Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Posted 2005. September 10. - 13:45
Ha a rendööröknek lehet hasonló balesetük, akkor szerintem az állampolgárnak is, vagy nem?
Posted 2005. September 10. - 13:31
azt aláírom hogy ha valki lenyulja a géped és esetleg elkapd,félholtra vered,akkor abbol te roszabul jösz ki.Sajna a jogrendszer igy mûködik.
Az is igaz,hogy tényleg lekennék egy párat annak aki megpróbálné elvinni a gépem.
Bár lehet nem egy forgalmas részen,hanem követném egy darabig,aztán egy kevésbe forgalmas részen egy snittet elõadnék a kill bill akárhánybol.
érdemes városban egy "értéktelen"kisbiciklivel közlekedni,ami kevésbe feltûnõ,így a lopás esélye is kissebb.
jah:Galus,nagyon-nagyon hasonlítasz Rob Hallfordra a Judas Priestböl
egy börruhás fotot küldhetnél, azt majd azt mondom hogy a képen Õ van
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. September 09. - 22:37
Mi? Elõbb egy elõnézet és utána elküld?!? Ha jól értem . . .
Nem, nem kell az elõnézet, csak a sima szövegládában nem lesz aktív. Vagy az elküldött lesz aktív, vagy az elõnézetben. Az elõnézetben ki lehet próbálni, bár itt lehet javítani is, én megszokásból elõnézegetek.
Ha meg szöveget akarsz linkelni, nem url-t, akkor használd ezt az ikont:
Ha meg ezt már tudtad, akkor bocs.
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 09. - 22:31
Posted 2005. September 09. - 22:16
De berakja, csak az elõnézeti ablakban válik aktívvá.ez nem rakja be a hivatkozást direktbe??? De gagyi! MIt kell hozzá csinálnyi??
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 09. - 21:44
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 09. - 21:43
http://img.tar.hu/do...e2/15573784.jpg
http://img.tar.hu/do...e2/15573783.jpg
Jó bácsi a Galuska bácsi, de ha megharagszik!!!!!:mad:
Mellesleg hamarosan beszerzem önvédelmi gázlõfegyveremet, amit engedéllyel lehet majd hordani is, na akkor próbálkozzan bárki!!!
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 09. - 21:35
Nemhiszem el, hogy ilyenkor nem jön a vörös köd...
Én ha utolérnék egy ilyet, nem nézném mekkora, vagy hogy hányan vannak ott, csak azt, hogy mozog-e még.
szerintem ez jellemzõ a többségünkre.
márpedig, ha tárgyaláson volt, túlélte, jól érzem?
Sztem nem volt verekedés, hiszen akkor nyilván alõálltak volna ezzel is . . . A végén mint sértettek!!!!!
Posted 2005. September 09. - 18:00
lopás van, folyamatosan tûnnek el a bringák..
mondjuk leszedésrõl én se hallottam még...
(engem csak egyszer akartak, de kiröhögtem õket, beszélgettem az anyjukról egy kicsit, és eldöcögtem onnan.)
a bõrszín sejthetõ
Posted 2005. September 09. - 16:23
A jövõ kerékpáros nemzedékének legalább nyolc szeme lesz. Körbe a fején, hogy mindenre oda tudjon figyelni.
Azokra, akik nem adják meg az elsõbbséget, a bringaúton kóborló gyalogokra, a csoportosan közlekedõ garázdákra, meg még lehetne sorolni.
"Vizipok, csodapok."
Posted 2005. September 09. - 16:22
Ez bárhol, és bárkivel megtörténhet...
Nappal is és éjjel is, és ezeknek teljesen mindegy, hogy 10 ezer Ft-os vagy 300 ezer Ft-os gépet lopnak el...
Azert kerdeztem, mert mostanaban nem hallottam ilyen esetekrol.
Posted 2005. September 09. - 15:52
Azoknak,akiktõl már vittek el gépet,az ítélet nem elég fájdalmas.
Nincs bocsánat a bicajtolvajok számára."
Idézet a Mountain Bike Action-Hungary 1994 szeptemberi számának 5.oldaláról.
A cikk írója,mibõl ezt idéztem: DAVID ERICKSON
Üdv:Ralph
Posted 2005. September 09. - 14:24
és aki ilyenek közé bekerékpározik, az...
figyelni kell esetleg mindenre...
nemcsak az autók meg a gyalogosok miatt...
ésszel él az ember
A jövõ kerékpáros nemzedékének legalább nyolc szeme lesz. Körbe a fején, hogy mindenre oda tudjon figyelni.
Azokra, akik nem adják meg az elsõbbséget, a bringaúton kóborló gyalogokra, a csoportosan közlekedõ garázdákra, meg még lehetne sorolni.
Posted 2005. September 09. - 14:16
Szerintem ha többen vannak, akkor az is mindegy! Mert ezek csak csapatban nagylegények, de akkor nagyon...
Persze, de a kisebbet biztos hogy elõbb szedik le.Azért általában õk is tudják hol a határ.Mobilomra már próbáltak pályázni(nem is volt nálam), miközben ott hevert elõttem a 150ezres canga.Azt meg sem próbálták elvinni.Érezték valszeg hogy arra már tényleg harapnék.
Ja, és sztem azért látszott rajta hogy nem tesco.
Posted 2005. September 09. - 13:48
figyelni kell esetleg mindenre...
nemcsak az autók meg a gyalogosok miatt...
ésszel él az ember
Posted 2005. September 09. - 13:43
Az nem mind1, hogy mekkora ember ül a gépen.
Szerintem ha többen vannak, akkor az is mindegy! Mert ezek csak csapatban nagylegények, de akkor nagyon...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2005. September 09. - 13:28
Posted 2005. September 09. - 12:46
Erdekelne, hol tortentek ezek, valamint milyen bringak voltak, csak viszonyitaskeppen.
Ez bárhol, és bárkivel megtörténhet...
Nappal is és éjjel is, és ezeknek teljesen mindegy, hogy 10 ezer Ft-os vagy 300 ezer Ft-os gépet lopnak el...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2005. September 09. - 12:18
Nemrosz kis topic! Külön bringarablásos nincs? Mert itt csak arrol hallok, hogy letettéka bolt elé aztán következö kép, amikor a piritott magyar ahátárakapja és rohan.( aki leteszi a bringáját csak ugy, és elviszik az magára vessen) Az utolsó fél évben 3 haveromat SZEDTEK LE a bringájáról, pedig nem egy gettonegyedbe lakok....
Erdekelne, hol tortentek ezek, valamint milyen bringak voltak, csak viszonyitaskeppen.
Koszi
Posted 2005. September 09. - 10:02
én nem tudom, meg tudnék e ütni egy embert.....
nem erõ miatt, hanem elvi kérdés....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak