sima 1 rétegü bringás szemcsó.
rudy, oakley, és még van pár fajta.
boltokban? ahova kérsz, vagy bármely nagyobb bringaboltban.
Esetleg O Shop. vagy Faktor, KissJános. Probike?
És még számtalan helyen.
Hervisben meg nem vennék semmit

Fullface-hez keresek valami egyszerû dh-s szemüveget. hol érdemes nézni? HERVIS-es siszemüvegek jok erre a celra nem?
Nem tudja vki h holtudnék venni fehér Double Track/MTX esetleg S-Type felnit venni? Köszi
ja annyi de 5 literest akartál azért mondtam a metrot...kicsi az van minden 2. boltban
ja annyi de 5 literest akartál azért mondtam a metrot...kicsi az van minden 2. boltbanvolt 15 percem a buszig, beugrottam a CBA-ba, 2 perc keresés után meglett, amit kerestem: háztartási sósav, 20%(+/- 2%), 1 liter, mindez 200 forintért.
metro ?
én ott szoktam 5 literest venni /ha ilyen háztarásira gondolsz, nem emléxem az milyen tömény/
metro ?Tudtok mondani nekem olyan boltot Budaörsön vagy XI. kerben, ahol lehet kapni nagyobb kiszerelésben (liter, 5liter) 25-35% körüli sósavat? gondolom valami háztartási bolt kell nekem, de olyan Budaörsön nem ugrik be fél óra gondolkodás után sem....
Esetleg innen? http://www.chainreac...x?ModelID=15606Tudja valaki hol kapható fox rugóstagra vmi más márkájú (pl: Manitou) rugó 350-es keménységben és 2.39-es/60mm-es hosszúságban?
Köszönöm Sala! Én úgy tudtam, h rámegy!
DJ: Ebike-on már néztem, majdnem mind piroskosaras.
manitou rugo nem megy rá fox tagra
forditva müxik...
[highlight] The bike way of life [/highlight]