Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Hali tudja valaki hol vehetnék Speci Purgatory külsõt? Sehol nem találok =/

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Köszi, ezügyben írtam privátot.

Az új kérdés: hol kaphatok a legolcsóbban normális minõségû (deore, slx) monti lánctányér szettet integrált shimano hajtómûhöz? Úgyértem három darab normális lánctányért.

a) bolt
B) magyar webshop
c) külföldi

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Hello srácok

Novatec D362SB vastag tengelyes hátsóagy hol kapható nem tudja valaki?

Ha még aktuális, itt vehetsz.
Bikepro - Novatec 10 x 135 mm DH hátsó agy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

2012 FOX 36 TALAS 160 FIT RLC kapható valahol?
VDO MC+1 is érdekelne...

pl

Fox 36 TALAS RLC 160 bei Bikediscount.com
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Atombike

Atombike

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
2012 FOX 36 TALAS 160 FIT RLC kapható valahol?
VDO MC+1 is érdekelne...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Hello srácok

Novatec D362SB vastag tengelyes hátsóagy hol kapható nem tudja valaki?

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Használt eladó EnduroForkSeals - minõségi szimeringek

Hívd õt!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Rock Shox Recon 351-hez keresek szimeringet. Tudja-e valaki, hogy Budapesten ezt hol lehet kapni? Néztem a Biker honlapját, de még ott sem találtam. Nem kell nekem feltétlenül gyári, valahol régebben láttam kék színû "utángyártottakat" , nem emlékszem már a márkára és hol árulják õket..

ivanyi.almos

ivanyi.almos

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv!

630-as felnit keresek a régi kedves fischer szamaramba. A mostani az 32-630, legalábbis a külsõ ilyen rajta. Nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyen felnit kapni lehetõleg nem rohadt drágán? Illetõleg 110 kilós a kicsi testem, és Budapesten tekernák napi 30 km körül, milyen felnit kell vennem ahhoz, hogy ne kelljen dobni a kukába havonta?

Egyébként tudom, a google a barátom, kerestem is orrba-szájba, de csak ezt találtam: fûzött kerék - biketrade97
Ezt egyébként érdemes lenne? (Az elsõ agyam is már nagyon öreges...)

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Vettem egy vázat aminek egyes részein,a bowdenház tartó fül helyett csak menetalap van.
Ebbe kellene beleapplikálnom valahogy egy ilyen konzolt.Létezik ilyen? Egyáltalán hogy nevezik ez pontosan magyarul ,angolul?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
újabb fajta sram x.9 hátsó váltóhoz hol van most raktáron váltógörgõ?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Használt vagy amcsiból van ócóé? 4" 350mm?

Amcsiból sincs sajna ennyiért.Használt de nem szétgyalázott.Az

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Használt vagy amcsiból van ócóé? 4" 350mm?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Most feldobom én is, hátha történt vmi fejlõdés:
Egy kisebb afrikai állam éves költségvetésénél kevesebbért állítható utas nyeregcsõ, 27,2-es? Pl GD Descent, távirányítás nem feltétel (sõt; és a telókat megszégyenítõ belsõ sem). Elégé jóárasítva kintrõl is érdekel...

Köszi!

Ilyet tudok 35-ért
Gravity Dropper Turbo Seatpost - Standard | Buy Online | ChainReactionCycles.com

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Most feldobom én is, hátha történt vmi fejlõdés:
Egy kisebb afrikai állam éves költségvetésénél kevesebbért állítható utas nyeregcsõ, 27,2-es? Pl GD Descent, távirányítás nem feltétel (sõt; és a telókat megszégyenítõ belsõ sem). Elégé jóárasítva kintrõl is érdekel...

Köszi!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Van valakinek tudomása trekking tárcsás felnirõl piros(vagy más) színben?

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Bemész egy rendes boltba és mondod nekik, hogy kérdezzék meg a nagykert, hogy van-e nekik. A nagykerek általában nem állnak szóba vásárlókkal.

Az a gond, hogy itt Gyulán ahol lakom az összes üzletben voltam(4db), egyiknek sose volt, másik elküldött roncstelepre, a harmadik mondta a honlapot, a negyedik meg sose látott olyat de egyik se tudott rendelni. Békéscsabai üzletbõl hétfõre várok visszajelzést, õk megkérdik. Ha nem, akkor marad valami fõvárosi bolt. :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Üdvözletem!

Vettem másodkézbõl egy Manitou R7-est, viszont nincsen rajta V-fék tartó konzol. :( Pechemre a Manitou megint különcködik és az általános V-fék tartó konzol meneténél kissebb átmérõs menetû pöcök kell rá, ami azért baromi gáz, mert közel se távol nincs olyan konzola egyik szaküzletnek sem! :(

Tudja valaki honnan tudnék ezt szerezni, akár gyártótól is? Talán a Velotrade forgalmazza a Manitou cuccokat, de elérhetõséget nem találtam az oldalukon! :(

Bemész egy rendes boltba és mondod nekik, hogy kérdezzék meg a nagykert, hogy van-e nekik. A nagykerek általában nem állnak szóba vásárlókkal.

A sebesség mindent megold.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Üdvözletem!

Vettem másodkézbõl egy Manitou R7-est, viszont nincsen rajta V-fék tartó konzol. :( Pechemre a Manitou megint különcködik és az általános V-fék tartó konzol meneténél kissebb átmérõs menetû pöcök kell rá, ami azért baromi gáz, mert közel se távol nincs olyan konzola egyik szaküzletnek sem! :(

Tudja valaki honnan tudnék ezt szerezni, akár gyártótól is? Talán a Velotrade forgalmazza a Manitou cuccokat, de elérhetõséget nem találtam az oldalukon! :(

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

de amugy bicajos boltokban is lehet kapni méterre ilyen csíkokat...

Én eddig csak a "jóllátszódó", vagy valami hasonló nevû termékkel találkoztam, ez egy pakk, amiben különbözõ színû és méretû körök vannak. Ezek ma felkerülnek a gépre, és a sisakra is kerül, csak idõvel akarok majd valami személyre szabottat/szabhatót. :)