Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5290 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az inkább hi-end és tényleg nagyon jó ! (de azom nekem nincs, mer' dinnye vagyok ahhoz is !)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lehet low end, de:
vegas video?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Pinnacle-t továbbra is ajánlom -oda is tudom adni- szerintem jobb mint a Ulead a kezelése meg ugyanolyan egyszerü.

akkor arra számítok legközelebb :juhu:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Megértelek, én 1x megnéztem a Premier-t de 10 perc után töröltem is, szvsz azzal már a power user sem boldogul valami rendes leírás/tanfolyam nélkül. :(

Pinnacle-t továbbra is ajánlom -oda is tudom adni- szerintem jobb mint a Ulead a kezelése meg ugyanolyan egyszerü.

Viszont mostmár húzzal bele, mert video KELL ! ;)

Anyu hogyhogy nem enged el ? Jó idõ van, kultúrált társaságban vagy, vigyázol magadra ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
engem elkérne valaki anyutól? :(
video készül, premier magas nekem mint egérnek a zsiráfp.na, úgyhogy egyenlõre maradok ulead. :o

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, a matekszigorlatot törölhetnék... ;) De hát egész nap csak tanulni, az nagyon nem egészséges, nemdebár?!?! :D Ez csak egy kis mozgás, hogy aztán jobban menjen a tanulás...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És a matekszigorlat ? :D

Mer' egy állat vagyok !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem valószínû, hogy tudok menni, de beszállnék negyediknek... ;) Ha addig nem törölnek a mátrixból... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nekem 7végén versenyem van ugyhogy kihagyom.....
Tessék jól szurkolni!!!
Lcs vs. Palmer vs. Sala harc lesz :D

Lcs-t megtámadja egy tacskó ezért nem indul, Palmit Zsuzsi tiltja el, Te meg vazzeg még az idõmérõn kiesel;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
szeretnéd...
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nekem 7végén versenyem van ugyhogy kihagyom.....
Tessék jól szurkolni!!!
Lcs vs. Palmer vs. Sala harc lesz :D

fuck me, i'm famous!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Kurva messze volt ám:D
Minden harapás egy miniorgazmus.

Majd megyünk akkor gt-t is hogy ki tudja magát élni minden pro rider:D
A következõ menet mikor lesz?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Még jó, hogy nem vagyunk rajta... ;)

Dig: Ejj, ennek már fele sem tréfa... :D Legközelebb ha bele halok is, magamba tömöm azt a messzi szenyót... ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

sala:Endroo csinálja..
Mára ígérte ha megcsinálja lesz ha nem majd holnap.

Nem ígértem mára és most lehet hogy tovább tart mert Premierrel akarom csinálni azt meg még nem ismerem. De úgyis csicskák vagytok és életlen az összes kép, úgyhogy ... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Csak akkor mikor te nem voltál képes még 300 métert tekerni pont ugyanannyit mentünk!;)
Akkor meg ideges voltam és elõtte tologattuk 500* vissza mert videóztunk;)
De lényegtelen mert lesz nálam ólmosbót és aki ellentmond azt megbotozom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Helyes... Akkor majd nem írsz olyat, hogy lusta vagyok menni 300m-t, közben Te nem jössz velünk Kilátóhoz, mert az messze van... HEHE... :D:D:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A kilátó tavaly volt a kedvenc pályám mikor kezdtem az egészet, akkor még nem tudtam/mertem középen menni:D
Most meg már fejjel megyek lefelé a lépcsõkön:D
Egyedül azt sajnálom hogy a sziklakertet kihagytam, fõleg mert én tudom az utat lefelé:D
Jó kis sziklák azok és ott hogy dolgozott a monster..húú.
Ott kemény telóval nem lehet rendesen menni mert tutira esel.De majd máskor megmutatom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja... Filmet! Bár mi nem vagyunk rajta. :( És akarok menni kilátót! :D És a lehetõ legjobb idõnk volt. Kössz Dig, hogy leszerveszted... Majd megdumáljuk Mettyúval, hogy nyáron se vigyen bringát, és akkor majd nem esik... :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Mikor lesz film???

fuck me, i'm famous!