Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1319 hozzászólás a témában

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
ès olyat nem lehet csinálni, hogy miközben üldözöd a tolvajt, megcsúszol, és az öklöd véletlenül beveri az orrát?
Ha a rendööröknek lehet hasonló balesetük, akkor szerintem az állampolgárnak is, vagy nem? :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem látszik jól a link.

azt aláírom hogy ha valki lenyulja a géped és esetleg elkapd,félholtra vered,akkor abbol te roszabul jösz ki.Sajna a jogrendszer igy mûködik.

Az is igaz,hogy tényleg lekennék egy párat annak aki megpróbálné elvinni a gépem.
Bár lehet nem egy forgalmas részen,hanem követném egy darabig,aztán egy kevésbe forgalmas részen egy snittet elõadnék a kill bill akárhánybol.

érdemes városban egy "értéktelen"kisbiciklivel közlekedni,ami kevésbe feltûnõ,így a lopás esélye is kissebb.

jah:Galus,nagyon-nagyon hasonlítasz Rob Hallfordra a Judas Priestböl :)
egy börruhás fotot küldhetnél, azt majd azt mondom hogy a képen Õ van :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Mi? Elõbb egy elõnézet és utána elküld?!? Ha jól értem . . .

Nem, nem kell az elõnézet, csak a sima szövegládában nem lesz aktív. Vagy az elküldött lesz aktív, vagy az elõnézetben. Az elõnézetben ki lehet próbálni, bár itt lehet javítani is, én megszokásból elõnézegetek. :)

Ha meg szöveget akarsz linkelni, nem url-t, akkor használd ezt az ikont: Feltöltött kép

Ha meg ezt már tudtad, akkor bocs. :D

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Mi? Elõbb egy elõnézet és utána elküld?!? Ha jól értem . . .

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

ez nem rakja be a hivatkozást direktbe??? De gagyi! MIt kell hozzá csinálnyi??

De berakja, csak az elõnézeti ablakban válik aktívvá.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
ez nem rakja be a hivatkozást direktbe??? De gagyi! MIt kell hozzá csinálnyi??

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Egyébként itt van a városi bringám, amit azért egy bika lakattal lezárok. Ha mégis elvinnék, nem olyan vészes a kár. Elvenni meg próbálja meg akárki!

http://img.tar.hu/do...e2/15573784.jpg

http://img.tar.hu/do...e2/15573783.jpg

Jó bácsi a Galuska bácsi, de ha megharagszik!!!!!:mad:

Mellesleg hamarosan beszerzem önvédelmi gázlõfegyveremet, amit engedéllyel lehet majd hordani is, na akkor próbálkozzan bárki!!!

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Nemhiszem el, hogy ilyenkor nem jön a vörös köd...
Én ha utolérnék egy ilyet, nem nézném mekkora, vagy hogy hányan vannak ott, csak azt, hogy mozog-e még.
szerintem ez jellemzõ a többségünkre.

márpedig, ha tárgyaláson volt, túlélte, jól érzem?

Sztem nem volt verekedés, hiszen akkor nyilván alõálltak volna ezzel is . . . A végén mint sértettek!!!!! :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azért mert valamit csendes magányodban nem hallassz...
lopás van, folyamatosan tûnnek el a bringák..
mondjuk leszedésrõl én se hallottam még...
(engem csak egyszer akartak, de kiröhögtem õket, beszélgettem az anyjukról egy kicsit, és eldöcögtem onnan.)
a bõrszín sejthetõ

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

A jövõ kerékpáros nemzedékének legalább nyolc szeme lesz. Körbe a fején, hogy mindenre oda tudjon figyelni.
Azokra, akik nem adják meg az elsõbbséget, a bringaúton kóborló gyalogokra, a csoportosan közlekedõ garázdákra, meg még lehetne sorolni.

"Vizipok, csodapok."
P E R I L L U S T R I S

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Ez bárhol, és bárkivel megtörténhet...
Nappal is és éjjel is, és ezeknek teljesen mindegy, hogy 10 ezer Ft-os vagy 300 ezer Ft-os gépet lopnak el...

Azert kerdeztem, mert mostanaban nem hallottam ilyen esetekrol.
P E R I L L U S T R I S

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
"Szerintem a bicajtolvajoknak lassan kellene kitépni a lábaikat,aztán a véres testrésszel azok verjék õket,akiktõl ellopták a bicajokat.Azok,akiktõl nem loptak még bicajt,talán túl szigorúnak vélik az ítéletet.
Azoknak,akiktõl már vittek el gépet,az ítélet nem elég fájdalmas.
Nincs bocsánat a bicajtolvajok számára."
Idézet a Mountain Bike Action-Hungary 1994 szeptemberi számának 5.oldaláról.
A cikk írója,mibõl ezt idéztem: DAVID ERICKSON
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

és aki ilyenek közé bekerékpározik, az...
figyelni kell esetleg mindenre...
nemcsak az autók meg a gyalogosok miatt...
ésszel él az ember

A jövõ kerékpáros nemzedékének legalább nyolc szeme lesz. Körbe a fején, hogy mindenre oda tudjon figyelni.
Azokra, akik nem adják meg az elsõbbséget, a bringaúton kóborló gyalogokra, a csoportosan közlekedõ garázdákra, meg még lehetne sorolni.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Szerintem ha többen vannak, akkor az is mindegy! Mert ezek csak csapatban nagylegények, de akkor nagyon...

Persze, de a kisebbet biztos hogy elõbb szedik le.Azért általában õk is tudják hol a határ.Mobilomra már próbáltak pályázni(nem is volt nálam), miközben ott hevert elõttem a 150ezres canga.Azt meg sem próbálták elvinni.Érezték valszeg hogy arra már tényleg harapnék.
Ja, és sztem azért látszott rajta hogy nem tesco.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és aki ilyenek közé bekerékpározik, az...
figyelni kell esetleg mindenre...
nemcsak az autók meg a gyalogosok miatt...
ésszel él az ember

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Az nem mind1, hogy mekkora ember ül a gépen. ;)

Szerintem ha többen vannak, akkor az is mindegy! Mert ezek csak csapatban nagylegények, de akkor nagyon...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Az nem mind1, hogy mekkora ember ül a gépen. ;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Erdekelne, hol tortentek ezek, valamint milyen bringak voltak, csak viszonyitaskeppen.

Ez bárhol, és bárkivel megtörténhet...
Nappal is és éjjel is, és ezeknek teljesen mindegy, hogy 10 ezer Ft-os vagy 300 ezer Ft-os gépet lopnak el...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Nemrosz kis topic! Külön bringarablásos nincs? Mert itt csak arrol hallok, hogy letettéka bolt elé aztán következö kép, amikor a piritott magyar ahátárakapja és rohan.( aki leteszi a bringáját csak ugy, és elviszik az magára vessen) Az utolsó fél évben 3 haveromat SZEDTEK LE a bringájáról, pedig nem egy gettonegyedbe lakok....

Erdekelne, hol tortentek ezek, valamint milyen bringak voltak, csak viszonyitaskeppen.

Koszi
P E R I L L U S T R I S

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha a sajat bringadrol szeded le, meg fogod tudni utni. Hidd el. Nem is egyszer :-)

én nem tudom, meg tudnék e ütni egy embert.....
nem erõ miatt, hanem elvi kérdés....

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak