréljen cipõt, pedált, vagy mindkettõt!

Hallod ne már nem oviban vagyunk .
Kistesóm beszél így , na mind1
Én többet nem gyõzködök senki , látom nem kell a tuti.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

rendben rosszul fogalmaztam, te meg jól belemagyaráztad.. és azt én is vágom, hogy sok esetben felesleges az SPD, de pl. számomra jó "találmány"..

Ha rosszul fogalmazol, mint most is, ne csodálkozz, hogy "megtalálnak.":D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
rendben rosszul fogalmaztam, te meg jól belemagyaráztad.. és azt én is vágom, hogy sok esetben felesleges az SPD, de pl. számomra jó "találmány"..

DeviatE

DeviatE

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
szerintem amit írkáltok az nem éppen a felfelé húzásról szól, de ha szerinted mégis akkor neked van igazad.. ;)

aztán az elsõ köves lefelén, mikor odavágod a jobbik részed, rájössz, hogy nem hülyeség az SPD.

Gyerekek na ne már.
...
Amugy mostanság erdõbe ereszkedtem egy jot ( kólcsónbringán) és majd leestem a bringárol az spd-m nélkül.
Szoval csak 1szer kell megszokni aztán már nélkülözhetetlen.
....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha szembe akarod állítani, akkor vagy fordítsd meg a sorrendet, vagy a rám vonatkozó hivatkozást az én mondatom után rakd be! Nem szeretem a félreérthetõ, utólag magyarázott dolgokat.

DeviatE: ne keverd a mûfaji különbségekkel.

Ennek semmi értelme, mivel a DH/4X versenyzõk legalább fele is SPD-t használ. "Mûfaji" különbség max. freeride/dirt/street felemlegetése esetén lenne.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Akinek meg lecsúszik a lába a platformról, az cseréljen cipõt, pedált, vagy mindkettõt!

akkor ugyanazt szívtuk/ittuk.. Én a két postot állítottam szembe egymással. ( tiedet ill. az enyémet)

DeviatE: ne keverd a mûfaji különbségekkel.

DeviatE

DeviatE

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
a sam hill is azért használ platformot, mert nem megy neki az spd. vagy mert még nem volt erdõben... :clap:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

szal nem te írtad, értem. ok.

Ittál vagy szívtál valamit?
http://forum.bikemag...&postcount=1859

"Akinek meg nem megy az SPD, az használjon platformot"aham, szal idézhetted volna VV-t is

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
bazz...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szal nem te írtad, értem. ok.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy látom nem vagy tisztában a "fikázás" szó jelentésével. Igen, akinek lecsúszik a lába a platformról, az tegye azt, amit írtam, mert vagy az egyik vagy a másik, sõt akár mindkét dolog alkalmatlan a feladatra.

És a te mondatodat ne az enyémként próbáld feltüntetni!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
"Akinek meg lecsúszik a lába a platformról, az cseréljen cipõt, pedált, vagy mindkettõt!"

"Akinek meg nem megy az SPD, az használjon platformot"

aham, szal idézhetted volna VV-t is;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Akinek meg nem megy az SPD, az használjon platformot és ne fikázza.

Felesleges ezen vitázni... Akinek meg nem megy? van aki alapbol nem is akar, attol hogy megy neki méb nem biztos hogy akar is. Csak ennyit kell megérteni. Emberek vagyunk és különbözünk egymástól, szerencsére.

Tök mind1 hogy kit idézek, nem az a lényeg. peace. :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én anno, kezdõ montisként csúsztam le a pedálról egy maratonon. Bevertem az ánuszom, elhajlott a nyeregcsõ, így a táv hátralévõ részét szokatlan testhelyzetben tekertem le, így a derekam is eléggé elfáradt/megfájdult a végére. Estem már párat SPD-vel (exem lépcsõháza elõtt, majd leesett a padról a rögögéstõl; meg mikor 0-ra esett le a sebességem egy emelkedõn) de én szeressem. :)

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Gondolkodóba estem...:chin: