És ha ez megvolt akkor jöhet a Sziklakert (ez kimaradt szombaton, mert rossz felé fordultunk azért voltunk páran meglepve, hogy jéé hova értünk le ??) ami aztán full szikla, út nincs is, kövek tetején rázódunk !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
vidéjken nem van ilyent mi he?Nem tudom, de nagyon fasza!!!
:D:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Aktuális civil
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az iiigen.
Azt remélem tudjátok, hogy ha felköltözök akkor nektek annyi
Rendszeres bicózások, vidámság és szeretet
fuck me, i'm famous!
Hogy sikerült?
fuck me, i'm famous!
Defektet nem kapott senik. Csak kb 3 szor basztam oda a pedált háznyi köveknek...
Fentebb írtam hogy miért.Nem a meredeksége a gond szerintem hanem van pár olyan kanyar ahol szinte nem lehet elmenni rendesen akkorák a kövek(voltak õsszel) persze kimozgom csak néha szar.
Defekt stb?
fuck me, i'm famous!