Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hol kapható?

- - - - -

• Please log in to reply
1863 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
síszemcsit venni felesleges...
sima 1 rétegü bringás szemcsó.

rudy, oakley, és még van pár fajta.

boltokban? ahova kérsz, vagy bármely nagyobb bringaboltban.
Esetleg O Shop. vagy Faktor, KissJános. Probike?
És még számtalan helyen.

Hervisben meg nem vennék semmit :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Van BP-n valahol olyan bolt ahova bemegyek és fullface-s szemcsiket lehet nézegetni, venni ? Az egyetlen hely az a HERVIS ott vannak siszemüvegek.. azért kétdezem hogy azohk jok-e elvileg.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Fullface-hez keresek valami egyszerû dh-s szemüveget. hol érdemes nézni? HERVIS-es siszemüvegek jok erre a celra nem?

Én tudom ajánlani a ProGrip fullface szemcsit, havernak van olyan meg nekemis régen olyan volt! 5900HUF! És elég jó! Bár nemtudom hol tudnál hozzájutni.. De ott a Google barátod... ;)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Fullface-hez keresek valami egyszerû dh-s szemüveget. hol érdemes nézni? HERVIS-es siszemüvegek jok erre a celra nem?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Giro Mira sisak kapható még vhol az országban?

Itt esetleg?

Link! Katt!

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Nem tudja vki h holtudnék venni fehér Double Track/MTX esetleg S-Type felnit venni? Köszi

Na vki? :( :D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Giro Mira sisak kapható még vhol az országban?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

ja annyi de 5 literest akartál azért mondtam a metrot...kicsi az van minden 2. boltban

már nagyon szükségem volt rá (már 3 nyák pihen itt az asztalon maratásra várva:)), úgyhogy megelégszem ezzel is. de amint anyu ráér, elvitetem magam a metroba és megnézem ott mi van :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

volt 15 percem a buszig, beugrottam a CBA-ba, 2 perc keresés után meglett, amit kerestem: háztartási sósav, 20%(+/- 2%), 1 liter, mindez 200 forintért.

:)

ja annyi de 5 literest akartál azért mondtam a metrot...kicsi az van minden 2. boltban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Nem tudja vki h holtudnék venni fehér Double Track/MTX esetleg S-Type felnit venni? Köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

metro ?

én ott szoktam 5 literest venni /ha ilyen háztarásira gondolsz, nem emléxem az milyen tömény/

volt 15 percem a buszig, beugrottam a CBA-ba, 2 perc keresés után meglett, amit kerestem: háztartási sósav, 20%(+/- 2%), 1 liter, mindez 200 forintért.

:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ez az alu kazetták sorsa. ha ugyanúgy mûködik tovább azzal a kis mélyedéssel is, nem érdemes újat venni.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
hallóó!!

az a nagy helyezt hogy a fogaskoszorú az csúcsminõségi kazetta bordáiba belemart egy kis mélyedést és igy...elég fos..
esetleg új kazettát merre lehet gond nélkül beszerezni lehetõleg jobbat ha van?
abban van csapágy vagy venni kell azt is újjat külön ?
az agy egy 4csapágyas bike trance és ennek a kazettája olyan jóó :D

aki rutinosabb ebben, tájékoztasson segítõ szavakal kérem szépen!!

üdvözlééés!!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na majd megnézem, ha arrafele járok. köszi :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Tudtok mondani nekem olyan boltot Budaörsön vagy XI. kerben, ahol lehet kapni nagyobb kiszerelésben (liter, 5liter) 25-35% körüli sósavat? gondolom valami háztartási bolt kell nekem, de olyan Budaörsön nem ugrik be fél óra gondolkodás után sem....

metro ?

én ott szoktam 5 literest venni /ha ilyen háztarásira gondolsz, nem emléxem az milyen tömény/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Tudtok mondani nekem olyan boltot Budaörsön vagy XI. kerben, ahol lehet kapni nagyobb kiszerelésben (liter, 5liter) 25-35% körüli sósavat? gondolom valami háztartási bolt kell nekem, de olyan Budaörsön nem ugrik be fél óra gondolkodás után sem....

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,182 posts
Tudtok boltot Pesten, ahol lehet kapni 31,6--->27,2 nyeregcsõ szûkítõt?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Tudja valaki hol kapható fox rugóstagra vmi más márkájú (pl: Manitou) rugó 350-es keménységben és 2.39-es/60mm-es hosszúságban?

Esetleg innen? http://www.chainreac...x?ModelID=15606

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Köszönöm Sala! Én úgy tudtam, h rámegy!

DJ: Ebike-on már néztem, majdnem mind piroskosaras.

Nekem azt írták Ebike-osok h 2-3 nap mire megjön a forgalmazótól, és utána kb még 1-2 nap mire megérkezik! Én mult Szerdán rendeltem egy Manitou Rugót, és küldtek Mailt h holnap fog megérkezni nekem... ;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

manitou rugo nem megy rá fox tagra

forditva müxik...

Köszönöm Sala! Én úgy tudtam, h rámegy!

DJ: Ebike-on már néztem, majdnem mind piroskosaras.

[highlight] The bike way of life [/highlight]