jaja, de ha hárman leszünk akkor nem lesz nagy építkezés:-/
lelkesedéssel meg mi a baj ha meg is valósítjuk?
/részben tuti, legalábbis ha rajtam múlik.../
edit:
a rock armouring meg nagy munka, de elpusztíthatatlan, nincs az a marha aki felszedné az összeset 2 napi munkával:)
meg talán nem is zavarna senkit
azért jó így tervezgetni, mert addig is a tavaszra meg a nyárra gondolunk, nem erre a fika idõre:)
szóval tessék jönni!
(thez, Te is!)
amúgy meg természetesen ÉSSZEL kell (ezt is) csinálni, hogy ne szúrja a szemét senkinek...
edit: Dig:
én is így gondolom.
felveszem a kukásmelléényt és akkor még csak el sem csapnak a bicósok minket:)
Az nem túl hatékony.
Ki kell menni reggelre vinni lapátot meg fûrész esetleg valami gereblye(j?) félét..
Aztán pár óra alatt alapszinten pár pályát ki lehet takarítani utána meg lehet picit építkezni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
hát tavaly is elég sok farönk meg minden szar volt a pályákon, azokat el lehetne kotorászni. mondjuk kidodó meg lefordít, ilyenek.. minden évben van ilyen lelkesedés
majd meglássuk
Nyáron is, de a növényzetet módjával..nagyon módjával.
Viszont az annyira vicces volt hogy mikor sípályt mentem melegítésnek akkor mindig tele volt szóra fákkal..
Mindent elraktam jó messzíre de másnapra ottvoltak:D
Milyen fura;)
jaa. hat igen.
vagy nem kipucolni onnan hanem valami kis frappans kidobot csinalni beloluk
edit:
jaj a libego na ott mindig belognak azok a szarok. a fejed az teljesen belemegy, es nem latni semmit. mint egy alagut ami melkasig ér. :-(
na ott kell pusztítani.
Egy csómó részen ki vannak dõlve a fák, pl a kilátónál az a buzi farönk ami mindig megvág még ottvan csak picit kintebb lett helyezve..
ilyenekre gondolok elsõsorban.
hát. nemtom mit lehet takarítani...majd ha osszeallsz akkor meglessuk a dolgokat. de sztem nincs sok piszok a palyakon.
mondjuk desszert televan nagy tuskókkal
Én kimegyek ásni conorral és valami csinálunk ha mást nem akkor takarítunk egyet.
a nyugdíjsaklub meg nem fogja észrevenni mert természetes akadálnyak fog tûnni minden.
rekettyésbe lehetne . vagy nemtom mi a másik neve. az a kanyargós a GT felé jobbra kozelebb. és a katlan also reszebe visz ki.
na oda lehetne kis fordulokat. de ugyse lesz belole semi :-))