Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5290 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
semmi trutymák nem vn e.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
najó, énmeg megyek hegyre. ma megholnap. kivétel az ultratrutymák. aki alázást akar jöjjön :)

csá
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szééép.. de milyen jó hangja is van :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Ez a kõkemny frí video.....
http://barcikadhv.uw...hvideok/006.avi

szép :) legközelebb várok valami hasonlót

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Ez a kõkemny frí video.....
http://barcikadhv.uw...hvideok/006.avi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Valaki elmagyarázza, hogy mi az hogy merõlegesen állni a riderre? feküdjek le, vagy mi? Hétvégén lehet mi is vidijózunk és akkor jó lenne ilyen kis trükköket tudni. Ha van még, írjátok, de érthetõen. Kösz.
JHDC= János Hegyen Dig Cumizik ;)

szerintem arra gondol, hogy ne az ösvényrõl, szemben és/vagy hátulról vegyük a ridert, hanem ódarúl. ebben egyetértek, hogy mind az ugrások, mind a sebesség sokkal jobban érzékelhetõ lenne, de mint mondtam az erdõben nehéz oldalra eltávolodni annyira, hogy látszódjon is valami. max a sípályán, gonzalesen, szóval azon a részen ahol kiírtották a fákat. JHDC-vel nem viccelõdünk, mert hirtelen bõr nélkül találhatod magad egy fordított keresztre szögezve. :D

én nem akarok úgy kinézni mint peety, láttad már a fogsorát?

Vaze, ez lesz a legjobb freeride film! Gondoljatok csak bele:mész le mint állat, egy helikopterrõl eléd lõnek egy kis rakétát, máris kész a nagy letörés, ugorhatsz is a mélybe! Vagy napalmal teli gödör felett mész át... közben terpruhás csajok lõnek rád, és tankok vannak a nyomodban...hmm!

ha jól láttam a kona találkozón a honvédség készül valami meglepivel, lehet hogy ez lesz az?

norbika meg mennyen szarni mert bélcsavarodása lesz ha visszatartja. az meg olyan ronda mikor egy perforációnál a szar ellepi a belsõdet

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Bocs a Norbika miatt, de néha felcseréli az esti kék tablettát a reggeli pirossal, ilyenkor kicsit furcsán viselkedik, de ne aggódjatok mindjárt beállítják gyógszereit...és kérlek ne haragudjatok rá, nem az õ hibája, ti is retardáltak lennétek, ha olyan abortuszkísérleteken estetek volna át, mint Norbika magzat korában...

HAAAVEROM!!!! Mióta tudsz a titkaimról?!:)))))):)))))

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Szombaton megyek Kecskemétre paintballozni, ha gondoljátok tekerhettek a pályán, mi meg célbalövünk, ha mákotok van lesznek Mig29-esek is:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Bocs a Norbika miatt, de néha felcseréli az esti kék tablettát a reggeli pirossal, ilyenkor kicsit furcsán viselkedik, de ne aggódjatok mindjárt beállítják gyógszereit...és kérlek ne haragudjatok rá, nem az õ hibája, ti is retardáltak lennétek, ha olyan abortuszkísérleteken estetek volna át, mint Norbika magzat korában...

Magyarul a haverod?
tutira énekes:D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

A kovetkezo videozasnal annyit tudok vallalni, hogy paintball fegyverrel lolek titeket bringazas kozben :D

Miközben a puch-al jössz utánunk;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tök igaza van. Fényképet se csináljunk, mert nem úgy nézünk ki, mint a Steve Peat. Sõt a csajodat se fotózd többet, csak mûteremben...

Aktuális civil

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A kovetkezo videozasnal annyit tudok vallalni, hogy paintball fegyverrel lolek titeket bringazas kozben :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁÁÁÁHHÁÁÁ!!!!

Há' ez nooormális??

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Norbi, eltevesztetted a topicot.
Amit te keresel az az "Idezetek a gyepebol"

közben terpruhás csajok lõnek rád, és tankok vannak a nyomodban...hmm!

Merjel nagyot almodni. Pucer csajok ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Vaze, ez lesz a legjobb freeride film! Gondoljatok csak bele:mész le mint állat, egy helikopterrõl eléd lõnek egy kis rakétát, máris kész a nagy letörés, ugorhatsz is a mélybe! Vagy napalmal teli gödör felett mész át... közben terpruhás csajok lõnek rád, és tankok vannak a nyomodban...hmm! :)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Mint nem birsz? Szarni kell?

Én nem igazán értem mi a problémád...

BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁÁÁÁHHÁÁÁ!!!!

Módosítomeztis: Na mára ennyi....Vbráháííjjjj:)))
Gyûjtöm a videóitokat, legyen mit nézni esõs napokon(eznagyonjóóóó!!:))) )!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
most méé?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mint nem birsz? Szarni kell?

Én nem igazán értem mi a problémád...

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Már nem bírom....(asztalt ütöm!)!....Vááááááááááááhhháááááááááááhííííííííí!!!!!!

Módosítom: Csináljon mindenki rengeteg videót....,hadd szórakozzon a paraszt, meg én!!!!