Nincs véletlenül vki, aki kóborol Skóciában és el tudna hozni nekem vmit ide Magyarhonba? Tudom, elég hajmeresztö kérdés, de hát ez van...

Tapasztalat nincs, de gyanúm hogy szívás lenne azokkal, amik nem sportra készültek. Lehet h nem eresztik át elég gyorsan/könnyen azt a sok levegõt, ami a lihegéshez kell.Levegõszûrõvel kapcsolatban nyomozok. Biciglis fronton eddig a Respro city mask-ját találtam (10700 Ft, 5000 Ft a további szûrõ). Munkavédelemmel kapcsolatban aktívszenes légszûrõben a 3M-st néztem (3M 9914). Ez persze nem sportra lett kifejlesztve, de jóval olcsóbb és hát lehet, hogy jobb is (1000 Ft/db) paramétereit tekintve. Légszûrõvel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Nem nagy lehúzás a Respro? Van valamilyen alternativa?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
http://ebike.hu/term...resz/egyeb/5056Juicy-hez lenne szükségem légtelenítõ szettre. Nem tudja valaki hol kapni? Esetleg ha valakinek van egy fölös, megvenném.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A sebesség mindent megold.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Hol lehet kapni/rendelni rózsaszín dudát ? (nem röhög, tényleg kell!!
)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Hali!
Tudnátok segíteni, hogy egyenes fejû küllõ ügyében hol érdemes egyáltalán próbálkozni (legjobb Bp. volna)?
Illetve ha tud vki. bármilyen formában eladó, kapható 29,8-as, hátrahajlás nélküli könnyû nyeregcsõrõl - ami nem feltétlenül a roox 80euróért - az azt se tartsa magában!
Köszi!