jaja, de ha hárman leszünk akkor nem lesz nagy építkezés:-/
lelkesedéssel meg mi a baj ha meg is valósítjuk?
/részben tuti, legalábbis ha rajtam múlik.../
edit:
a rock armouring meg nagy munka, de elpusztíthatatlan, nincs az a marha aki felszedné az összeset 2 napi munkával:)
meg talán nem is zavarna senkit
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. február 25. - 21:49
Írta 2005. február 25. - 21:44
Ez fõleg az építkezésekre igaz, mert ha valami olyat építünk akkor azt azonnal lebontja a nyugdíjasklub vagy az erdészek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 25. - 21:43
azért jó így tervezgetni, mert addig is a tavaszra meg a nyárra gondolunk, nem erre a fika idõre:)
szóval tessék jönni!
(thez, Te is!)
amúgy meg természetesen ÉSSZEL kell (ezt is) csinálni, hogy ne szúrja a szemét senkinek...
edit: Dig:
én is így gondolom.
felveszem a kukásmelléényt és akkor még csak el sem csapnak a bicósok minket:)
szóval tessék jönni!
(thez, Te is!)
amúgy meg természetesen ÉSSZEL kell (ezt is) csinálni, hogy ne szúrja a szemét senkinek...
edit: Dig:
én is így gondolom.
felveszem a kukásmelléényt és akkor még csak el sem csapnak a bicósok minket:)
Autist Team:)
Írta 2005. február 25. - 21:41
Az nem túl hatékony.
Ki kell menni reggelre vinni lapátot meg fûrész esetleg valami gereblye(j?) félét..
Aztán pár óra alatt alapszinten pár pályát ki lehet takarítani utána meg lehet picit építkezni.
Ki kell menni reggelre vinni lapátot meg fûrész esetleg valami gereblye(j?) félét..
Aztán pár óra alatt alapszinten pár pályát ki lehet takarítani utána meg lehet picit építkezni.
Írta 2005. február 25. - 21:39
jó
mondjuk takarításnak az is jó, hogy ahogy megyünk látunk valamit, akkor odébbrakjuk, a levelek meg elkotródnak maguktól.
mondjuk takarításnak az is jó, hogy ahogy megyünk látunk valamit, akkor odébbrakjuk, a levelek meg elkotródnak maguktól.
Írta 2005. február 25. - 21:36
Én nem csak lelkesedek hanem meg is csinálom.
Írta 2005. február 25. - 21:34
hát tavaly is elég sok farönk meg minden szar volt a pályákon, azokat el lehetne kotorászni. mondjuk kidodó meg lefordít, ilyenek.. minden évben van ilyen lelkesedés
majd meglássuk
majd meglássuk
Írta 2005. február 25. - 21:34
Írta 2005. február 25. - 21:33
Ha gondolod lehetsz takarítónõ, de azt tudod hogy nekem a takarítónõm vette el a szûzességem?
Írta 2005. február 25. - 21:32
Írta 2005. február 25. - 21:30
De azért finoman;)
Meg kéne falevelet takarítani..
Meg kéne falevelet takarítani..
Írta 2005. február 25. - 21:28
jo de ami belog az osvenyre azt szerintem ki lehet szabdalni. meg meg is koszonnek. :-p
Írta 2005. február 25. - 21:23
Nyáron is, de a növényzetet módjával..nagyon módjával.
Viszont az annyira vicces volt hogy mikor sípályt mentem melegítésnek akkor mindig tele volt szóra fákkal..
Mindent elraktam jó messzíre de másnapra ottvoltak:D
Milyen fura;)
Viszont az annyira vicces volt hogy mikor sípályt mentem melegítésnek akkor mindig tele volt szóra fákkal..
Mindent elraktam jó messzíre de másnapra ottvoltak:D
Milyen fura;)
Írta 2005. február 25. - 21:22
jaa. hat igen.
vagy nem kipucolni onnan hanem valami kis frappans kidobot csinalni beloluk
edit:
jaj a libego na ott mindig belognak azok a szarok. a fejed az teljesen belemegy, es nem latni semmit. mint egy alagut ami melkasig ér. :-(
na ott kell pusztítani.
vagy nem kipucolni onnan hanem valami kis frappans kidobot csinalni beloluk
edit:
jaj a libego na ott mindig belognak azok a szarok. a fejed az teljesen belemegy, es nem latni semmit. mint egy alagut ami melkasig ér. :-(
na ott kell pusztítani.
Írta 2005. február 25. - 21:21
pl a bendergábor?:-)
full tuskó:-D
majd nyáron kell kitakarítani a libegõ 2 alatt a sövénynövények között.
full tuskó:-D
majd nyáron kell kitakarítani a libegõ 2 alatt a sövénynövények között.
Írta 2005. február 25. - 21:20
Egy csómó részen ki vannak dõlve a fák, pl a kilátónál az a buzi farönk ami mindig megvág még ottvan csak picit kintebb lett helyezve..
ilyenekre gondolok elsõsorban.
ilyenekre gondolok elsõsorban.
Írta 2005. február 25. - 21:18
diggelni? :-)
hát. nemtom mit lehet takarítani...majd ha osszeallsz akkor meglessuk a dolgokat. de sztem nincs sok piszok a palyakon.
mondjuk desszert televan nagy tuskókkal
hát. nemtom mit lehet takarítani...majd ha osszeallsz akkor meglessuk a dolgokat. de sztem nincs sok piszok a palyakon.
mondjuk desszert televan nagy tuskókkal
Írta 2005. február 25. - 21:16
Én kimegyek ásni conorral és valami csinálunk ha mást nem akkor takarítunk egyet.
a nyugdíjsaklub meg nem fogja észrevenni mert természetes akadálnyak fog tûnni minden.
a nyugdíjsaklub meg nem fogja észrevenni mert természetes akadálnyak fog tûnni minden.
Írta 2005. február 25. - 21:15
rekettyésbe lehetne . vagy nemtom mi a másik neve. az a kanyargós a GT felé jobbra kozelebb. és a katlan also reszebe visz ki.
na oda lehetne kis fordulokat. de ugyse lesz belole semi :-))
na oda lehetne kis fordulokat. de ugyse lesz belole semi :-))
Írta 2005. február 25. - 21:15
utána meg csak lerombolná a "védjük a hegyet a köcsög kerékpáros vadállatoktól" nyugdíjasklub.
hát:\
hát:\