Ennyi?
írta, hogy az alkatrészlista és a fórum nem naprakész. így hát a topic sem lehet az, miféle disszonancia lenne már itt, kéremszépen?!
Lehetseges,de velemenyem, szerint, lehet hogy mivel epites,topicot is,nem csak postot,is,persze remelem,es hogy nem csak magam szorakoztatasara,a kerdojelek is e jelentessel,hanem sikerul hogy erdekeljen es erdekes legyen mindenkinek,es remelem segitsegeteket is,es velemenyetek is,e bringa epites folyaman is ...
Hát akkor írhatnál néhány mondatot, hogyan is indult e építés.
Mi alapján döntöttél pont e mellett a váz mellet? Belefutottál valami kihagyhatatlan akcióba? Mik voltak a választási szempontok? Miért merev villa? Előtte már volt full-telós bringád és visszatértél a merevhez? Milyen terepeken, milyen stílusban szeretsz tekerni?.... Nem vallatás, ami eszedbe jut és szívesen elmondod nekünk.
8 D A lista nem naprakész és elavult akár maga a bikkmakk fórum 8 P
Ez igaz. Szerencse, hogy te pedig full trendi.
Jaja,a villát én is néztem. Meg azt is, hogy vajon hova fog kelleni fogaskerék?
Ejj, de gonosz.
Azonban, kétségkívül van egyfajta rongyrázó mellékíze ennek a topiknyitásnak, gondolom ez az alapja a csipkelődésnek. Nekem sokkal-sokkal szimpatikusabb volt Mars fórumtárs szerényebb hozzáállása a napokban, megkérdezte, mit látna, és milyen formában szívesebben a fórumközösség. Endre biztos nem olvasta a singlespeed topikot, hogy példát vegyen róla.
Pedig tényleg kevésen múlik, valóban csak a tálaláson, érdemes a két beszerzés utáni reakciókat elolvasni. Talán egyik leendő tulaj sem veszi zokon, hogy így egy kalap alá veszem a készülő, egyedi gépeiket. Hasonló gondolkodású, ugyanannak a hóbortnak megszállottai vannak itt a fórumon, mindannyian jószívvel és őszintén örülünk, ha valami szépet láthatunk, és szó nincs egymás zsebében turkálásról.
A topikon én is lamentáltam a sajátom esetében, aztán végül (még) nem nyitottam meg. (De már csak napok kérdése, vannak előrelépések )
Ettől függetlenül nekem mindegy hol lehet követni a Yeti épülését, de az biztos, hogy az utolsó csavarig érdekel, úgyhogy rendszeres olvasó leszek.
Hogyhogy merev villával épül majd? Ez 130mm-es teló magasságú villa? Mire, és hol használod majd a merev villás összeállításban?
Lehetseges,de velemenyem, szerint, lehet hogy mivel epites,topicot is,nem csak postot,is,persze remelem,es hogy nem csak magam szorakoztatasara,a kerdojelek is e jelentessel,hanem sikerul hogy erdekeljen es erdekes legyen mindenkinek,es remelem segitsegeteket is,es velemenyetek is,e bringa epites folyaman is ...
jó lesz biztosan, de a márkatopicok között van egy másfél oldalt megért yeti topic, amibe 7,5 éve nem írt senki, ott talán jobb helye lenne (lett volna).
illetve ezt nem értem:
¿ ?
Kisherceg módosította - 2020. november 16. - 20:11
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
ALKATRÉSZ LISTA
Váz Yeti Arc 2020 Medium Black !
Villa Enve Mountain 2020 Boost Black !
Kormány Csapágy Cane Creek SlamSet ?
Kormányszár Enve M6 65mm 0fok ?
Kormány Enve M5 760mm 9fok ?
Markolat Ergon GE1 Evo Yeti SE !