Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. szeptember 25. - 19:15
tudnátok abban segíteni hol találok János hegy, Széchenyi hegy, stb (kb a kisvasút környéke) túratérképet, ami alapján tudnám merre érdemes menni bicajjal? ma feltekertünk oda térkép nélkül, lefele követtem a zöld keresztet, erre kb 1km terepet mentünk, többi aszfalt sírni tudtam volna
Írta 2005. szeptember 25. - 04:45
NOo megtört a jég és el fogok menni erre a qrva hegyre, dee csak azért mert elhívott a Tóth Dominik. Szóval kedden (asszem) ha láttok egy félõs arcoot akkoor az én leszek
Ride everywhere.
.
Írta 2005. szeptember 23. - 23:22
Írta 2005. szeptember 23. - 23:01
Írta 2005. szeptember 23. - 22:13
mizu a hegyen? van még sár?
ma voltam. tök jó. sár szinte nincs is, csak itt-ott 1 pocsolka. de jó a hegy...
Írta 2005. szeptember 23. - 22:12
Szio
Gyere Tokodra
Gyere Tokodra
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. szeptember 23. - 22:12
Sziasztok!
Hétvégén valaki jönne Dobogókõre? Sajnos nem tudok kivel, egyedül meg nem jó...
Szilvi
Hétvégén valaki jönne Dobogókõre? Sajnos nem tudok kivel, egyedül meg nem jó...
Szilvi
Írta 2005. szeptember 23. - 22:04
Írta 2005. szeptember 21. - 15:31
Írta 2005. szeptember 21. - 15:30
Írta 2005. szeptember 19. - 11:56
nemsok benya...
50 kilcsi, odavissza 100, ez kétszer megtéve 200, ami max 20 lityó, ami max 6 ropi.
a vonatjegy drágább......
50 kilcsi, odavissza 100, ez kétszer megtéve 200, ami max 20 lityó, ami max 6 ropi.
a vonatjegy drágább......
Írta 2005. szeptember 19. - 11:52
mimimi???
nemtom ha ingázunk, az ezer benzin, de mindenképp le kéne menni megnézni a pályát!
nemtom ha ingázunk, az ezer benzin, de mindenképp le kéne menni megnézni a pályát!
Írta 2005. szeptember 19. - 11:48
Ha adnal telszamot, akkor fel birnalak hivni, plane mivel nekem ez ingyer van es akkor meg tudnank beszelni :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 19. - 11:47
akkor zsír.
2:1:x
ez már utazgatásos törnéten
ovlasok, ha nem fog esni, takarodok be kisbicóval, és akkor elkerékpározok melóhelyed felé.
ha írsz helyet ahova menjek, vagy kimész valaminagyobb placcra, nekem az is zsír....
2:1:x
ez már utazgatásos törnéten
ovlasok, ha nem fog esni, takarodok be kisbicóval, és akkor elkerékpározok melóhelyed felé.
ha írsz helyet ahova menjek, vagy kimész valaminagyobb placcra, nekem az is zsír....
Írta 2005. szeptember 19. - 11:39
Thez
Privit olvass... Ket napra en sem megyek. Satrazas boeee.
Privit olvass... Ket napra en sem megyek. Satrazas boeee.
lol, azon a szép lépcsõõõõn:-d de legalább lefelé ledéházhatod danát.
no meg izé..
zolcsi: hétvége? szombat vasárnap ingázás megfelel? mert 1 szavazó erre van, nekem nem sok kedvem van amúgysem sátrazni(hideg van naon este) és akkor még te is mondj vmit.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 19. - 11:23
lol, azon a szép lépcsõõõõn:-d de legalább lefelé ledéházhatod danát.
no meg izé..
zolcsi: hétvége? szombat vasárnap ingázás megfelel? mert 1 szavazó erre van, nekem nem sok kedvem van amúgysem sátrazni(hideg van naon este) és akkor még te is mondj vmit.
no meg izé..
Írta 2005. szeptember 19. - 08:58
nekem meg még kurvanagy a boxxer, de majd megszokom
érdekes a kontakt a bringa és a fõd közt, semmit se érzek, tiszta vízágy:)
este képek..
most életében elöször a bringa az elõszobában lakik, nem mertem lennhagyni a mûhelyben, mer lomtalanítás van, aztán beugrik egy szinesbõrû és már viszi is a szemem fényit. émmeg utána: harapj a padkára! dirr. aztán megbasznak a zuhanyzóban. és az rossz. úgyhogy fel a szobába
érdekes a kontakt a bringa és a fõd közt, semmit se érzek, tiszta vízágy:)
este képek..
most életében elöször a bringa az elõszobában lakik, nem mertem lennhagyni a mûhelyben, mer lomtalanítás van, aztán beugrik egy szinesbõrû és már viszi is a szemem fényit. émmeg utána: harapj a padkára! dirr. aztán megbasznak a zuhanyzóban. és az rossz. úgyhogy fel a szobába
Írta 2005. szeptember 19. - 08:31
Ma már egy kicsit jobb a lábam, Gizmo azt mondja csak jeget neki, és javulni fog...asszem õ már többet ért a térdsérülésekhez, mint az orvosok:)
De egy felsõtest védõt beszerzek...bár most is a térdem fáj:D
De egy felsõtest védõt beszerzek...bár most is a térdem fáj:D
Írta 2005. szeptember 18. - 23:27
Sala: Nem értelek?Beszólsz, meghalsz.
Kalusz, bazz hiányzik már a vén aklesz.
edit:most nézem a képeket..ki az a kissrác dh team-el?:chin:
Kalusz, bazz hiányzik már a vén aklesz.
edit:most nézem a képeket..ki az a kissrác dh team-el?:chin:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. szeptember 18. - 21:45
szombaton voltam én is. a Klausz meg megint elõadta magát. bevittek vmi kutyát akinek a tulajdonosa majd mindenkit jól kirugat. kretén. vmi gyerekekkel volt. azoknál menõ arc. na ennyit róla.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...