Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Tudja valaki hol kapható fox rugóstagra vmi más márkájú (pl: Manitou) rugó 350-es keménységben és 2.39-es/60mm-es hosszúságban?

De amugy Manitou Rugót 100félét lehet kapni pl. Ebike-on is. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem a manitou rugók belsõ átmérõje nagyobb?

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
manitou rugo nem megy rá fox tagra

forditva müxik...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudja valaki hol kapható fox rugóstagra vmi más márkájú (pl: Manitou) rugó 350-es keménységben és 2.39-es/60mm-es hosszúságban?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Köszi! :clap:

Ha már itt tartunk, friss info: kedden jön haza a forgalmazó Ausztriából, és akkor tudja feladni postán az agyat.

biker92 = P.rider (csak rossz volt a regisztráció és ezért újatt csináltam inkább...)
Nah, szóval írtam email-t a forgalmazónak, de csak ma néztem meg a választ, amibe benne volt hogy ma jön haza , és ne essék félreértés én a Probike-ban rendeltem meg az agyat, és nem a honlapon, mégpedig azért, mert nekem így egyszreübb volt és kész.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Casco bukókat hol árulnak nagyobb választékban?
Konkrétan az a kiszedhetõ hálós betét kellene, mert kicsit szétizzadtam...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

X.9 váltógörgõket lehet kapni idehaza? Esetleg rögtön boltnév is jöhet, Budapesten!

Elég reménytelen eset. Most van a CRC-nél (hónap végén rendelek én is), de gyakran náluk is hiánycikk.

Köszi!

Az egy dolog, hogy Ti is áruljátok az Atomlab-ot, ahogy több más cég is, viszont a hozzászólás nem ellenetek irányult. Ha az érintett fórumtag másnál rendeli meg, akkor is ugyan azt a postot raktam volna be. Én segíteni próbáltam bármilyen hátsó szándék nélkül. Ezt nem árt szem elött tartani.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Atomlab-ot a hazai forgalmazónál is megrendelhetted volna. Kérdezz rá náluk, hogy egyáltalán van/mikor jön! www.bemp.hu

Köszi! :clap:

Ha már itt tartunk, friss info: kedden jön haza a forgalmazó Ausztriából, és akkor tudja feladni postán az agyat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
KCNC gyárt jó görgõket Jockey néven, azt írják Sram-hoz is jó

itt ni

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
X.9 váltógörgõket lehet kapni idehaza? Esetleg rögtön boltnév is jöhet, Budapesten!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_biker92_*

vendég_biker92_*
  • vendég
tudom hogy a honlapon is meg lehet rendelni az alkatrészeket, csak azért a probike-ban rendeltem mert ha megjön rögtön kereket akarok fûzetni rá...
de azér kössz, jó ötlet hogy a forgalmazót kérdezzzem meg hogy van-e most ilyen agyuk!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Atomlab-ot a hazai forgalmazónál is megrendelhetted volna. Kérdezz rá náluk, hogy egyáltalán van/mikor jön! www.bemp.hu

vendég_biker92_*

vendég_biker92_*
  • vendég
háj!
kb 1hete rendeltema probike-ban egy atomlab hátsó agyat és azt mondták hogy "már õk is megrendelték és ezen a héten remélhetõleg megjön" de még nem jött meg... az atomlab agyakat külföldrõl hozzák be egyenként vagy "raklaponként"?
vagy most csak arra kell várnom hogy a forgalmazó bevigye a raktárából a nagykerbe?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nem tudtok egy boltot, eladót, aki árul American Classic Micro 58- at?

Üdv, János

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itthon szerintem sehol, de azért kérdezd meg a nagykert (www.neuzer.hu) vagy a speedwayt.

A sebesség mindent megold.

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Sziasztok!Keresnék 2007es 20colos Giant Anthem vázat.Tudnátok segíteni?Elõre is kössz.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Opsz, lehet hogy ide illik inkább, szóval IKE Race nyerget hajtok, egyelõre sehol sem jártam sikerrel...5let?

Köszi...

Tessék!
A Lap alján találod meg, itt a link. 4000Ft

KATT!

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Opsz, lehet hogy ide illik inkább, szóval IKE Race nyerget hajtok, egyelõre sehol sem jártam sikerrel...5let?

Köszi...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Na holnap kibelezem a kereket, hátha rajta van a gyártó a belsõn. Megnéztem a Schwalbe és a Continental honlapját is, nem is gyártanak ilyet :(. Bár gondolom Bontrager lesz egy Trek bicajban...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ejjj..
20" ban van 26" ban szintén...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/