dig: és másként hogy jutsz fel a hegy tetejére? akkor menj busszal. egyébként is "ég a zsír..." és nincsenek mikrofonfejûek meg turisták arrafelé
Zsírégetõ Update trorna Endy-vel:D
Majd megnézzük de csak akkor ha van 10 méteres letörés.
dig: és másként hogy jutsz fel a hegy tetejére? akkor menj busszal. egyébként is "ég a zsír..." és nincsenek mikrofonfejûek meg turisták arrafelé
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Az utolsó részre van B verzióm ! Nem kell bevenni az éles jobbkanyart hanem tovább egyenesen és egy kellemes, gyors gurulással len is vagyunk, nem kell újra felfelézni !
jaja sõt arrafelé egy lájtos 1,5 órás tolás után le lehet zúzni a HHH-ról is csak ugye sokkal izgalmasabb várni a fogasra.Az utolsó részre van B verzióm ! Nem kell bevenni az éles jobbkanyart hanem tovább egyenesen és egy kellemes, gyors gurulással len is vagyunk, nem kell újra felfelézni !
Nem figyeltem:D
Csak úgy mentem..jó az a pálya.Csak a tologatósdi nagyon szar..
A második része meg már túlzottan nem motivál úgyhogy szerintem a beton-ra kiérve(ahol a büfé van) én le fogok ezetúl lépni jobbra, akkor a oda lyukadunk ki ahol budagyöngye van.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
vicces volt ahogy ott álltak páran közülünk kirepülök az útra és még a levegõben kiabál valaki hogy autó.
Nem ért el ha jött;)
Mer' egy állat vagyok !
véleményt cseréltetek hétvégén? bementél a tiéddel és kijöttél az övével?sajnos hatalomváltás volt:D
legkozelebb az lesz. de ha tobben vagyunk ok, de igy nem voltam eleg meresz. :-/