Esetleg Abus Bordo ? Könnyebb jóval, jól kezelhetõ, kisebb helyen viheted. Én is láncost akartam de a boltban fogdosva õket a Bordo-t választottam.
Könnyebb??? Az enyém 1,7 kg.
Esetleg Abus Bordo ? Könnyebb jóval, jól kezelhetõ, kisebb helyen viheted. Én is láncost akartam de a boltban fogdosva õket a Bordo-t választottam.
Ride everywhere.
.
NE ÍGY! NE ÍGY!
ezért kérdeztem, hogy melyik az, amivel értelmesen le lehet kötni egy MTB-ot mondjuk egy jelzõtáblához vagy bringatárolóba.
de ha nem tudod lekötni vele, akkor nem sokat ér
Krpytonite U-lakat vételét tervezem, de nem tudom, melyik méret lenne a megfelelõ. (1 MTB-om van és egy városi SS-em, MTB vázra építve)...akinek már van tapasztalata, az kisegítene, hogy:
Evolution 4 (10,2 cm x 22,9 cm),
Evolution 4 LS (10,2 cm x 29,2 cm)
Evolution Mini (8,3 cm x 14 cm)
Evolution Mini LS (8,3 cm x 24,1 cm),
közül melyik lenne a nyerõ?
Én arra gondolta, hogy valaki beragasztózza a zárat. Hallottam már én is ilyet, de azért nem ez a jellemzõ, meg csinálták már kapukulcsal is, de akár autóval is megtehetõ. Ezen kár parázni.
Haverhoz mentem a bringámmal a belvárosba, gipszkarton lapokat kellett hordani. Felcsöngetek, még nem ért haza, én értem oda elõbb. A szállítók bármelyik percben jöhettek. A bringát a kapunak döntöttem és kimentem az úttestig (5-6m) és néztem, jön-e már a teherautó. Odalép egy cigógyerek és megkérdi, merre van itt a trolimegálló. (15mp telt el a bringától való ellépéstõl) Mondom, nem tudom és visszanézek a bringámra - amin már ült rajta egy másik cigó és próbált ellépni vele. Csak az spd-rõl lecsúszó cipõje mentett meg, nem tudott vele haladni.azért ennyire ne legyél paranoid....
Sajnos muszáj.
offtopic, de... amikor a Margitszigeten tõlem 10m-re áll a rendõrjárõr, kis szöszi szépfiú meg nyugodtan próbál turkálni a derekamon lógó övtáskában... vagy amikor aluljáróból felfelé menet látom, hogy az elõttem fél méterre sétáló párom táskájába egy idegen kéz próbál benyúlni... Ilyen körülmények közt kénytelen vagyok "paranoiásnak" lenni.
(ezek sok éves esetek, de azóta csak romlott a közbiztonság)
azért ennyire ne legyél paranoid....
Na ez az... mondjuk én nem sörfesztiválra járok, de amikor hosszabb túrára indulok, folyton azon nyûglõdök, hogy enni-innivalót hogyan tudnám pótolni. És hát az enyém se vótt óccó... Most kezdtem el gondolkodni rajta, hogy mégiscsak beszerzek egy lakatot, tán arra az 5-10 percre, amíg egy boltba bemegyek, elég lesz. Akkor már csak azon kell aggódni, nehogy valami vicces kedvû kretén tönkretegye rajta a zárat.
Osztom itt az észt ezerrel de a sörfesztiválra az sok százezres montimmal megyek. Sajnos csak 1 bringám van, nincs helyem városi csatabringára.:-(( De legalább egy drága Abus-t vettem neki.