Ich habe keine Lust zu reskieren...jaaaaaa:ed:
Sejtettem...
De a nagy gépemet nem viszem föl, az tuti... Akkor legyen pölö a bullit, hogy ne élvezzek mindjárt elõnyt.
Várom a linket!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nincs errõl az ugróról egy kép?! Meg egyáltalán... Kénének képek a pályákról... õõõõ, hogy melyik gépet vigyük... Mert hát mindegyik másra van beállítva. Ugyebár...
:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Kápolna ugrató? Jövõ héten ugrok róla egy 360-ast, a kis meridával csak temessetek el majd tisztességesen:D
Milyen nagy dillemák...
Ugrom-nem ugrom, ugrom-nem ugrom... Kíváncsi leszek. És nem vészes a 3 tányér. Versenyen, mikor megtépi az ember, akkor gázos, de amúgy csak elõnyét tudom mondani. Nekem nagyon ritkán esik le. Meg Zapnak is. Meg a többieknek is. Ez biztos a déli klíma miatt van...
röhögni fogsz dig mert van, csak vállald be.
![]()
kölyök: oldsuli frírájd rulez :ed: