Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. november 12. - 17:53
persze, én úgy hoztam el zegrõl az univegát:D
nyíregy???
ménem posta?
nyíregy???
ménem posta?
Írta 2005. november 12. - 17:52
mer megyek hajnalban nyíregyre. és az g*ci messze van:(
IC-n lehet vinni bicóvázat?
IC-n lehet vinni bicóvázat?
Írta 2005. november 12. - 17:50
Írta 2005. november 12. - 17:47
Na milyen volt ma a hegy kisfiam, a szépséges vázaddal?
az észmentes nõnemû...
Írta 2005. november 12. - 17:43
Írta 2005. november 12. - 17:41
Ez most milyen keringõre felhívás? Mert bicózni oké de harmadiknak anya mellé nem szívesen szállnék be
Akkor holnap ébredés után Fogasnál?
Akkor holnap ébredés után Fogasnál?
az észmentes nõnemû...
Írta 2005. november 12. - 17:25
A két pedál összehasonlítása kapcsán, te kis kötöszke És te kitolod magad hüvi idõben? Mert te nem tudsz fázni, nem?
Én melegben is kitolom magam amikor izzadok és hidegben is amikor fázom és izzadok;)
Szal szoktam fázni, csak szex közben nem, szal ha gondolod:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. november 12. - 17:23
A két pedál összehasonlítása kapcsán, te kis kötöszke És te kitolod magad hüvi idõben? Mert te nem tudsz fázni, nem?
az észmentes nõnemû...
Írta 2005. november 12. - 17:18
Nem negatívum, mert nem a pedál kopik.
Fél évente 3000 forint nem nagy érvágás.
Fél évente 3000 forint nem nagy érvágás.
Írta 2005. november 12. - 17:17
Holnap én is tuti kinézek, végre nincs meleg
Adam! 1 féle pedálrendszerre tessék rászokni, olyan nincs, h versenyen ilyen, gyakorlásnál meg amolyan... pláne, ha ennyire különbözõek. Választhatsz 15 ás 20 fokos oldás között. Negatívum a Shimanohoz képest, h hamarabb elkopik a dokkoló rész. Mind1 melyiket veszed szerintem. Mind1ik jó (ha mondjuk 636-osról van szó).
Adam! 1 féle pedálrendszerre tessék rászokni, olyan nincs, h versenyen ilyen, gyakorlásnál meg amolyan... pláne, ha ennyire különbözõek. Választhatsz 15 ás 20 fokos oldás között. Negatívum a Shimanohoz képest, h hamarabb elkopik a dokkoló rész. Mind1 melyiket veszed szerintem. Mind1ik jó (ha mondjuk 636-osról van szó).
az észmentes nõnemû...
Írta 2005. november 12. - 14:52
jejeje vasárnap énis.
csicskák már nem rajzanak. otthon játszanak a számítógéppel, meg anyu sem engedi õket ebbe a hidegbe -múltkor hallottam egy ilyen beszélgetést. gyalázatos volt.
csicskák már nem rajzanak. otthon játszanak a számítógéppel, meg anyu sem engedi õket ebbe a hidegbe -múltkor hallottam egy ilyen beszélgetést. gyalázatos volt.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Írta 2005. november 11. - 13:34
Arra ügyelj hogy Mallet-et vegyél;)
Én azt vettem elsõre és nem bántam meg!Azonnal bent vagy, ha kell kint vagy!
A rugóerõ állítás nem kell, itt is lehet valamennyit állítani, azt hogy melyik pedál oldjon könnyebben(érdemes a gyakran kielépõs lábat arra tenni nekem a jobb ugye) egyébként semmi gáz sincs vele.
A srátûrése verhetetlen!
És neken nagyon tetszik a dokkolómechanika.
Én azt vettem elsõre és nem bántam meg!Azonnal bent vagy, ha kell kint vagy!
A rugóerõ állítás nem kell, itt is lehet valamennyit állítani, azt hogy melyik pedál oldjon könnyebben(érdemes a gyakran kielépõs lábat arra tenni nekem a jobb ugye) egyébként semmi gáz sincs vele.
A srátûrése verhetetlen!
És neken nagyon tetszik a dokkolómechanika.
Írta 2005. november 11. - 13:31
Úgy fest, hogy a habverõ mallet változata, de még nem tudom eldönteni, mert mindenki mást mond. Soha nem mentem még ilyen kattintós vackokkal, és õszintén megvallva, nagyon fosok. A shimanon állítható a rugóerõ, de szarabb a pedál tartása, meg a belépés.
Az az érzésem, hogy tanulni jobb lenne a shimano, versenyen meg a mallet. Mivel továbbra is tanári fizetésbõl élek, így csak egyet vehetek, és akkor már a mallet szimpibb.
Valakinek esetleg van valami jó tanácsa? Mire ügyeljek...stb.?
A cipõ az tuti 2006-os 661 lesz, ami jövõ héten kell, hogy érkezzen: végre lesz magasszárú (beépített bokavédõvel, ami elkél, mert idén már kétszer lezúztam a lábfejcsontom) stoplis változat, és szerencsére régi áron, tehát 20000 alatt.
Az az érzésem, hogy tanulni jobb lenne a shimano, versenyen meg a mallet. Mivel továbbra is tanári fizetésbõl élek, így csak egyet vehetek, és akkor már a mallet szimpibb.
Valakinek esetleg van valami jó tanácsa? Mire ügyeljek...stb.?
A cipõ az tuti 2006-os 661 lesz, ami jövõ héten kell, hogy érkezzen: végre lesz magasszárú (beépített bokavédõvel, ami elkél, mert idén már kétszer lezúztam a lábfejcsontom) stoplis változat, és szerencsére régi áron, tehát 20000 alatt.
Írta 2005. november 11. - 10:07
Vasárnap én is kinézek, úgyhogy mehetünk együtt.
Múlt hétvégén már csak elvétve volt egy-egy õr, bár sajnos a tömeg nagy volt.
Jövõ héten viszont többször kint leszek, mert ha minden jól megy meg lesz a kattintós pedál, meg a nyú cipõ hozzá és megyek esni kelni. Lehet jönni röhögni!
Milyen pedál és cipõ lesz?
Írta 2005. november 11. - 10:00
Írta 2005. november 11. - 09:59
Vasárnap én is kinézek, úgyhogy mehetünk együtt.
Jövõ héten viszont többször kint leszek, mert ha minden jól megy meg lesz a kattintós pedál, meg a nyú cipõ hozzá és megyek esni kelni. Lehet jönni röhögni!
Írta 2005. november 10. - 16:41
á, rohadt suli. mire vége meg mire kiérnék, illetve fel a hegyre már sötét van :-/.
No de majd vasárnap ....
bepunnyadok
No de majd vasárnap ....
bepunnyadok
Írta 2005. november 10. - 13:31
Írta 2005. november 09. - 18:27
nem kizárt:)
ha péntekre kész a tengely, akkor feldobok egy slicket, meg elõre egy vféket a boxxerre, és mehetünk:D
komolyra fordítva a szót: nemtom még...
ha pénteken eladom az avidot akkor nemhiszem
nem akarok meghalni egy szál hátsófékkel, 2.0-ás slickkel:-)
ha péntekre kész a tengely, akkor feldobok egy slicket, meg elõre egy vféket a boxxerre, és mehetünk:D
komolyra fordítva a szót: nemtom még...
ha pénteken eladom az avidot akkor nemhiszem
nem akarok meghalni egy szál hátsófékkel, 2.0-ás slickkel:-)
Autist Team:)
Írta 2005. november 09. - 18:21
Vasárnap valaki hegyre? Ugye már nincs olyan sok gnóm. Bizt.õrök még bírják a hideget?