Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5290 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Off: Tommmas, hova jársz Kisképzõbe?
On:
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

endroo: a shuttert lefele probáld húzni...50 a normál ha 25re leveszed akkor kvázi filmkamera érzés...de a blendét nyitni kell a több fény miatt...legalábbis ahol ezeket lehet állítani akkor igen...az exposure alá szokták a zár idõd és a blendét besuvasztani...az a baj h szombaton nekem mindig isi van de. szívesen veletek tartanék, és ha hozol kazit akkor kétkamerával is vehetünk eksönt...amúgy érdemes eccer merõlegesen állni arra aki jönn és akkor lehetne érezni a sebbesééééééééget, ha már ennyien panaszkodtak .. :)

Na az utolsó a lényeg!!És engem 400%-ra gyorsítani:D
Hétvégén megint megyünk.
Gyere velünk, nyugodtan..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
endroo: a shuttert lefele probáld húzni...50 a normál ha 25re leveszed akkor kvázi filmkamera érzés...de a blendét nyitni kell a több fény miatt...legalábbis ahol ezeket lehet állítani akkor igen...az exposure alá szokták a zár idõd és a blendét besuvasztani...az a baj h szombaton nekem mindig isi van de. szívesen veletek tartanék, és ha hozol kazit akkor kétkamerával is vehetünk eksönt...amúgy érdemes eccer merõlegesen állni arra aki jönn és akkor lehetne érezni a sebbesééééééééget, ha már ennyien panaszkodtak .. :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ok ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Szombathelyi riderek...
Linket nem kapsz büntibõl :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
De nem keresem ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Akkor linkeld már be lécci ! :D

Ügyes gyerek vagy megtalálod :D

fuck me, i'm famous!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

én is mehetek Pécsre, ha már volt pofám pont akkor elutazni, amikor ti jöttetek ide?:)

részemrõl érettségi (máj 18) után bármelyik hétvége jónak tûnik.
matracon alvás meg nem gáz

Naná... Nem kérdés... De nekem tovább húzódik... :mad: Majd megdumáljuk... Akkor csináljunk olyan két hetet, hogy egy hétre jöttök ti, aztán a rákövetkezõ héten megyünk mi... ;) Akkor csak megunjátok már a pofánkat... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor linkeld már be lécci ! :D

Mer' egy állat vagyok !

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Megtaláltam kik az elkövetõk ;)

fuck me, i'm famous!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ezt ki irta? :P

A grupijaid.
A fikázók bekaphatják..tövig, úgy szeretem.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én is mehetek Pécsre, ha már volt pofám pont akkor elutazni, amikor ti jöttetek ide?:)

részemrõl érettségi (máj 18) után bármelyik hétvége jónak tûnik.
matracon alvás meg nem gáz
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Hát, valaki nagyon ki meri mondani... :D És nem tudom. Azok az apró letörések nem is olyan aprók. Azért mert Dig nem szakítja be a hegyet, még van sok. De tessék menni és megugrani az orrom elött azt a rohadz transzfert... Izé, mittoménki, aki írta... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
most örülsz, mi? bezzeg, mikor második kilátótól ott szenvedtél elõttem. úgy kellett beelõzni.

arról persze nincs video...
picsába
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Kritikák:D

"Sala, jók a videók,de nagy csalódás ért, ha ennyi a jánoshegy!! Hol van az a nagy NS beugrós letörés? Mert ez csak DH-s rész, nem? Olyan kb, mint az irottkõ, vagy olyan se, nehogymár ennyi legyen! Halkan jegyzem meg, hogy szerintem Sala volt a leggyorsabb lefele... "

Ezt ki irta? :P

fuck me, i'm famous!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
parac, punci, ... lassan kell egy szótár is :) szerintem simán szar a videó, pláne ami rajta van
dh-s rész? faszom, az egy túristaút. :rolleyes: jön is felfele a sok droid
tommmas: shutter 1/50; shutter 1/120 van. az exposure az a blendeállítás? szelidítem a premiert, egyenlõre tetszik. kicsit könyebb vele vágni

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
az speciel mindenképpen jobb lenne, ha a pöcsinzonok helyett puncik lennének a fogasnál. az legalább nem höbörögnek, talán.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kritikák:D

"Sala, jók a videók,de nagy csalódás ért, ha ennyi a jánoshegy!! Hol van az a nagy NS beugrós letörés? Mert ez csak DH-s rész, nem? Olyan kb, mint az irottkõ, vagy olyan se, nehogymár ennyi legyen! Halkan jegyzem meg, hogy szerintem Sala volt a leggyorsabb lefele... "

"Nah most néztem meg az elsõ két videót, de eléggé puncinak tûnik az egész, olyan komótosan mennek, meg az elsõ videóba tök mereven ülnek a bikeon, meg ezek a "letörések" is olyan aprók....."

Megyek hozom a flexet és szétvégom a hegyet meg a bringát aztán magamat.:D
Illetve várjunk punci?Az jó!A második pozitív kritika!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
husevo:Nem szeretnék mert mindenhol elférek vele, és jó stabil érzés, inkább kifejlesztem a nem esek el technikát.

endroo:Már amikor tudsz;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Neked az szériatartozék így 50 közelében:D

és milyen jó is az amikor pisilek.