A Matuznak van pesten boltja? ugy hallottam hogy igen de még soha nem jártam nála.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Hol kapható?
Indította
Andix
, 2002. február 05. 16:49
Írta 2010. december 23. - 14:51

Írta 2010. december 23. - 14:17

Miche lánckeréksorok Shimano és Campagnolo rendszerekhez ? meghajtás, shopping guide ? BikemagCampagnolo mirage, vagy Miche fogaskoszorút illetve láncot hol lehet kapni Budapesten?
elõre is köszi
Írta 2010. december 23. - 11:48

Campagnolo mirage, vagy Miche fogaskoszorút illetve láncot hol lehet kapni Budapesten?
elõre is köszi
elõre is köszi
Írta 2010. november 26. - 13:47

Írta 2010. november 23. - 19:09

Bringavarázs? Náluk vannak Peal Izumi cuccok...Sziasztok!
Tudna segiteni valaki, kineztem egy kesztyut "Pearl Izumi Attack " de sajnos ahol eddig lehetett kapni itthon az a bolt megszunt .Tud valaki esetleg boltot ahol meg talan lehet kapni , a gyarto oldalan mar nincsen ilyen. Vagy ha ajanlani tudtok hasonlo kaliberu kesztyut vagy meg ennel is jobbat, persze az ar ne a csillagos ... legyen
Írta 2010. november 23. - 18:12

Nokon váltó bowden merre találhatok.
Probikét már próbáltam, nekik nincs.
Fekete kellene, kb 5-10szem elég lenne.
Használt bontott, jó állapotú is érdekel, ha van vkinek elfekvõ.
Probikét már próbáltam, nekik nincs.
Fekete kellene, kb 5-10szem elég lenne.
Használt bontott, jó állapotú is érdekel, ha van vkinek elfekvõ.
Írta 2010. november 09. - 19:26

Sziasztok!
Tudna segiteni valaki, kineztem egy kesztyut "Pearl Izumi Attack " de sajnos ahol eddig lehetett kapni itthon az a bolt megszunt .Tud valaki esetleg boltot ahol meg talan lehet kapni , a gyarto oldalan mar nincsen ilyen. Vagy ha ajanlani tudtok hasonlo kaliberu kesztyut vagy meg ennel is jobbat, persze az ar ne a csillagos ... legyen
Írta 2010. november 09. - 15:34

Elsõ körben ennyit találtam én is... thru bolt szerintem is boros, ez a novatec jó lenne... ha lenne 
Nem saját részre lesz, de elég hihetetlen hogy alig lehet kapni

Nem saját részre lesz, de elég hihetetlen hogy alig lehet kapni

Írta 2010. november 09. - 15:21

Írta 2010. november 09. - 15:11

Dave,én is pont ebben a cipõben járok.
egyik olcsó opció lehetne,de nincs a neuzernél éppen (megnéztem),de lehet valahol találsz.
HTS HZSZR NOVATEC 215R , KEREKEK S ALKATRSZEIK, KERKPR AGYAK ALKATRSZEI, NOVATEC AGY ALKATRSZEK, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok
A másik a DT,ami nagyon nem olcsó,RWS thru bolt. 14.490.- az ajánlott fogy ára.
DT Swiss - RWS thru bolt
Ez ha van a kinti raktárba a forgalmazó 1-2 hét alatt kb. ideküldi hozzám.
Ha érdekel megkérdezem,írj privit.
Vagy marad egy jóképességû esztergályos aki aluból legyárt neked egyet a két végén aluanyákkal.
egyik olcsó opció lehetne,de nincs a neuzernél éppen (megnéztem),de lehet valahol találsz.
HTS HZSZR NOVATEC 215R , KEREKEK S ALKATRSZEIK, KERKPR AGYAK ALKATRSZEI, NOVATEC AGY ALKATRSZEK, Foldal - Neuzer Bike Kft. - Termkadatok
A másik a DT,ami nagyon nem olcsó,RWS thru bolt. 14.490.- az ajánlott fogy ára.
DT Swiss - RWS thru bolt
Ez ha van a kinti raktárba a forgalmazó 1-2 hét alatt kb. ideküldi hozzám.
Ha érdekel megkérdezem,írj privit.
Vagy marad egy jóképességû esztergályos aki aluból legyárt neked egyet a két végén aluanyákkal.
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D
Írta 2010. november 09. - 12:38

Skacok, kéne egy kis segítség:
Kellene nekem 10x135mm hátsó tengely, mindegy, hogy csavaros, vagy gyorszáras... hol lehet kapni ilyet?
Ehhez az agyhoz is ez kell, de nem tartozéka, és a nem is árul hozzá a cseke...
-- Bikemarket.hu -- BTS HC Pro 10mm fehr hts agy
Elõre is köszi!
Kellene nekem 10x135mm hátsó tengely, mindegy, hogy csavaros, vagy gyorszáras... hol lehet kapni ilyet?
Ehhez az agyhoz is ez kell, de nem tartozéka, és a nem is árul hozzá a cseke...
-- Bikemarket.hu -- BTS HC Pro 10mm fehr hts agy
Elõre is köszi!
Írta 2010. október 26. - 11:12

Igazából nem tudom ez-e a megfelelõ topik, de jobbat nem találtam.
SS vázhoz kellene nekem:
- hajtómû, jó lenne integrált tengelyes
- 29-es carbon villa (ebbõl már van tervezet, csak hátha van jobb)
- kerékszett (elõre 29-es, hátra 26-os) Igazából a hátsó aggyal vagyok meglõve. Elõny lenne az arany szín és a brutál hang (Hope sajnos nem fár bele a keretbe)
+ olyan felni, aminél a 26-os és a 29-es hasonlóan néz ki.
- barna mtb-s (tehát nem fotel) nyereg
- Hayes Stroker Trail white-nál esetleg olcsóbb, de hasonló minõségû tárcsafékszett
- olcsó arany nyeregcsõ.
Elõnyben részesíteném az itthoni beszerzést, külföldrõl sokminden olcsóbb, de egy helyen úgysem kapok meg mindent, így a postaköltséggel ugyanott járok.
Elõre is köszönöm a javaslatokat, segítséget. Gábor
SS vázhoz kellene nekem:
- hajtómû, jó lenne integrált tengelyes
- 29-es carbon villa (ebbõl már van tervezet, csak hátha van jobb)
- kerékszett (elõre 29-es, hátra 26-os) Igazából a hátsó aggyal vagyok meglõve. Elõny lenne az arany szín és a brutál hang (Hope sajnos nem fár bele a keretbe)

- barna mtb-s (tehát nem fotel) nyereg
- Hayes Stroker Trail white-nál esetleg olcsóbb, de hasonló minõségû tárcsafékszett
- olcsó arany nyeregcsõ.
Elõnyben részesíteném az itthoni beszerzést, külföldrõl sokminden olcsóbb, de egy helyen úgysem kapok meg mindent, így a postaköltséggel ugyanott járok.
Elõre is köszönöm a javaslatokat, segítséget. Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. október 24. - 16:46

Írta 2010. október 24. - 15:26

Giro Animashoz szivacskészletet ( Giro Pad Kit Animas | Buy Online | ChainReactionCycles.com ) lehet valahol kapni?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2010. október 22. - 23:39

Esetleg a forgalmazónál már nézted ? Fox teleszkpok s Fox rugstagok, Fox teleszkpvilla - MINDEN EGY HELYEN: KERKPROK, ALKATRSZEK, KIEGSZTK, SZEMVEGEK
Marci
Írta 2010. október 22. - 19:49

hello honnan érdemes fox telot venni rendelni.lehetöleg legolcsobban.új modellek is érdekelnek.elöre is köszi
Írta 2010. október 20. - 19:48

Írta 2010. október 20. - 16:50

Írta 2010. október 20. - 16:07

Írta 2010. október 20. - 08:11