Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. november 14. - 13:51
én mentem volna kilátót is, de a bajszomon lógtak a jégcsapok
és a forralt bor is gyenge volt
és a forralt bor is gyenge volt
Írta 2005. november 14. - 13:38
aztán meguntuk kb vagy ilyesmi ésmentünk óbudára.
majd legközelebb egyeztretünk!
Írta 2005. november 14. - 13:30
Írta 2005. november 14. - 13:05
mi is délkörül voltunk lenn, aztán mentünk még egy kört
csak 2t mentünk?
3at...
GT, kápolnatündér, disznófõ
csak 2t mentünk?
3at...
GT, kápolnatündér, disznófõ
Írta 2005. november 14. - 12:44
Srácok: ti merre jártatok? Mi a Vizdivel déltõl szántottuk a hegyet, de nem találkoztunk veletek. Mindenesetre nagyon durva tempós köröket mentünk. A gyökeres (no comment) és egyéb szadulós részek már tempóból mentek a végén. Lassan kezdem érezni a gépet.
Írta 2005. november 14. - 00:36
nem, inkább átló
függõlegesen csak 4-5 méter felé vagyok eddig, nagyobb rendes ívüt nem találtam;)
igen:D
Ja és S.Zs: örülünk h jöttél;)
függõlegesen csak 4-5 méter felé vagyok eddig, nagyobb rendes ívüt nem találtam;)
igen:D
Ja és S.Zs: örülünk h jöttél;)
Írta 2005. november 14. - 00:34
Írta 2005. november 14. - 00:22
milyen hátrányra gondolsz?
az hogy nem kell 3 centit húzni a fékkaron, csak 2-t? ha jól be lehet állítani így, akkor még jó.úgyis elkopik a fékpofa hamar, akkor legalább nem lesz zavaró a kurvasok fékakrút, ami pl van nekem most pl hátul
túltöltés jó!
nem estem nagyot végülis, csak mérõszallaggal lemért 7 m letörés tetejétõl érkezõig, leraktam, kigurultam, majd vmiért bementem kövek közé... bukkancs meg a térdem állított meg, illetve persze a boxxer festése;)
ilyen az élet!
az hogy nem kell 3 centit húzni a fékkaron, csak 2-t? ha jól be lehet állítani így, akkor még jó.úgyis elkopik a fékpofa hamar, akkor legalább nem lesz zavaró a kurvasok fékakrút, ami pl van nekem most pl hátul
túltöltés jó!
nem estem nagyot végülis, csak mérõszallaggal lemért 7 m letörés tetejétõl érkezõig, leraktam, kigurultam, majd vmiért bementem kövek közé... bukkancs meg a térdem állított meg, illetve persze a boxxer festése;)
ilyen az élet!
Írta 2005. november 14. - 00:18
de mi értelme van? nekem elég kicsi kezem van, mégsem volt soha ez probléma...
másrészt amennyi hátránya van a túltöltésnek...
ekkorát csusszantál?
másrészt amennyi hátránya van a túltöltésnek...
ekkorát csusszantál?
Írta 2005. november 14. - 00:16
túltöltés: nem lehetett beállítani rendesen, túlságosan rásimultak a pofák a tárcsára, súrolt is rendesen. de egy légtelenítés nem nagy meló és ártani sem árthat, érdemes beiktatni.
épp ezt a nagy fékkarutat lehet kiküszöbölni a túltöltéssel;)
sántítok vazz:)
Írta 2005. november 13. - 23:38
mitõl, a légtelenítéstõl? miért fogna? majd ha találkozunk csinálunk belõle rendes féket, olyat ami jó helyen fog és elég erõsen
Írta 2005. november 13. - 23:34
Írta 2005. november 13. - 23:31
conor: na majd csak a fékerõre vagyok kíváncsi 7-8e egy hayes kábel, de azért óvatosan az õskori fékekkel bár hayesbõl, shimanoból, hopeból ki lehet fogni jókat
nkarcsi: az természetes, hogy ha beljebbjön a fékkar, akkor a nyomáspont is, emiatt ne fájjon a fejed. a hayeseken elég sokat kell húzni a kart, ez is természetes, ettõl adagolható és erõs.
túltöltés: nem lehetett beállítani rendesen, túlságosan rásimultak a pofák a tárcsára, súrolt is rendesen. de egy légtelenítés nem nagy meló és ártani sem árthat, érdemes beiktatni.
nkarcsi: az természetes, hogy ha beljebbjön a fékkar, akkor a nyomáspont is, emiatt ne fájjon a fejed. a hayeseken elég sokat kell húzni a kart, ez is természetes, ettõl adagolható és erõs.
Írta 2005. november 13. - 23:16
Málnával mekkorát szereltünk Csak úgy nézett a sok járkáló... Nekem most már kezd jól fogni, jobb már mint az avid volt. A túltöltést azt hogyan észleled? Hol fog a fékkar? Nekem kicsit bent fog, és minél közelebb állítom a markolathoz, annál beljebb kúszik a nyomáspont is.
Írta 2005. november 13. - 22:50
meg biza
a made in uk felirat magárét beszél, ilyen kidolgozású féket még nem láttam:-)
bár a tárcsa kacsázik összevissza de majd kivasalom
már csak ki kéne próbálni:D
de megint kísértésbe estem
2003-as hayes mag 10e
nagytárcsával, adapterrel, csak elsõ
ezt sem lehet kihagyni:D
hogyér van egy hátsó hayes kábel??
a made in uk felirat magárét beszél, ilyen kidolgozású féket még nem láttam:-)
bár a tárcsa kacsázik összevissza de majd kivasalom
már csak ki kéne próbálni:D
de megint kísértésbe estem
2003-as hayes mag 10e
nagytárcsával, adapterrel, csak elsõ
ezt sem lehet kihagyni:D
hogyér van egy hátsó hayes kábel??
Autist Team:)
Írta 2005. november 13. - 22:47
Írta 2005. november 13. - 22:36
Írta 2005. november 13. - 22:33
Na fél órája én is hazaértem, a vasúton 3/4 órát vártam míg jött egy személyvonat, másfél óra míg hazaértem. Aztán a kaller egy bringás volt, leszállás után eldumálgattunk. Jó volt ez a nap, csak még jobban be kell kopni a hayesnek. Jó volt egyébként, zolle mögött biztonságos tempóval kellett menni SZERECSEN a legjobb. Kurvaváltó meg majdnem kicsavarodott teljsesen, szar a váltótartó fül és nem szorul meg rendesen a csavar... Legközelebb én is ugrálok majd. Ja és hideg volt.
nemtom milyen a tied, de az enyém kib*szottul túl volt töltve...
kiengedtem az összes olajt, és nem hittem a szememnek, hogy passzíroztak bele ilyen sokat.... kapott finom dot3as carfiol márkából, most jó, csak használni kéne... érdemes neked is elvégezni/tetni ezt a mûveletet.
amúgy milyen volt, nem fogott jobban, mint ott, a pályaudvaron ? basszus, az a szerelés jó volt...
Írta 2005. november 13. - 22:28
ú, jövõhétvégén énis
remélem
hóban:D
rég ültem már bicón....:-/
remélem
hóban:D
rég ültem már bicón....:-/
Autist Team:)
Írta 2005. november 13. - 21:50
asszem a kötött sapi helyett legközelebb bukó lesz
meg vmi windstopper szar, mer fáztam mint a vadászkutya