ALadár?Néha érdemes hallgatni az öregre.
lehet hogy egy olyan védõ lesz a vége.
ALadár?Néha érdemes hallgatni az öregre.
ja, csak azért a nehézbringákkal nem feltétlen öröm 50-60 kilcsiket tekerni, meg 1000-1200 szintet mászni...szerintem...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakKönnyûvel se elmény, csak nem fáj annyira.ja, csak azért a nehézbringákkal nem feltétlen öröm 50-60 kilcsiket tekerni, meg 1000-1200 szintet mászni...szerintem...
A csuklódra javasolnám azt a csuklóvédõt, amit én is használok (fõleg, hogy már törve volt). Én csak megzúztam a csuklóm, és ez nálam már jó ideje szokás, de a legutolsó eset óta mindkét kezemen használom, és nagyon érzem jótékony hatását, valamint az általa nyújtott védelmet. Nyár elején a Mátrában is jó szolgálatot tett, mikoris megint odavertem mindkettõt a földhöz. 661 Wrist Wrap.alkarom, a másikon meg a csuklóm:-/. ami már 1x el is törött, meg 1x zúzódott:-/.
viszont jól megúsztam...szerencsére tudok esni. kb semmi bajom ezen kívül.
ja, csak azért a nehézbringákkal nem feltétlen öröm 50-60 kilcsiket tekerni, meg 1000-1200 szintet mászni...szerintem...Na ezert oltok en mindenkit. Egy csapasra tobb legyet. Ra kell venni a nehezbringasokat is turara (ahogy Beg es Jorci is szokott jonni) es akkor mehet egyutt mindenfele kor. Maszas, erdo, durvulas lefele (mindenkinek a bringajahoz es tudasahoz merten), stb. Mint egy szep nagy csalad Amugy a DH szekcio tutira elvezne, mert nem a megszokott janin nyomulnanak, hanem ismeretlen helyeken, szoval a felfedezes elmenye
tAmS!
Kezed hol fáj?
Ja, lassan már nekem is osztani-szorozni kell, hogy hova menjek. Tekerés a fórumos CC-s brigáddal (szerény személyed, Begbie, Raycoon, Lens...), a Gödöllõ környéki fórumosokkal (Dante, Hozé, Pite, Hápi), a DH-s arcokkal (tAmS, Conor, Thez, zolle, Dig, Iljics...), és akkor még nem említettem a barátaimat. De mivel mindegyik csapattal jól érzem magam, mindenhova menni kell egy kicsit.
Let the people speakal-nak mondtam azt tudtam Te dhzni mész...Délelõtt dolgom volt, így délben inkább csatlakoztam a DH-s arcokhoz. Egyébként meg mentem volna a Börzsönybe túrát vezetni, de sajnos nem tudtam, sõt holnap se tudok menni velük.
Ja, lassan már nekem is osztani-szorozni kell, hogy hova menjek. Tekerés a fórumos CC-s brigáddal (szerény személyed, Begbie, Raycoon, Lens...), a Gödöllõ környéki fórumosokkal (Dante, Hozé, Pite, Hápi), a DH-s arcokkal (tAmS, Conor, Thez, zolle, Dig, Iljics...), és akkor még nem említettem a barátaimat. De mivel mindegyik csapattal jól érzem magam, mindenhova menni kell egy kicsit.Bikertigger
Ma ezer dolgom volt 15:00 tudtam csak elindulni tekerni.
VV
Szerintem a ketto nem zarja ki egymast, marmint a komolyabb menesek es a forumos csapat, de ha kulon mentek, akkor is szivesen tartok veletek.
egyszer van nálad egy rendes telefon és:D
jaj.
valószinü h durvultatok:P
hogy mutatom meg így a norsort a HHH után?
kis beleputtyanós apróság.
nyamm.
kéne még ilyen, sõt sokkalnagyobb is!
Délelõtt dolgom volt, így délben inkább csatlakoztam a DH-s arcokhoz. Egyébként meg mentem volna a Börzsönybe túrát vezetni, de sajnos nem tudtam, sõt holnap se tudok menni velük.jöhettél volna ma is...
Let the people speak