Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5290 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
azzal tisztában vagyok..de még egy bukót sem dob fel a fejére nemhogy könyök vagy térdvédõt..
Én meg egyre jobban félek a felszerelésemben..de a könyökvédõ megint jó szolgálatot tett ..ugye mikor vizes fõldön satufékezek a retek utcában ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A könyökét nem védte volna meg a bukó sem... :-X

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ma tudtam meg hogy pénteken egy haverom igen durván elesett a speed aljában lévõ wallride-nál..megdobta egy kiálló gyökér és mentõvel vitték el..nyílt törés a könyökén..persze a srácnak még bukója sincs..mert õ azt mondta eddíg hogy áh ha esek az úgysem véd.. :-\

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Oh Miszi az a tv-ben..mingyárt sírok ;D

Ha valaki kíván csatlakozni hozzám ma hat körül megteheti..

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ez mikori adás volt? Akkor még nem is bringáztam, és mégis hogy megmaradt bennem :o Nincs meg valakinek az az adás bedigitalizálva?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
nem csak a Misi vegája volt,hanem a Misi volt a rider is.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Az a pálya is Jánoshegyen van, amit egyszer a fókuszban mutattak? Valami nagy dh-s arccal csináltak interjút, hogy milyen veszélyes ez a sport, meg bemutatta a bringályát meg ilyesmi. Már csak ködösen emlékszem, de mintha egy Vega lett volna, olyasmi színnel mint a Gulyás Misié. Ja meg még a Z+ on is volt egyszer valami ilyesmi.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
jólvan, majd jól hátbavágunk sokan ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én holnap 14h felé leszek jelen, csak fölmászom Budakeszi felõl:)
Ha egy szürke Giant AC-t láttok, piros bukóban meg engem,akkor verjetek hátba:)
Üdv:Thy

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jön valaki holnap reggel 8-ra?
Ha igen mehetünk együtt szerelmeskedni ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ma cserébe láttalak téged ponebike:) legalábbis a feliratot a gépeden.... én támasztottam rá a polarx-et.
amúgy meg tök jó, mert az elmult hetek esõi miatt az egész hegy egy hatalmas vízmosás.... ::)
de azért fless ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nekem csak az autókkal volt problémám, de azzal nagyon! Az egyik az volt, amikor még télen szaggatok le a sípályán havas-saras idõben, aztán a felénél, az aszfaltútnál keresztbe szép-lassan átmegy elõttem egy kocsi. Én meg hova álljak meg hóba-sárba? ::)

A másik meg, amikor állunk a speed elõtt, aztán az egyik srác mondta, hogy inkább lemegy, nézi jön-e valaki, minthogy lemennyünk... szerencsémre, mert pont akkor jött a kocsi, amikor én odaértem volna... :-\

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na végre megtaláltam ezt a topikot:)
Lassan kezdek képben lenni, hogy melyik melyik...
Tegnapelõtt voltam a libegõ alattin, de az elsõre kicsit csúnya volt:)
A szombat délután lesz kint valaki, akihez csatlakozhatnék?Na persze, ha elviseltek egy cc-st:)Persze nem cc géppel megyek, csak béna vagyok:)
Üdv:Thy

vendég__*

vendég__*
  • vendég
van arra egy szétbaszott ugrató, nem vmi nagy. ott szoktam a hawerjaim szarni, ha nagyon kell ;D én még nem szartam oda..

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
A katlan alatt épül valami pálya? Múltkor arra tekertem és két kissrácot láttam ugrálni a katlanban, majd továbbmentek lefelé - nem a jobb oldali ösvényen, hanem baloldalt a semmiben -, és közben hallottam, hogy építeni mennek.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
mi mindig tovább megyünk a kpolna után, mer az jó ;) hát mondjuk még nem találkoztunk senkivel, de ...
amugy lehet, hoy volt róla már szór, de a katlannal vigyázzatok mert:
- van ott vmi csöves tanaya és a kutyák ma szabályosan megtámadtak.... élvezetes volt két veszett kutyátol parázva tekerni váltó nélkül 24*11ben...
- ha télleg gyorsan mész az elején van egy kurva farönk az uton keresztbe.. ma a kutyák miatt áttéptem rajta, mert fostam mint a fene ;D de szerencsére nem mentem gyorsan. mákom volt mert pont egyenesn kaptam el, hogyhogy csak megdobott. de ha rámész izombol, mondjuk 40nel akkor.. nem jo. na mind1, társadalmi célu hirdetés vége..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jooovan Sala ;D csak azt ne felejtsd el, hogy ez nem videki emberek ki mit tud-ja, hanem a Nagyvárosi emberek beszelgetese ;D amugy meg ha valaki nagyon nem talalja, az menjen vegig a kozepso uton, es tekintgessen balra, ahol lat egy meredeket, az a speed.... ;D mennyivel egyszerubb ma'... ;D szal gyere csak be sala, es ledéházunk téged ;D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Nekem fingom nincs mirõl pofáztok ;D

;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, egen, a legeccerûbb, ha mész egy Kápolnát, és nem mész le jobbra a döntött kanyaros részen a betonra, hanem egyenesen mész tovább a csapáson.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
vagy a Kapolnanal kell tovabb menni egyenesen nem lefele es akkor oda jukadsz ki!!egy b*szott meredek lefele aminek a vege az ut es keptelenseg megallni az ut elott..hacsak nem esel :P

vagy a gonzalestol jutsz el oda egybol tovabb..
a gonzalesznel van az Extreeeeeeeeeeeeem-fa ;)