Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sima pedál vs. SPD

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3378 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
lófarkas: a hajtókart 8 as tartja, általában ;) lehet a tied valami speciális csavar? :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem van itthon 8as imbuszom, asszem az obiban vette jóapám...igen a tengelyt én is néztem boltban, hogy nem lehet megfogni 15ös villással, csak imbusszal...meg elsõ ránézésre majdnem olyan mint a 959es (XTR) shimano pedál, csak más anyagbol van és nehezebb...szoval egy kis dizájn is..

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A shimano honlap szerint az 520 is iparis... A tengely láthatóan más kialakítású, valszeg nagyrészt itt ugrott le a súly. A hátulutõje a dolognak az, hogy imbuszkulcs kell a felrakáshoz, nem jó a 15ös villás... Nem, nem ám 6os imbusz, ami minden szerszámkészletben és miniszerszámon van, hanem nyolcas, hogy belehülyülj, mire találsz hozzá kulcsot. Biciklin sehol nincs nyolcas imbuszcsavar, b@sszák meg. Még a hajtókart is hetes tartja. Áh...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
LóFarkas ez egy kiváló kérdés ,én is pont erre vagyok kiváncsi, mert ezt a 2 pedált néztem ki, de a sulyon kivül nem angyon tudom hogy mi a különbség köztük...ha valaki esetleg elárulná,annak ökör hálám..

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Tudja vki, hogy pontosan mi a különbség a pdm-520 és az 540 között? az 540 pár grammal könnyebb, meg valahol mintha azt olvastam volna, hogy iparis... Más? Megér + 3000Ft-ot?

Eggbeater megin: némelyik C-n lelazul a csapágyat rögzítõ anya, és az egész pedáltest faszán lescsúszik a tengelyrõl tekerés közben. Ha eggbeaterem lenne, ráhúznám...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Törhetõ, hafennakadsz. (éles sziklán értelemszerûen) De cserélhetõ, ha van zséé rá. De mi nem törhetõ, ugye...tudnék mesélni - nekem egy Wellgo tört fennakadástól.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A szárnyakat pár embernek sikerült már eltörni eggbeateren, de ahhoz is igyekezni kellett.

minijani

minijani

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Egy ismerosomtol hallottam,hogy torik a CB.pedal,bar en sem hittem neki.Gondoltam azert a biztonsag kedveert utanajarok.Nem hiszem,hogy egy ilyen cuccnal pont ezt az orbitalis hibat kovettek volna el a tervezesnel.
Koszonom a biztato szavakat. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

A csavarodás hasznos tud lenni, jobb mintha törne vagy elkenõdne.

yepp
CB szerszám 3 évesen is teljesít
a B+ bicska-szerû cuccai meg halnak el naponta
nekem a Crank Bros azért szokta felszabni az agyam,mert 1 hosszabb maratonon a rázkódástól széthullik a nyeregtáskában,és legózhatom aztán újra össze...de még így is a legjobbak közé tartozik.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az en bondhusom is csavarodik
de rugalmasan csak
marado alakvaltozas nincs benne.
...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A csavarodás hasznos tud lenni, jobb mintha törne vagy elkenõdne.

Ride everywhere.

.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem csak egy Crank Bros marokszerszámom van, de a kisebb imbuszok úgy csavarodnak, mint a virsli... A kínai imbuszkulcsok is jobbak nála. Ezek után meg sem fordulna a fejemben, hogy bármit is megvegyek tõlük.

Ugyanakkor tudom, hogy sokak gond nélkül használják a termékeiket. Lehet, hogy csak én választottam bele. (Így jártam az Oakley szemcsimmel is.)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Kiváncsi lennék kitõl hallottad? ha egy több tonnás elefánt akkor higgy neki, és biztos mondta, hogy mindig lecsúszik a lába ugye?
:megaidiot:

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Van valakinek tapasztalata crank brothers pedallal kapcsolatban?Szeretnek ilyen pedalt vasarolni,de azt hallottam,hogy torik a tengelynel.Igaz ez????????

LoL

csak annyira igaz, mint ahogy a Dorado törik a padkán :rolleyes:

minijani

minijani

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata crank brothers pedallal kapcsolatban?Szeretnek ilyen pedalt vasarolni,de azt hallottam,hogy torik a tengelynel.Igaz ez????????

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Bontrager patentpedálról tapasztalatok? Árak?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
250 mm-s hajócsavar körül lehet, Amúgy nekem jobban bejön a tûgörgõ, mert a gyorsabb mozgást jobban bírja. forgáspontok sem mindig lassan mozdulnak. Alacsony fordulatszám nagy terhelés az egyértelmûen siklócsapágy (ha megnézzük, a pedál is ilyen.)

Ride everywhere.

.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szabványok, ehhh...
s ez még csak a redves európa metrikus fele...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem csak
de nagyon szelsoseges helyekre nem jo.

pl osztelos forgaspontba meg talan a tugorgo jo de a golyos csapagy abszolut halott otlet
siklocsapi a legjobb
amugy 64kg darabja a 250mm-s golyszlinak.

nagyon sok minden befolyasolja mi hova jo persze.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Akkor csak tekegolyónak jó...