Például ezt Shimano SM-SH51 (Plate nélkül) (Hajtás | Pedál | Stopli) | Kerékpár Webshop
Köszi szépen! Ennél csak oldalirányba lehet kilépni, tehát rendesen lehet vele húzni is nem fog kioldani?
Például ezt Shimano SM-SH51 (Plate nélkül) (Hajtás | Pedál | Stopli) | Kerékpár Webshop
Shimano PD-M 324 pedálhoz milyen tipusú stoplit adnak gyárilag?Használhatót vagy olyat amit egybõl érdemes lecserélni?
mongy jobban belegondolva a dobozoshoz nem volt nekem se. és ahoz logikus hogy nincs is. (mivel a zacsis az oem, ami bringához jár, a dolog meg ugye arra van kitalálva ha veszel egy bringát, és nem spd papucsban tipoegtél el a szagüzletbe akkor hazáig el tudj tekerni vele. dobozosnál ugyi ez a probléma többnyire nem játszilk. ) de a zacsishoz volt, külön mûsorszám volt kifeszegetni újjsérülés nélkül.
én zacskós kivitelt vettem, használati utasítással meg minden, de árulják decathlonban is külön. A dobozos 520-ashoz meg tuti nem járt.
Még nem próbáltam ki, mondjuk a bizadalmam benne csak annyi, hogy városban tudjak vele menni alkalomadtán. Terepre ilyesmivel nem mennék semmi pénzért.
.
nekem a városi felhasználás miatt lenne érdekes a feles spd
mopst 520-at használok, ami nagyon frankó, de néha napján jó lenne sima cipõvel menni (ha pl., sokat kell gyalogolni, vagy ilyesmi). Most szereztem egy mûanyag taposót bele, aztán majd meglássuk hogy muzsikál.