holnap vki? van egy új (kölcsön) csoda a bicó elejébe . jujujjjj..érdekesss. ki kell próbálni
meg amúgy is régen láttam a dombunkat. :-p
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. szeptember 03. - 21:34
Írta 2005. szeptember 03. - 11:18
nem, vmi konát fotóznak lcs-vel a zújságba
a lényeg hogy jó kis muzsikát kapok Jétõl;)
a lényeg hogy jó kis muzsikát kapok Jétõl;)
Autist Team:)
Írta 2005. szeptember 03. - 11:16
Írta 2005. szeptember 03. - 11:13
14:40 lánchíd az jó?
próbálok nem késni, nehogy Jé mesterék otthagyjanak:D
holnapot meg megdumáljuk
próbálok nem késni, nehogy Jé mesterék otthagyjanak:D
holnapot meg megdumáljuk
Írta 2005. szeptember 03. - 11:11
jaú, akkor 15:00 hévvel jössz? mert akkor lehetne egy 144X lánchíd is
holnap is jó, ugyis rég voltam
holnap is jó, ugyis rég voltam
Írta 2005. szeptember 03. - 11:06
málna: 15:00 fogas, de én ma egy kör és jövök is haza, családi program...:-/
holnap megyek sokat ha minden igaz
holnap megyek sokat ha minden igaz
Írta 2005. szeptember 03. - 09:19
pontosan:-)
mostanában énis csak oltom a népet, sok idiótát.
ha már 8 biciklinél többet kell nekik berakni, az túl komplex feladat nekik és belezavarodnak....
lol.
mostanában énis csak oltom a népet, sok idiótát.
ha már 8 biciklinél többet kell nekik berakni, az túl komplex feladat nekik és belezavarodnak....
lol.
Írta 2005. szeptember 03. - 00:31
Acsi! En abban egeszen biztos voltam, hogy ehhez kell ero. S mikor tegnap lezugtam cecos modra a HHH-n, akkor a lefele utan is ereztem minden porcikam.
Szal felreertes ne essek, nem rolatok beszeltem, akiknek ez sport es azert csinaljatok mert ezt szeretitek. Hanem a sok kis - inkabb nem hasznalok jelzot - akik lejonnek ahogy de fel nem is brinanak menni. Az mas, hogy Ti nem akartok, mert nektek a DH jott be. Szoval erted :-) Amugy ma megemeltem Sala bicojat es asszem elismeresem minden dehasnak akik teker ezekkel a varosban :-)
Ovodat meg rendezni, errol van szo :-) Amugy eccer sztem felmegyek mar veletek. Csak ugy nezelodni.
Szal felreertes ne essek, nem rolatok beszeltem, akiknek ez sport es azert csinaljatok mert ezt szeretitek. Hanem a sok kis - inkabb nem hasznalok jelzot - akik lejonnek ahogy de fel nem is brinanak menni. Az mas, hogy Ti nem akartok, mert nektek a DH jott be. Szoval erted :-) Amugy ma megemeltem Sala bicojat es asszem elismeresem minden dehasnak akik teker ezekkel a varosban :-)
Ovodat meg rendezni, errol van szo :-) Amugy eccer sztem felmegyek mar veletek. Csak ugy nezelodni.
al: aranyos de ugye nem baj, ha nem megyek cécózni? hidd el, ehhez is kell erõ, ha úgy is csinálja az ember... mondjuk janihegyen nem a lefelé izzaszt meg, hanem a felfelé 19 kgt, ami mozog 6 centit elöl hátul csak tekeréstõl, vastag gumikkal, lapos sorral, nem egyszerû feltekerni bárhová
majd cseréljünk egy körre egyszer
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 03. - 00:22
conor: jah, ma szertem kinézek, du fel. te/ti mikor jönnétek?
meg tán vasárnap is
az óvoda nem érdekel, behorpasztom a boájukat
mégvalaki?
al: aranyos de ugye nem baj, ha nem megyek cécózni? hidd el, ehhez is kell erõ, ha úgy is csinálja az ember... mondjuk janihegyen nem a lefelé izzaszt meg, hanem a felfelé 19 kgt, ami mozog 6 centit elöl hátul csak tekeréstõl, vastag gumikkal, lapos sorral, nem egyszerû feltekerni bárhová
meg tán vasárnap is
az óvoda nem érdekel, behorpasztom a boájukat
mégvalaki?
Írta 2005. szeptember 03. - 00:18
Na ezert jo cecozni. Nem kell fogas, felteker az ember magatol. Es nincs sok idiot kiccsavo :-) Mar csak azert sem, mert cecozni ero kene es kitartas. De ezeknel csak addig jut, hogy apu vegyed meg aztat a maliba, mert cep a szine es a gaborkanak (fiktiv nev) is az van, oszt a bico meg sport es akkor lecci lecci. Aztan janoska es gaborka rajonnek, hogy tekerni nemjo es mar egyutt mennek a fogasra. Es mivel mind a ketto gyok ketto agyilag, szemetelnek, padon ugralnak, mindenki bekaphassa mert ok a komoly csavok, az ellenor meg a kutyaja es akkor. Es aztan meg mar sok-sok janoska es gaborka nyomul a fogason es az emberek egyre jobban utaljak a bringasokat. Akik pedig veletlenul szeretnenek kulturaltan lejtozni egyet, azok nem tudnak, mert a sok janoska es gaborka az o eletuket is megkeseriti.
Szerintem nyugodtan vagjatok rendet a sok janoska es gaborka kozott es nem lesz para. Vagy gyertek cecozni :-)
Szerintem nyugodtan vagjatok rendet a sok janoska es gaborka kozott es nem lesz para. Vagy gyertek cecozni :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 02. - 22:29
Írta 2005. szeptember 02. - 22:20
én egy darabig nem megyek az 100. bicó is romokba. és a sok mongúzra sem vagyok kiváncsi...
Írta 2005. szeptember 02. - 22:07
ma is állatkert volt, ellenõrökkel dúsítva..
itt a suli, itt a Zidiótaság, na lol
amúgy nemtom mi a morgás tárgya, legalább 20 bicót beengedtek minden fogasba....
itt a suli, itt a Zidiótaság, na lol
amúgy nemtom mi a morgás tárgya, legalább 20 bicót beengedtek minden fogasba....
Írta 2005. szeptember 02. - 18:56
böh mekkora pangás van a fórumon...
málna jössz bicózni hétvégén vmelyik nap?
málna jössz bicózni hétvégén vmelyik nap?
Írta 2005. szeptember 01. - 17:24
mit jelent a 'jump' szó?
dirt nincs
letörés van, de most eléggé vicces az is, össztelóssal megüt... (stinky9-al is, nemhogy enyémmel...)
repülõtér végén van ez az egész.
dirt nincs
letörés van, de most eléggé vicces az is, össztelóssal megüt... (stinky9-al is, nemhogy enyémmel...)
repülõtér végén van ez az egész.
Írta 2005. szeptember 01. - 17:20
Írta 2005. szeptember 01. - 17:13
ja, onnan kell tekerni kicist:-D
vissza a duna szintjére, majd újra fel....:-)
vissza a duna szintjére, majd újra fel....:-)
Írta 2005. szeptember 01. - 16:36
nemkicsit kell arrebb tekerni..nezz meg egy terkepet...
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. szeptember 01. - 16:32
HHH-en nincs valami fogas szerüség? esetleg ahhoz is a janihegy fogast kell hazsnálni, és onnan tovább tekerni kicsit?
Írta 2005. szeptember 01. - 00:28
snidling viszont jóóóóóóó [volt:-(. képek majd lesznek ...ment a hülyeség