Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
vendég_fac€_*
Írta 2005. április 30. - 00:11
Írta 2005. április 30. - 00:11
ejj, jopofa ez a pinnacle stúdió.
adobe premiere is megyegetett valamennyire, de mar elfelejtettem mind sztem :-(
Írta 2005. április 30. - 00:03
Írta 2005. április 29. - 22:44
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 29. - 22:42
Húh, ne is mond. Annyi eszem lesz a sörtõl...
Ráadásul a sör hatására minden büdös távozik az ember szervezetébõl. Elöl hátul...
Legközelebb, ha megyünk, akkor kell sisakkamerásdit játszani. Legalább 1 kört. Akkor nem megyünk gyorsan, csak az én tempómban. (Mert azért a dáktépes rögzítés még oké, de a halszem optika rángassa kicsit a fejem...) Mondjuk így is lesz, akire várni kell, de azért nem lesz rossz...
Ha jössz pestre téged elvonóra küldünk nem bringázás meg kamerázás;)
Írta 2005. április 29. - 22:39
Ráadásul a sör hatására minden büdös távozik az ember szervezetébõl. Elöl hátul...
Legközelebb, ha megyünk, akkor kell sisakkamerásdit játszani. Legalább 1 kört. Akkor nem megyünk gyorsan, csak az én tempómban. (Mert azért a dáktépes rögzítés még oké, de a halszem optika rángassa kicsit a fejem...) Mondjuk így is lesz, akire várni kell, de azért nem lesz rossz...
Írta 2005. április 29. - 22:38
amikor mentunk gonzit multkor akkor a cseles furfangos kötsög erdészek/rosszmanók/koboldok ilyen nagy tönköket raktak az utakra. így a nagy meredek utan van az a rovid lefordito, es oda a tovebe 2 nagy tonk hat jo moka volt lemaszni es elpakolni. aztan persze ujjabb meglepetesek voltak. kb 2 meterenked direkt tonkok voltak kerezdbe.hmm. vajon ki?
ugyhogy vigyazni kell ha eloszor mesz egy palyat, foleg ha koran van meg es nem mentek elotted.
eggyet majdnem elkaptam...:-(
Edit.
ne sorrel, inkabb mezzel :lick:
Írta 2005. április 29. - 22:38
Inkább sör, mint szõr. A sör mindenre jó!!!
Aki elesik azt leöntjük egy hordó sörrel;)
Írta 2005. április 29. - 22:35
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 29. - 22:28
ok;)
na, ma aztan megegyszer megneztem a gonzaleznel azt a letorest
még gyúrni kell rá sztem vagy protektor hasznalata elkéne akkor:)
edit.
ja,dig.holnap hozd a $-t, mert ehenhalok majd. :-*
hozom;)
protektor?az nem a szõr?
Írta 2005. április 29. - 22:12
na, ma aztan megegyszer megneztem a gonzaleznel azt a letorest
még gyúrni kell rá sztem:(, vagy protektor hasznalata elkéne akkor:)
edit.
ja,dig.holnap hozd a $-t, mert ehenhalok majd. :-*
Írta 2005. április 29. - 22:08
dig.
na azert. aztan elmult a hangja a feknek? es ugye milyen ragyogoan kitisztitja?:matrix:
no dzsuva-nagyon jo lesz tole...
szivesen maskoris. (ha holnap hozod kinalj mar meg vele)
conor, malna.
enis gyüvök. conor: valamikor megint RIO elott? mikor. aztan megint megyunk lanchidhoz malnahoz. okes?
onnan hedzs.
mostmar enis benne szeretnek lenni a videjoba:p. tudok par jo helyet ahol ki tudjuk magunkat elvezni, es meg viszonylag latvanyos is. jo lesz, jo lesz.
csak ne legyen megint olyan nagy csurhe banda mint multkor. ha tul sokan vagyunk mar nemjo:-/:-p
Nem viszem ki mert ha elesek felrobban a hátizsákom 750 ml vazzeg;)
Na majd akkor mutasd hogy mit és merre.
Csûrhe banda?
A max ember videókon öt volt.
Írta 2005. április 29. - 22:06
Asszem nem fog összejönni a Szexárd-látogatásom. Pedig megnéztem volna, hogy Sala hogy zúzza le a mezõnyt... Majd legközelebb.
Írta 2005. április 29. - 22:06
okés?
edit:
ok
hévrõl küldök sms-t
Írta 2005. április 29. - 22:01
na azert. aztan elmult a hangja a feknek? es ugye milyen ragyogoan kitisztitja?:matrix:
no dzsuva-nagyon jo lesz tole...
szivesen maskoris. (ha holnap hozod kinalj mar meg vele:D)
conor, malna.
enis gyüvök. conor: valamikor megint RIO elott? mikor. aztan megint megyunk lanchidhoz malnahoz. okes?
onnan hedzs.
mostmar enis benne szeretnek lenni a videjoba:p. tudok par jo helyet ahol ki tudjuk magunkat elvezni, es meg viszonylag latvanyos is. jo lesz, jo lesz.
csak ne legyen megint olyan nagy csurhe banda mint multkor. ha tul sokan vagyunk mar nemjo:-/:-p
EDIT. conor.OK.sms elotte 10 percel?!
Írta 2005. április 29. - 21:58
Írta 2005. április 29. - 21:55
elsõkerék sosem kap terhelést, ne parázz:-D
ha meg most este megtalálom... akkor eleht holnap beviszem, ha értelmes ideig maradtok a városban
12-tõl esitg az értelmes?
Írta 2005. április 29. - 21:52
ha meg most este megtalálom... akkor eleht holnap beviszem, ha értelmes ideig maradtok a városban
Írta 2005. április 29. - 21:51
nem szexárdra mész?
de gyere inkább hegyre és mutizd meg a mátrixbullitot meg a pike-ot;)
én meg csak túlélem a holnapot:D
Írta 2005. április 29. - 21:49
majd eldöl.
jaj a sok otthon semmittevõs egyed.
hogyértekrámindig....
Conor, dolgozom az ügyön!