Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
És hol mennyiért kapható? Már ha kapható. Vagy esetleg te tudsz valamit amit én nem? Valaki hoz be ilyet? Sok a kérdés...

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Salsanak van... en is 30.0ast hasznallok
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Pyxis niti cro-mo plusz szinter 29.86! a huszonnyolchatos kicsi a harmincergyolcasnak a kis pereme ami meggátolná hogy lecsússzon az pont akkora... de hát...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Keresek kerek harmincas nyeregvázcsõhöz bilincset lehetõleg imbuszosat! Valaki! SÓS! SÓS!

30,0-s?? :chin:

azt jól megnézted?
mert az 'egyszerûbb' vázakra ezek jellemzõek: 28,6; 31,8; 34,9
milyen vázra kell?

Salsa gyárt 28.6, 30.0, 30.6, 32.0, 35.0, 36.4 méretekben, de ugye ez nem túl gyakori itthon

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Keresek kerek harmincas nyeregvázcsõhöz bilincset lehetõleg imbuszosat! Valaki! SÓS! SÓS!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

háttal ülsz a monitornak? ;)

óbazz, de vak vagyok, bocs...:D...továbbiakban folytassuk inkább a gumitopikban..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
háttal ülsz a monitornak? ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
konás, neked milyen széles medusa van?

én még bejátszom hétvégén a 2.1es explorert szilváson (rövidtáv), ha saras lesz, ha nem. tavaly sem akadtam el vele sehol, sõt, a végén, a hosszú lefelén még jobban is mentem, egyszerûen jobban tapadt a gumi a szélessége miatt, mint az 1.5ös sárgumisok... az meg, hogy 2óra 1 perc helyett 2 óra 21et megyek, még nem igazán zavar. de ha szilvás saras lesz, akkor családilag beruházunk 3 szett medusaba meg nekem még 1 szett exploreba (eléggé kopottas már szegényke..), felkészülve az elkövetkezendõkre... csak még azt nem tudom, hogy 1.5 vagy 1.8 legyen...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Lehet valahol kapni Maxxis Medusa-t(még a végén szükség lesz rá hétvégén) ? Sehol nem találok a neten, ill ha találok akkor nincs készleten, méretet már nem is merek írni.
esetleg más sárgumma?

itt Keszthelyen van a boltban még 3 db. egy db-ot hoztam el a múltkor.
ha jól tudom, akkor 7végén mennek is a boltból a Maratonra.
26x1,5 öst vettem 430 gramm. 3200 Ft volt.
ha érdekel, akkor beszélek Sikivel és megadom az elérhetõségét, a többi a Ti dolgotok

egyébként nekem nagyon bejött ez a gumi. könnyû, szárazon is nagyon ott van! esetleg a köveken van kicsit zavarban mászásnál, de nem vészes.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Lehet valahol kapni Maxxis Medusa-t(még a végén szükség lesz rá hétvégén) ? Sehol nem találok a neten, ill ha találok akkor nincs készleten, méretet már nem is merek írni.
esetleg más sárgumma?

ja egyébként is kéne tartalékba, szóval nem akarok semmilyen lavinát indítani itt :)

a nagykerben nincsen az 1.8-asból, de 1.5-ös és 2.1-es még volt a múlt héten!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Valaki nem tudna mondani egy boltot ahol kaphatnék 36 lukas hátsó BMX agyat? pl Joytec vagy Eastern
Ahol nincs tutira az a Velvart (wesselényi) meg a hajdu.
Fontos és sürgõs lenne :-/

Ha más nem akkor használt is jó

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Vicces hogy magyarul nem találok PRO cucokat.
Valaki?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
esetleg más sárgumma?

ja egyébként is kéne tartalékba, szóval nem akarok semmilyen lavinát indítani itt :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Az sztem házi gyártmány, de ha nem, ilyesmit akkor is érdemesebb csinálni/csináltatni, mint boltban keresni. Vagy eleve mérethelyes csomitartót venni. Terhelhetõség anyag- és méretfüggõ.

Ok, köszi, akkor majd szólok valami mekkmester ismerõsömnek, hogy csináljon ilyet :) A lényeg az lenne, hogy olyan bringára szeretnék csomagtartót, amin nincs csomitartószem - a belinkelt képen is errõl van szó.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Az sztem házi gyártmány, de ha nem, ilyesmit akkor is érdemesebb csinálni/csináltatni, mint boltban keresni. Vagy eleve mérethelyes csomitartót venni. Terhelhetõség anyag- és méretfüggõ.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Valaki találkozott már ilyennel hazai boltokban? Kb. hány kilóig lehetne megpakolni?! :chin:

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
valaki tudja, hogy lehetne hope fékekhez alkatrészt venni a care-o-bike -on kívül itthol vagy németben?
adapter kellene.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Persze! A Neuzer forgalmazza õket hajtókart hátsóváltót váltókart stb.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Hello!Vki tudja hogy magyarországon hol lehet v egyáltalán lehet-e suntour cuccokat kapni(itt nem a teleszkópokra gondolok)?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hello dangerboy alkatrészeket forgalmaznak magyarországon?

Nem. Keress külföldön!