…
…
A Yeti váz felsőcsöve sokkal jobban ejtett az átlagnál, bőven a kerék felső vonala alá érkezik a nyeregcsőhöz. Ezért is látszik kisebbnek az egész bringa.
Megnézve a szlovák bolt (stock) termékfotóját, lehet ám, hogy Endre bicaja sem kicsi, csak a(z ideálisnál rövidebb) villa (és a fekete szín) miatt tűnik kicsinek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Megy bizony , németektől is lehet így rendelni (állítólag ), Sőt, bringaboltot is láttam aki onnan rendelt.
A bringabolt az egyetlen védhető verzió, hisz árut vesz, melyet továbbértékesít, teljesen okés.
Az összes többi verzió übergáz, mikor azt sugallják a honlapjukon, hogy megkapod nettón, ha hozod az akárki uniós adószámát.
Megy bizony , németektől is lehet így rendelni (állítólag ), Sőt, bringaboltot is láttam aki onnan rendelt.
Edited by marton, 2024. February 21. - 17:50.
Ez a te bringád és ízlés dolgában nincs vita de szerintem "egy YETI" bringa mindenképpen az eredeti türkiz színű, hiszen a kezdetektől ezzel különböztették meg magukat a többi cégtől. Értem én a full fekete koncepciót is de....szóval de.
Mint itt a szlovák bolt fotóján: https://www.mtbiker...._campaign=bazar
(azért beszarok már hogy Szlovákiában simán forgalmazzák a Yeti-t, van is raktáron...)
Hihetetlen, hogy ez az "uniós adószámmal olcsóbban adjuk" duma még most is megy.
Ez a te bringád és ízlés dolgában nincs vita de szerintem "egy YETI" bringa mindenképpen az eredeti türkiz színű, hiszen a kezdetektől ezzel különböztették meg magukat a többi cégtől. Értem én a full fekete koncepciót is de....szóval de.
Mint itt a szlovák bolt fotóján: https://www.mtbiker...._campaign=bazar
(azért beszarok már hogy Szlovákiában simán forgalmazzák a Yeti-t, van is raktáron...)
Köszönöm, Sala : ) Csak, nem professzionális véleményem, de a fotó torzít,
és hát, persze hogy, nem egyszerű fényképezni, hisz mégis csak, egy, Yeti ( :
szép épités, de szakmai szemmel vagy kicsi a váz, vagy irtózat hosszú a lábad
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Blanka bringája marad feketén szivárványos : ) csak utóbb lemarad a túl oldal ( :
: ) Blanka újra új bringáján még akad szivárvány is de már több a fekete ( :
…
Én már májusban megtértem de tudjuk, minden jónál van jobb. Egyszer még lehet, mert "never say never".
Amíg 1400-1500€ körül volt a váz, még el is gondolkoztam róla, hogy azzal dobok össze egy bringát, mert egy karbon hard-trail bringára vágytam és olyan nem sok van a piacon. De aztán felvitték 2200€ körüli összegre a vázat...Háááát......(jó, most télen kicsit lejjebb ment.)
Meg van bringaként is 6000€ felett.... ..kissé arcpirító az összeg.
Szóval én inkább a váz árához kicsit hozzá raktam és 2600ért vettem egy karbon hard-trail bringát. Ok, nem Yeti van ráírva de ez fájjon nekem (nem fog ) , néhány grammal nehezebb is mint a 6000€-s de én így is egy boldog ember lettem.
Szóval ennyiért szerintem már nagyon nem jó vétel semmi ettől a cégtől. A kult-faktort megértem, azt is meg kell fizetni - annak, akinek ez megér annyit. De úgy látom még a németeknél sem lehet annyira fontos ez, mert akkor nem kéne folyamatosan süllyeszteni az árát.
De akinek tetszik hát vegye és tekerje boldogan!